5 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren

Hoogste slagingsscore bij rijschool De Wind
Autorijschool de Wind kent geen wachtlijst, heeft het hoogste slagingspercentage van Surhuisterveen, heeft lage tarieven en de eerste les is gratis

Hoogste slagingsscore bij rijschool De Wind

Publicatie: 
di 15 maart 2016 15.36 uur

SURHUISTERVEEN -

Gerard de Wind is bijna 2 jaar geleden gestart met Autorijschool de Wind te Surhuisterveen. Door zich volop in te spannen en een ontspannen sfeer te creëren tijdens het lesrijden, heeft hij het hoogste slagingspercentage van de regio Surhuisterveen behaald. Hij is gestart met slechts één leerling en het bedrijf is nu uitgegroeid tot de rijschool met dit hoge slagingspercentage. Inmiddels zijn er al meer dan 30 leerlingen bij Autorijschool de Wind geslaagd. Hier is eigenaar, Gerard de Wind, natuurlijk best wel trots op.

Nog trotser is hij op het feit dat hij, aldus het CBR, het hoogste slagingspercentage van de 1e rijexamens heeft. Hij heeft een percentage van meer dan 60% dat in de eerste keer slaagt! Het is niet alleen fijn dat je de grootste kans maakt om in de eerste keer te slagen, maar ook dat je niet hoeft te wachten om te beginnen. Autorijschool de Wind kent namelijk geen wachtlijst, je kunt direct beginnen!

Ook is bij Autorijschool de Wind, de eerste rijles altijd gratis. “Wij vinden het belangrijk dat de leerling hierdoor, zonder druk, kennis kan maken met de auto en instructeur. Ook geven wij de garantie dat de leerling na de eerste kennismakingsles, helemaal zonder hulp, kan wegrijden.” aldus Gerard de Wind.

Kortom: Autorijschool de Wind kent geen wachtlijst, heeft het hoogste slagingspercentage van Surhuisterveen, heeft lage tarieven en de eerste les is gratis. Neem dus snel contact op voor je eerste rijles!

Link: www.autorijschooldewind.nl

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS