5 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren

Webshop Kobutex.nl voor ledermode en motorkleding
Kobutex biedt een groot assortiment leren jassen voor zowel dames en heren

Webshop Kobutex.nl voor ledermode en motorkleding

Publicatie: 
za 19 maart 2016 16.40 uur

BUITENPOST -

Met een online webschop (www.kobutex.nl) gaat Kobutex Ledermode met zijn tijd mee. Het bedrijf is een begrip in de regio en al meer dan 40 jaar gevestigd aan Oost 6 in Buitenpost. Wat werd opgezet als een textielzaak, veranderde door de jaren heen in een speciaalzaak voor ledermode en motorkleding. Met de nieuwe webshop biedt het bedrijf haar klanten nu ook de mogelijkheid om online te shoppen.

Kobutex biedt een groot assortiment leren jassen voor zowel dames en heren. "Voor het voorjaar zien we weer veel kleurige modellen in de ledermode rood, groen, verschillende cameltinten en helderblauw. Het zijn erg mooie kleuren dit seizoen." weet Agnes Kooistra van Kobutex.

"In de motorkleding zie je steeds meer kevlar spijkerbroeken met daaronder gedragen een sneaker met enkel protectie, leuk te combineren met een hoody voorzien van alle protectie zodat de motoroutfit steeds meer een casual look krijgt."

Paasacties
In de week voor Pasen kunnen klanten profiteren van voordeel. Zo krijgen dames / heren bij aanschaf van de nieuwe voorjaarscollectie een gratis sjaal. Ook zijn er verschillende aanbiedingen voor motorkleding. Deze acties lopen allemaal al in de week voor Pasen.

Atelier voor kledingreparatie
Kobutex heeft ook een eigen atelier voor lederwaren / motorkleding reparaties. Mocht u kapotte kleding hebben, dan kunt u gerust eens binnenlopen bij Kobutext. U kunt gratis parkeren aan de achterzijde van het pand. Tevens kunt u bij Kobutex terecht voor een mooi assortiment nieuw / gebruikte motoren in alle prijsklassen.

Toertocht
Naast het doen van zaken vindt men bij Kobutex het ook belangrijk om op andere fronten actief te zijn. Op zaterdag 9 april aanstaande organiseert Kobutex in samenwerking met Motor Toerclub Bonifatius uit Dokkum de Kobutex Toertocht. Er kan ingeschreven worden om 09.00 uur bij Kobutex waarna er een route gereden kan worden van 100 of 200 kilometer. Er zal een tussenstop zijn bij Kobutex, waar een snackwagen klaar zal staan voor een warme hap."Het belooft een gezellige tocht te worden!"

Motorrijden in Oostenrijk
Dit jaar organiseert Kobutex reisclub verder een 8 daagse motorreis naar Tirol Oostenrijk van 20 mei t/m 27 mei 2016 . Dankzij een gespecialiseerd motortransport en vervoer met een luxe touringcar komt u ontspannend aan in Kirchberg in Oostenrijk. Er zijn nog enkele plaatsen vrij en bekijk de website of bel met Kobutex 0511-542017 voor meer informatie.

De webshop van Kobutex is te vinden op www.kobutex.nl. Kobutex Buitenpost is op Tweede Paasdag geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Daarnaast is Kobutex van 6 april t/m 28 september elke woensdagavond extra geopend van 19.00 tot 21.00 uur.

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS