5,6 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren


Uiteraard is kerst niets zonder een echte kerstboom. Daarom houdt Tuincentrum Bijma op zaterdag 5 december een grote stuntverkoop

Kerstshow bij Tuincentrum Bijma

Publicatie: 
vr 20 november 2015 16.50 uur

URETERP -

Voor alles op het gebied van kerst bent u de komende weken bij Tuincentrum Bijma aan de Butewei 26 bij Ureterp aan het juiste adres. De kerstshow biedt een groot assortiment kerstartikelen van kerstballen tot kerstverlichting. De nieuwe trend is dit jaar kersthuisjes van steen, hout of ijzer, in vele soorten met of zonder verlichting.

Ook biedt het tuincentrum veel los materiaal zoals kaarsen, dennenappels en kransen om zelf kerststukjes te maken. Uiteraard zijn er verder ook kant-en-klare kerststukjes te verkrijgen die allemaal gemaakt zijn in de eigen binderij.

Stuntverkoop kerstbomen
Uiteraard is kerst niets zonder een echte kerstboom. Daarom houdt Tuincentrum Bijma op zaterdag 5 december een grote stuntverkoop. Op deze dag kunt u al een kerstboom kopen voor slechts 7.50 euro. Deze bomen zijn tot 2 meter hoog, hebben een kluit en komen uit de eigen kwekerij. Mede daardoor kan het tuincentrum de kerstbomen scherp verkopen. Uiteraard bent u bij het tuincentrum ook welkom om kunstkerstbomen te kopen die er in verschillende maten te koop zijn.

Ook dit jaar zijn er een reeks producten te koop voor de dieren in de tuin om de winter plezierig door te komen. Zo zijn er zelfgemaakte vogelvoer-taarten te koop. Uiteraard ontbreken ook de vogelhuisjes, vetbollen en winterpakketten niet!

In de maanden november en december viert Tuincentrum Bijma het driejarige samenwerking met Handelsonderneming Hoveniersbedrijf M Hoogenberg. Dit wordt gevierd met diverse acties zoals:

  • vaste planten - tien stuks voor 10 euro
  • sier-grassen - drie halen twee betalen
  • klimplanten - drie halen twee betalen
  • rozen - drie halen twee betalen

Daarnaast kunnen klanten HMH inhuren voor alle tuinwerkzaamheden zoals de totale aanleg en onderhoud van uw tuin waaronder walbeschoeiing, tuinhuisjes, pergola's, bestrating, bomen rooien, vijvers en grondwerken. Ook kunt u bij HMH terecht voor advies of een doe-hetzelf plan voor uw tuin. Tevens verkoopt HMH bestratingen en graszoden.

"Tuincentrum Bijma, het tuincentrum met de betaalbare prijzen!"

Openingstijden in de decembermaand:

ma t/m vrijdag: 08.30 uur tot 12.00 uur 13.00 uur tot 18.00 uur
vrijdag koopavond: 19.00 uur tot 21.00 uur
zaterdag 8.30 uur tot 17.00 uur

Link: www.tuincentrumbijma.nl

Bijma is nu ook dealer van ACD tuinkassen. Dit jaar zijn er nog leuke aanbiedingen en dat geldt voor alle modellen.

FOTONIEUWS
    

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS