5 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren

Grote Opruiming bij Lichtpuntloods K'zwaag
De eerste week van januari is het grote opruiming

Grote Opruiming bij Lichtpuntloods K'zwaag

Publicatie: 
zo 03 januari 2016 11.35 uur

KOLLUMERZWAAG -

Op 5-7-9 januari 2016

Lichtpuntloods zet het nieuwe jaar goed in. De eerste week van januari is het namelijk Grote Opruiming. Op de meeste afdelingen zijn er acties met fikse kortingen. Kortingen tot wel 50%.

Lichtpunt staat bekend om het brede assortiment, er zijn liefst 12 afdelingen. Paar voorbeelden: heel veel boeken gaan weg voor half geld. Voor klokken geldt een extra korting van 30%. 250 stuks baby- en kinderkleding worden verkocht voor 0,75 per stuk. Electra-artikelen – bijvoorbeeld koffiezetapparaten – slechts 1 euro per stuk. Op is Op. Diverse donkere bergmeubels en salontafels halve prijs. En ook speelgoed, spellen en puzzels gaan weg voor half geld.

Lichtpunt staat bekend om de geheel eigen en gezellige sfeer. Ook al heeft u niet direct iets nodig, het is alleen al de moeite om gewoon even gezellig te sneupen. Aan de bar of lange stamtafel kunt u iets drinken of een broodje nuttigen. Deze drie dagen is het tweede kopje koffie, thee of chocomel gratis.

En goed om te weten.... met uw aankoop ondersteunt u direct het goede doel van Lichtpunt Opvang. Kwetsbare medemensen die niet zelfstandig kunnen wonen, worden in de Opvangboerderij opgevangen en geholpen het leven weer op de rails te krijgen.

Lichtpuntloods, Harm Smitswei nr. 6 in Kollumerzwaag

Openingstijden dinsdag en donderdag van 14.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS