Account
Logo
Zoeken
23.9 °C

THE VINTAGE CARAVAN

DRACHTEN - DE LAATSTE TONEN VAN THE VINTAGE CARAVAN OP INTO THE GRAVE ZIJN NOG MAAR NET UITGEDOOFD EN NU MOGEN WIJ AANKONDIGEN DAT DE IJSLANDERS TERUGKOMEN NAAR FRIESLAND VOOR EEN MODDERVETTE SHOW IN IDUNA! VOORAF WORD JE GETRAKTEERD DOOR THE DAMNED FEW.
Geïnspireerd door de jaren 70 brengen de drie onwijs getalenteerde muzikanten van The Vintage Caravan classic progrock naar de tijd van nu. Het resultaat is een vernieuwende mix van classic rock, prog en psychedelische blues. Hun albums scoren internationaal ongekend hoog, maar de buitenaardse liveshows overtreffen dit. Het is dan ook hoog tijd dit powertrio naar Drachten te halen om ze hier de boel omver te laten blazen. Zorg dat je erbij bent!

The Damned Few
In een rokerige oefenruimte onder de rook van Zwolle wordt groovy, riff-based rock ’n rollversmolten met een beetje blues, een snufje psych en de powervocals van zangeres DionLegebeke. Het resultaat is het unieke geluid van The Damned Few. Denk aan The PrettyReckless, Rival Sons, Wolfmother, The Who Led Zeppelin, Black Sabbathen je zit in dejuiste richting.

Waar:Iduna
Plaats:Drachten
Datum:28-10-2023
Aanvang:20.00 uur