5 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren


Een kreet die past bij de actie van Woonrijk Leegstra die loopt van de periode 17 november tot en met 21 november 2015. Draai aan het meubelrad en ontvang korting

Woonrijk Leegstra draait weer doorrr!!

Publicatie: 
ma 16 november 2015 12.25 uur

GRIJPSKERK -

Woonrijk Leegstra draait doorr! Een kreet die past bij de actie van Woonrijk Leegstra die loopt van de periode 17 november tot en met 21 november 2015. Denkt u er over na om nieuwe meubels aan te schaffen? Een andere bank of een fijne stoel? Nu is het moment! Ook bij aankoop van een vaas, een sierkussen of een schilderij in de actieperiode mag u zelf uw korting bepalen door een slinger te geven aan het meubelrad van fortuin. Wordt het 10, 15, 20, 25 of zelfs 30% korting? Kom langs en profiteer!

Wie is Woonrijk Leegstra?
Woonrijk Leegstra is een familiebedrijf in Grijpskerk met bijna 100 jaar ervaring in de woonbranche. Onze showroom is ruim 8.000m2 groot en biedt een overzicht van de vele stijlen die mogelijk zijn voor een interieur. Landelijk, modern, traditioneel en klassiek, wij als Woonrijk Leegstra hebben het allemaal. Een middagje sfeer proeven bij Woonrijk Leegstra biedt u ontelbare woonideeën!!

Interieuradvies:
Graag adviseert ons deskundig verkoopteam u bij het maken van de juiste keuzes. Op onze afdeling "de interieursmederij" kunnen wij samen met u een nieuw woonplan opstellen. Kijk alvast op onze site voor de metamorfoses die wij hebben uitgevoerd of vraag tijdens uw bezoek aan onze showroom naar een van onze binnenhuisadviseurs en laat u uitleggen hoe ook uw huis een metamorfose kan ondergaan.

Kom snel langs en draai zelf uw korting tot wel 30% Woonrijk Leegstra.

Bezoekadres:
Kievitsweg 10, 9843 HA, Grijpskerk
Tel. 0594-212730

Wilt u op de hoogte blijven van Woonrijk Leegstra?
Like ons op facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Links:
https://nl-nl.facebook.com/pages/Woonrijk-Leegstra/794078283951184
http://www.leegstra.nl/nieuws/leegstra-draait-doorr!!
http://www.leegstra.nl/interieursmederij/
http://www.leegstra.nl/

FOTONIEUWS
    

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS