5,6 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren


Foto: Geert Huisman | Na jaren van leegstand aan de Warmoltstrjitte 19a in Harkema is er weer bedrijvigheid.

SINKEL! Een nieuw concept in Harkema

Publicatie: 
vr 06 mei 2016 15.22 uur

HARKEMA -

Na jaren van leegstand in het pand aan de Warmoltstrjitte 19a in Harkema is er sinds kort weer bedrijvigheid te vinden. Sinkel heeft zich sinds 2 april jl. daar gevestigd met een winkel waar particulieren of bedrijven hun verkoopwaar kunnen presenteren in een stelling voor maar € 10,- per week. SINKEL doet de verkoop en de omzet is geheel voor de stellinghuurder. Een stelling bestaat uit vier planken van 100 cm x 50 cm. Elke huurder heeft in totaal 4 meter om hun stelling te vullen.

Elke week worden er nieuwe artikelen gepresenteerd. Van woonaccessoires, lp’s, singles, dvd´s tot kleding en schoenen. Maar ook gereedschap, boten en aanhangwagens.
Ze konden dus ook geen andere bedrijfsnaam bedenken dan SINKEL aangezien er van alles te koop is. Voor iedereen!

Tevens is er een naaiatelier gevestigd in SINKEL. Men kan daar terecht voor allerlei reparaties en herstelwerkzaamheden. Maar ook voor het bekleden van auto, boot, caravan of (antieke) meubels. SINKEL ontwerpt ook meubels naar wens van de klant. Zoals tafels tot hondenmanden of buitenbanken inclusief kussens. Er zijn vele (skai) leer- en stofstalen aanwezig waaruit gekozen kan worden. Stap eens binnen voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie.

Maar er is meer: SINKEL wordt nog groter! Aangezien het storm loopt met de stellingverhuur gaan wij de winkel uitbreiden. Er komen meer stellingen bij en een mogelijkheid om als particulier of bedrijf meubels en ander groot verkoopwaar te gaan presenteren! Tevens zal SINKEL zelf ook new, homemade en restyled artikelen verkopen.
Daarnaast zal SINKEL het achterste gedeelte beschikbaar stellen voor een maandelijkse markt met veel gezelligheid voor iedereen. Meer informatie zal zo snel mogelijk volgen wanneer de plannen zijn uitgewerkt.

En alsof er nog niet genoeg nieuws is komt er ook springverhuur bij SINKEL. Binnen een straal van 5 km wordt deze gratis gebracht, opgezet en weer gehaald. En dit voor maar € 50,- per dag. Ze vragen geen borg. Buiten 5 km van Harkema dan zal er een kleine vergoeding worden gevraagd.

Voor meer informatie over de mogelijkheden in SINKEL zijn ze te bereiken via 06 27 0506 53 of 06 50 1234 67.

FOTONIEUWS
    

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS