11 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren

Verlengd: Grote Opruiming bij Lichtpuntloods
Lichtpunt staat bekend om het brede assortiment, er zijn liefst 12 afdelingen

Verlengd: Grote Opruiming bij Lichtpuntloods

Publicatie: 
ma 11 januari 2016 14.50 uur

KOLLUMERZWAAG -

Op 12-14-16 januari 2016

Ook deze week is het Grote Opruiming bij de Lichtpuntloods in Kollumerzwaag! Op de meeste afdelingen zijn er acties met fikse kortingen. Kortingen tot wel 50%. I.v.m. de weersomstandigheden kon het vorige week dinsdag en donderdag niet doorgaan, daarom loopt de actie deze week door!

Lichtpunt staat bekend om het brede assortiment, er zijn liefst 12 afdelingen. Paar voorbeelden: heel veel boeken gaan weg voor half geld. Voor klokken geldt een extra korting van 30%. 250 stuks baby- en kinderkleding worden verkocht voor 0,75 per stuk. Electra-artikelen – bijvoorbeeld koffiezetapparaten – slechts 1 euro per stuk. Op is Op. Diverse donkere bergmeubels en salontafels halve prijs. En ook speelgoed, spellen en puzzels gaan weg voor half geld!
Bij Lichtpunt heerst een geheel eigen en gezellige sfeer. Ook al heeft u niet direct iets nodig, het is alleen al de moeite om gewoon even komen te sneupen. Aan de bar of lange stamtafel kunt u iets drinken of een broodje nuttigen. Deze drie dagen is het tweede kopje koffie, thee of chocomel gratis!

En goed om te weten.. met uw aankoop ondersteunt u direct het goede doel van Lichtpunt Opvang. Kwetsbare medemensen die niet zelfstandig kunnen wonen, worden in de Opvangboerderij opgevangen en geholpen het leven weer op de rails te krijgen.

Lichtpuntloods, Harm Smitswei nr. 6 in Kollumerzwaag
Openingstijden dinsdag en donderdag van 14.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur

http://www.lichtpuntinfo.nl

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS

11 °C

Meting: 06.45 uur

24 inbraken

(30 dagen)

26 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden