Account
Logo
Zoeken
6.8 °C
Fout bij afhandeling na decode 0 -

Tijdelijk fikse korting op brandstof

vr 12 oktober 2012, 15.31 uur

HURDEGARYP - Mensen die goedkoop willen tanken moeten er snel bij zijn. De Jagers Auto's in Hurdegaryp geeft namelijk vanaf dit moment 15 en 12 eurocent korting op de adviesprijzen van benzine en diesel. De actie geldt zolang de huidige voorraad strekt.

De Jagers Auto's is genoodzaakt om alle brandstof te verkopen omdat de tanks leeg moeten zijn voor een controle die elke 15 jaar plaatsvindt. De controleurs komen eerder dan gepland waardoor De Jager Auto's momenteel te veel brandstof in de tanks heeft. Als deze brandstof niet verkocht wordt, moet het geloosd worden waardoor de schadepost voor De Jagers Auto's nog groter wordt.

De huidige voorraad van De Jager Auto's is 16.000 liter aan brandstof en moet de komende dagen verkocht worden. De controle vindt maandag a.s. plaats en mensen die willen profiteren kunnen dat vanaf heden doen. Uiteraard geldt wel de regel: op = op.

De pompen van De Jager Auto's zijn te vinden aan de Stationsweg 35 nabij het treinstation in Hurdegaryp.

UPDATE zaterdag 14.14 uur
De euro 95 tanks zijn inmiddels leeg. Diesel is er nog wel op dit moment. OP = OP. De Jager zal binnenkort een nieuwe actie doen voor alle teleurgestelde klanten. Informatie over deze actie volgt later.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws