6,2 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren

GSVV wint eerste bekerduel

Publicatie: 
zo 19 augustus 2012 23.20 uur

GERKESKLOOSTER -

Matchwinnaar Wijtze Laanstra bepaalde al in de eerste minuut de eindstand door prima de 1-0 te scoren tegen TEO uit Ten Post.

Op een warm sportpark ’t Kleaster speelde GSVV afgelopen zaterdag hun eerste bekerwedstrijd. De vakanties zijn nog niet voorbij en dat was ook merkbaar bij GSVV. Sommige spelers zijn nog met vakantie en andere gaan nog. Om half drie floot de goedleidende scheidsrechter Johannes de Klein uit Surhuisterveen voor het begin van de wedstrijd.

Voor dat iedereen het door had was het al 1-0 voor GSVV. Wijtze Laanstra was te snel voor de verdediging van TEO en alleen voor de keeper twijfelde hij niet, maar scoorde beheerst het enige doelpunt van de wedstrijd zoals later bleek. GSVV was de gehele wedstrijd sterker en het wachten was dan ook op het 2e doelpunt.

Het lukte allemaal niet die middag, mede door goed verdedigend werk van TEO. Keeper Johannes van der Meer moest een paar keer alert optreden, maar de overwinning kwam niet meer in gevaar. Aanstaande dinsdag staat de uitwedstrijd tegen Zuidhorn op het programma en komende zaterdag de 3e bekerwedstrijd thuis tegen Engelbert.

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS