6,2 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren

V en V verliest ook laatste slag.

Publicatie: 
zo 03 juni 2012 18.45 uur

GARYP -

Vlug en Vaardig reisde voor de laatste veldwedstrijd van dit seizoen af naar Heerenveen om daar tegen het vlaggenschip te spelen. Een wedstrijd, waarin vooral voor Heerenveen belangen op het spel stonden. Immers het betrof een strijd tussen de nummer één tegen de nummer laatst en Heerenveen kon nog promoveren. Bij de Garipers misten er drie basisspelers, maar toch ging het spel tot 5-5 gelijk op.


Hierna wist de thuisspelende ploeg een gaatje te slaan en bij de rust stond er 10-6 op het scorebord. Heerenveen wist vooral door twee heren te scoren en V en V had hier geen schutters tegenover staan. Het spel was goed verzorgd, maar er waren teveel kansen nodig om doelpunten te maken. Toen in de slotfase ook nog twee spelers met blessures het veld moesten verlaten, liep Heerenveen uit naar een toch wel enigszins geflatteerde eindstand van 22-15. Zij zullen in een extra duel met DFD moeten uitmaken, wie kampioen wordt en dus promoveert.


Doelpunten: Roel Schipper 4, Martha van der Kooi en Wilco de Vries 3, Sanne Nieuwenhuis 2 en Dieke Hoekstra, Pieter de Jong en Taede Sibma elk 1 doelpunt.

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS