5 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren


In de gezellig ingerichte winkel is er voor elke gelegenheid wel een leuk cadeautje voor jong en oud te koop maar ook om de woonkamer gezellig in te richten is er genoeg keus

Cadeauwinkel PaPiTo geopend in Damwâld

Publicatie: 
wo 18 november 2015 10.05 uur

DAMWâLD -

Aan de Haadwei 36 in Damwâld vond vorige week de opening plaats van Lifestyle & Cadeauwinkel PaPiTo. Voor velen is dit een bekende locatie waar ze eerder zijn geweest omdat in dit pand de huisarts was gevestigd. Anneke Heeringa: "De naam PaPiTo heeft een speciale betekenis voor ons. Het was de naam van de therapiedolfijn van Melanie. Afgelopen augustus heeft Melanie een Dolfijnen therapie gehad op Curacao wat tot een super goed resultaat heeft geleid."

In de gezellige ingerichte winkel is er voor elke gelegenheid wel een leuk cadeautje voor jong en oud te koop maar ook om de woonkamer gezellig in te richting is er genoeg keus. "We werken met veel bekende merken zoals Greengate, PiP, Tokio design, Brinxz, Bridge water en nog veel meer leuke merken. Ook is er een hele gezellige kersthoek", aldus Anneke Heeringa.

Anneke en Melanie, De eigenaars van PaPiTo, heten ook iedereen welkom om gezellig langs te komen bij PaPiTo Lifestyle en Cadeauwinkel. Op de vrijdagavond is het onder het genot van een hapje en een drankje extra gezellig om bij PaPiTo te shoppen. En voor elke kopende klant is er een leuke verrassing.

Openingstijden.
Woensdag 10:00 tot 17:30 uur
Donderdag 10:00 tot 17:30 uur
Vrijdag 10:00 tot 21:00 uur
Zaterdag 10:00 tot 17:00 uur

Tot ziens bij:
PaPiTo Lifestyle en Cadeauwinkel
Hoofdweg 36
9104 BG

FOTONIEUWS
    

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS