5,6 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren


Foto: Maurice Hamming | Winterdip, kantoorspierpijn of stress? Vihta Wellness heeft er de oplossing voor!

Thuiswellness effectief tegen winterdip

Publicatie: 
vr 05 februari 2016 20.22 uur

DRACHTEN -

Donkere dagen, te volle agenda’s, sociale druk en de wereld aan virussen die bij een slechte weerstand hun slag kunnen slaan. Midden in het huidige griep seizoen is het misschien zinvol om eens te denken aan preventieve maatregelen in de vorm van bijvoorbeeld een sauna.

De winter is voor veel mensen niet het meest favoriete seizoen. Een effectief middel om een winterdip tegen te gaan is simpel: wellness thuis! Daarbij kun je denken aan een sauna of een zonnebank Het heerlijke moment van ontspanning en loslaten, precies waar je zo aan toe bent. En je hoeft er de deur niet eens voor uit!

Toe aan energie
Iedereen kan wel wat energie gebruiken in de donkere dagen. En dat is precies wat je krijgt met een uitgebalanceerde wellness programma van Vihta Wellness in Drachten. Met wellness producten zoals sauna’s, infrarood cabines, jacuzzi’s, binnen- en buitenbaden en ook zonnebanken. De combinatie van warmte, infrarood licht, massage en zonlicht geeft je lichaam weer nieuwe energie.

Om de ontspanning te stimuleren hebben zowel de sauna’s als de whirlpools en zonnebanken veel opties. Onder andere geluidssystemen, heerlijke geuren en kleuren/licht therapie. Of je nu even een power nap op de zonnebank wil doen wil doen of wil mediteren in de sauna:Vihta Wellness zorgt voor de ideale sfeer.

Minder pijnlijke spieren en gewrichten
Het is niet alleen goed voor je geest om met regelmaat een wellness-sessie te nemen in je eigen huis, maar ook je lijf zal het goed doen. Je spieren profiteren bijvoorbeeld van warmte en/of infrarood stralen.

Ze warmen niet alleen op, maar verzachten ook pijn bij een stram lijf na een dag op kantoor, een winterse fietstocht of een zware training. Zowel spieren als gewrichten zullen beter herstellen van de kwalen van het seizoen. Dat verklaart ook de populariteit van warmte- en infrarood sessies bij sporters die bewust met hun lichaam en gezondheid bezig zijn.

Gelukshormonen en een verhoogde weerstand
Daarnaast zorgt het UV-licht, dat in een kleine verantwoorde hoeveelheid je huid bereikt, in je lichaam voor gezonde processen. Het zonlicht stimuleert de aanmaak van vitamine D. Dat is essentieel voor je weerstand, maar is ook voor gelukshormonen. Het natuurlijke bruiningsproces van het milde voorjaarszonnetje uit de verantwoorde zonneapparatuur zorgt dat het winterwit van je gezicht is en je met energie in de spiegel kijkt.

Dus of het nou gaat om een winterdip, kantoorspierpijn of stress: Vihta Wellness heeft er de oplossing voor! Kom langs in de showroom aan De Meerpaal 26 in Drachten voor persoonlijk advies of kijk op www.vihta.nl.

FOTONIEUWS
    

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS