6,3 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren

Groot korfbaltoernooi Quick’21

Publicatie: 
zo 19 augustus 2012 23.24 uur

OUDEGA -

Op zaterdag 25 augustus a.s. organiseert Quick’21 het Hotel Restaurant “Ie-Sicht”/Quick’21-toernooi.
Sinds mensenheugenis een prachtig toernooi, waarbij de deelnemende verenigingen zich kunnen voorbereiden op het nieuwe korfbalseizoen. Vanaf 9.30 uur zullen er een kleine 80 jeugdteams, vanaf de junioren t/m de welpen, in verschillende poules een gooi doen naar de eerste prijzen.


De deelname van verenigingen als; Olympia (T), Flamingo’s.,Wez Handich, TFS, Leeuwarden, de Pein, OKO/Bies, It Fean, V. en V. (G), Drachten/vd Wiel, Harkema, Nij Quick Libben en De Granaet geeft een regionaal karaker aan het toernooi van de organiserende vereniging Quick’21, die zelf met 10 jeugdteams een gooi naar de prijzen doet. Voor de jeugd zijn er naast het spelen van wedstrijden diverse activiteiten op het veld, zodat er ook tijd is voor ontspanning. Zo kunnen ze deelnemen aan de “springslangen”,springen op een springkussen of zich laten schminken. Bij mooi weer is er ook een spectaculaire “buikschuifbaan”.
Vanaf 15.15 uur komen de senioren in actie op het Hotel Restaurant “Ie-Sicht”/Quick’21-toernooi. Teams van o.a. Nic./Alfa-college, OKO/Bies, de Pein, Altijd Kwiek, V. en V. (G), Wez Fluch/Wez Warber, Wez Handich, TFS, WWC, Drachten/vd Wiel, Frigro en DFD zullen hier om de titels strijden. Quick’21 is met 3 seniorenteams ook goed vertegenwoordigd op het eigen toernooi.Na afloop van het toernooi, kunnen de leden, donateurs en aanhang van de korfbalvereniging Quick’21, alsmede de deelnemende teams, aanschuiven bij de barbecue. Tijdens en na de barbecue kan men genieten van livemuziek.
Voor meer info over het Hotel Restaurant “Ie-Sicht”/Quick’21-toernooi; www.quick21.nl

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS