6,3 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren


© Geurt. P. Maassen van den Brink

Indola vorstelijk ontvangen bij Do-Care

Publicatie: 
di 05 juni 2012 13.40 uur

SURHUISTERVEEN -

Op 30 mei verzorgde Indola een inspirerend en drukbezocht seminar bij de Friese groothandel voor Professional & Particulier Do-Care in Surhuisterveen. Eigenaars Auke en Hannie Weening hadden alles uit de kast gehaald om de avond tot een succes te maken en in die opzet zijn ze ruimschoots geslaagd. Het seminar was één van de presentaties die gehouden werd in het kader van ‘Indola on Tour’, de jaarlijkse tournee van Indola door Nederland.

Het evenement werd geleid door ‘Mr. Indola’ Hikmet Kuskal, die al jaren als vaktechnisch specialist en ambassadeur aan het merk verbonden is. Ook is Hikmet bekend als de kapper van de Miss Nederland-verkiezing. Aan de hand van een tiental mannequins toonde Hikmet verschillende nieuwe knip- en kleurtechnieken, die direct toepasbaar zijn in de kapsalon. Opvallend was dat Hikmet zeer gevarieerde coupes toonde, variërend van opgestoken glamourkapsels tot frisse korte zomercoupes, nonchalante herenkapsels en prachtige platinum- en kopertinten.

Do-Care is opgericht in 2008 en uitgegroeid tot een volwassen leverancier binnen het UV-segment. Zo omvat het assortiment niet alleen kappers-, maar ook schoonheids- en pedicureartikelen. Op het gebied van kappersproducten bestaat het assortiment behalve Indola en alle grote haarcosmeticamerken onder meer uit apparatuur van ISO Beauty en Wahl, extensions van Di Biase, meubilair van Xafi International en scharen van Jaguar, Kasho en Kyone. Ook het huismerk Metamorphose is verkrijgbaar bij de Friese groothandel op steenworp aftand wordt dit merk in eigen fabriek geproduceerd.

Ook werd deze avond mogelijk gemaakt door de diverse plaatselijke bedrijven. De aankleding van de ruimte werd verzorgd door woon- en bloemdecoraties Naturel uit Surhuisterveen. De vrouwelijke modellen werden gekleed door Mathilda’s Fashion uit Surhuisterveen . De mannelijke modellen werden gekleed door Klaas van der Werff man fashion & casual uit Surhuisterveen. Licht en geluid werd deze avond verzorgd door Tjerk Vlaskamp uit Noardburgum. De Catering deze avond werd verzorgd door Easy Catering uit Drachten. De visagie deze avond is verzorgd door beauty salon Geertje uit Harkema.

Het volledig assortiment voor Professional & Particulier is te vinden op de website www.do-care.nl. Hier is het ook mogelijk uw bestelling online te plaatsen. Telefonisch is Do-Care bereikbaar via (0512) 841 641.

FOTONIEUWS
    

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS