2,4 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren

Actie: voorjaarsschoonmaak bij Oké-PC
Door de computer op te schonen, te checken op virussen en updates te installeren, loopt hij na de check veel soepeler als voorheen

Actie: voorjaarsschoonmaak bij Oké-PC

Publicatie: 
ma 18 april 2016 14.34 uur

BURGUM -

De hele maand april heeft Oké-PC een actie waarbij een computer of laptop helemaal wordt doorgelicht en nagekeken tegen een extra voordelig tarief van € 25,-. Afgelopen jaar was dezelfde actie zo'n succes, dat Oké-PC heeft besloten deze dit jaar nogmaals te houden.

Na verloop van tijd kunnen computers trager worden omdat ze vollopen met onnodige bestanden. Ook duiken er soms vervelende pop-ups met reclame op en kunnen er veiligheidsrisico's ontstaan omdat updates niet tijdig worden geïnstalleerd. Door de computer op te schonen, te checken op virussen en updates te installeren, loopt hij na de check veel soepeler als voorheen. Ook eventuele risico's worden weggenomen.

Mochten er bijvoorbeeld problemen zijn met de virusscanner, dan krijgt de eigenaar hierover advies. De computer wordt ook letterlijk schoongemaakt: de binnen- en buitenkant worden ontdaan van alle stof en vuil dat zich daar heeft verzameld.

Computers en laptops kunnen worden langs gebracht bij de vestigingen in Burgum en Dokkum. Klanten moeten rekenen op een behandeltijd van een paar dagen, maar krijgen daarna een computer of laptop terug die weer loopt als een trein.

Westersingel 49A, 9251 HG Burgum, 0511-200200
Aalsumerpoort 10, 9101 JL Dokkum, 0519-200200

Link: www.okepc.nl

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS

2,4 °C

Meting: 08.25 uur

18 inbraken

(30 dagen)

26 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden