Account
Logo
Zoeken
13.9 °C

Rood lint van duizenden mensen langs kust voor klimaatactie

Publicatie: zondag 23 juni

Reacties

toosvaart uit Buitenpost

❤️
Het was indrukwekkend mooi
Samen hoopvol

zondag 23 juni
Panoramix uit De Westereen

Iets van medelijden...

Like
zondag 23 juni
Wiebren Veenstra uit Harkema

Er is een consensus bij alle wetenschappers over dat de temperatuur nog nooit zo snel is gestegen in de geschiedenis van de aarde. Consensus betekent dat 99% van de mensen die hier onderzoek naar doen ontdekken dat mensen dit veroorzaken. Sinds de industriële revolutie is de temperatuur sneller gestegen dan ooit tevoren. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Scientific_consensus_on_climate_change

Je komt overal met het klimaat van 12000 jaar geleden argumenten. Hoe weet jij van 12000 jaar geleden? Juist, door wetenschappers die dit onderzocht hebben. Alleen dingen uitkiezen die je goed uitkomen noemen wetenschappers cherry-picking. Dat wordt veel vaker door klimaatontkenners zoals jij gebruikt: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Cherry_picking Het klimaat is inderdaad heter en kouder dan nu geweest. Het probleem zit in de snelheid waarmee het op dit moment gaat. Daardoor kunnen kunnen dier/plantensoorten zich zo snel niet aanpassen. En komen bijvoorbeeld landbouwgronden ook te vervallen zoals in het zuiden van Amerika, wat opeens te warm en te droog wordt. Het is dus ook niet zo dat we de aarde zullen vernietigen, maar wel moeilijker leefbaar.

De mensen die zeggen dat we het niet kunnen omdraaien moeten bedenken dat wij dit zelf veroorzaakt hebben (zie grafiek in het wilipedia artikel) sinds de industriële revolutie is de temperatuur met 1,5 graad gestegen. We hebben er dus al wat aan gedaan en dat kunnen we weer. Te duur? Energie uit wind en zonnenergie is nu al goedkoper dan fossiele brandstoffen. Er is nog een groot probleem voor opslag omdat het op de verkeerde momenten komt.

Dan de mensen die denken dat de aarde vergaat. Dat is al oneindig vaak voorspeld. Geen van deze doem profeten heeft het tot nu toe goed gehad. Dit soort bijgeloof is bijvoorbeeld waarom Eise Eisinga zijn Planetarium heeft gebouwd. Er was een predikant die voorspelde dat de aarde zou vergaan omdat 4 planeten in elkaars verlengde stonden.

Like
zondag 23 juni
reinier uit Noardburgum

Het is niet zo dat als je maar genoeg letters op papier zet je gelijk hebt of andere de les leest…. Dat concencus verhaal van 99% (moet 97% zijn) is onjuist en is allang weerlegt … de aanstichter hiervan is James Cook .. fijne dag!

Like
maandag 24 juni
advertentie

Wiebren Veenstra uit Harkema

Lees de link anders eens. 97% is verleden tijd. Sinds 2019 zijn 100% van gerespecteerde bronnen het zelfs eens.

James Cook? De ontdekker van Australie? Je bedoelt misschien John Cook? Lees anders zijn conclusie ook eens.
https://iopscience.iop.org/article/10.1088/1748-9326/8/2/024024

En ja, met bewijzen komen en uitleggen hoe het werkt kost een aantal letters. Het is veel ingewikkelder dan ik hier in een paar regels kan uitleggen. Daarom kom ik ook met bronnen. Simpele oplossingen zijn voor simpele zielen.

Like
maandag 24 juni
reinier uit Noardburgum

Toe maar 100% ! Ik vrees dat u nog”bewijzen” gaat vinden dat het 102% gaat worden….. U dicht de mensheid meer invloed toe dan de natuur dat toelaat❤️ succes Wiebren en geniet nog van uw leven want hierna is er niets meer.. maar doe dat met mate zodat er nog wat overblijft voor het nageslacht …

Like
maandag 24 juni
Wiebren Veenstra uit Harkema

Maar bedoelde je nu James of John Cook?

En heb je nou iets gelezen? 100% van de rapporten ja. En kom eens met bronnen.

Iets wat wordt beweerd zonder bewijs kan je verwerpen zonder bewijs.

Like
maandag 24 juni
reinier uit Noardburgum

Het is John Cook maar weet u dat discussies voeren met klimaatactivisten onmogelijk is? Om een goede discussie te voeren moet je naar elkaar luisteren en open staan voor andermans argumenten en dat is het tegenovergestelde van uw manier van discussiëren… rapporten, consensus , oordelen etc etc nogmaals geniet nog van uw leven en hou het een beetje heel allemaal .. dag Wiebren

Like
maandag 24 juni
Wiebren Veenstra uit Harkema

Ik ben geen klimaatactivist, alleen een geïnteresseerde wetenschaps lezer. Dit is allemaal heel normale/geaccepteerde informatie.

Er is geen discussie mogelijk omdat uw bewijs op het niveau is van: “mijn vader zei dat/iemand in de kroeg zei” Er is geen discussie mogelijk omdat uw enige punt was: “Dit zijn teveel letters en de bronnen wil ik niet lezen dus Wiebrens’ bewering klopt niet”

Verder wil ik deze link nog even droppen over het beide kanten van het verhaal.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/False_balance

En ik wens je het allerbeste ook toe.

Like
maandag 24 juni
Catweazle1 uit Drachten

Wanneer je alleen rapporten neemt die staven hoe jij er over denkt en laten zien wat jij wilt dat ze laten zien, alleen dan kom je aan 100%.

Like
maandag 24 juni
Wiebren Veenstra uit Harkema

Nee, dat is dus complete onzin, en dat zou je weten als je die link had gelezen. Het zijn geen rapporten die ge-cherry-picked zijn. Je mag zeggen dat de tijdseenheid ge-cherry-picked is, al weten wij dat niet, een onderzoek moet immers ook ooit ten einde komen, of kwam het ten einde toen er een klimaat ontkennend rapport kwam?

Er zijn genoeg aanmerkingen te maken over die 100% claim. Het is immers een periode van 7 maanden in 2019. Of het in 2020 doorging weet ik niet en zegt het onderzoek ook niet. Het zou Cherry-picking kunnen zijn. Maar al die nuance kan ik niet kwijt om het kort te houden. N= 11,602. Dat is een grote onderzoekspoule. Er zijn weinig onderwerpen in de wetenschap waar zo'n grote consensus over bestaat.

The consensus among research scientists on anthropogenic global warming has grown to 100%, based on a review of 11,602 peer-reviewed articles on “climate change” and “global warming” published in the first 7 months of 2019.

Like
maandag 24 juni
Watkenhetschelen uit Dokkum

Stel idiooten

zondag 23 juni
Onafhankelijk denker uit Hallum

Als je het niks kan schelen, dan reageer je er ook niet op.

Dus?

Like
zondag 23 juni
Denise Oud uit Dokkum

Watkenhetschelen, als je het niks kan schelen, waarom verspillen we dan onze tijd aan haatzaaierij?

De actie voor klimaatbeleid gaat over onze toekomst en die van de volgende generaties. Nederland wordt hard getroffen door de gevolgen van klimaatverandering, en het is onze verantwoordelijkheid om hier iets aan te doen.

In plaats van afbrekende opmerkingen te maken, kunnen we beter samenkomen en werken aan een duurzame toekomst. Samen staan we sterker, en samen kunnen we echt een verschil maken.

Like
zondag 23 juni
advertentie

ppuke1265 uit Dokkum

Haatzaaien?

Like
zondag 23 juni
Donkerwite pyt uit Heineburen

Neen zij zaaien Angst de mens kan het klimaat niet omkeren! Robbie Jetten met zijn 0,0.000036 graden in ruil voor hoeveel miljarden euro's?
GL en de PVDA doen er alles aan om het volk weer op hun hand te krijgen!
Daarom zaaien zij angst om de macht weer te krijgen!

Like
zondag 23 juni
Wiebren Veenstra uit Harkema

Het klimaatakkoord van Parijs komt uit 2015. Het grote verlies van de PvDA van 25% van de stemmen naar 5% kwam van de verkiezingen in 2017.

Dus ze verloren 20% van de stemmen NADAT ze afgesproken hadden om wat aan de opwarming van de aarde te doen. Het is dus NIET populair om klimaat maatregelen te nemen. En het klimaatakkoord kwam VOORDAT ze zo klein zijn geworden.

Like
maandag 24 juni
Befyze uit Burgum

Mei de auto der hinne!

Niks betters te dwaan?

Bou in knynehok.

zondag 23 juni
Wiebren Veenstra uit Harkema

Dit onderwerp op de politieke agenda krijgen van de huidige regering die bestaat uit partijen met het motto: Na ons de zondvloed. Kan gemakkelijk het auto ritje waard zijn. Want hoe sneller wij handelen hoe minder we hoeven te doen en hoe meer effect het heeft.

En doe nou niet alsof je zelf ook maar 1 seconde nadenkt voordat je de auto pakt. Hypocriet om je dan opeens bij deze mensen er wel druk over te maken.

Like
zondag 23 juni
Fabeltjeskrant uit Nij Beets

Schelden doet niet zeer.

zondag 23 juni
hoentje uit Boelenslaan

Mooi iniatief. De natuur heeft onze aandacht nodig. We hebben de aarde in bruikleen. Onze kinderen en kleinkinderen moeten ook een fatsoenlijke leven hebben

zondag 23 juni
Frieskk uit Drachten

Het zijn altijd wel excentrieke types moet ik zeggen. Net zoals mijn buren. Altijd mee doen met deze acties, alles biologisch, gras niet maaien zijn ze voorstanders van, geen vlees maar elke dag met een busje mierenpoeder om en het en slakkenkorrels. Hoe hypocriet kun je zijn. Volgende week maar met de camper naar de Noordkaap.

zondag 23 juni
Panoramix uit De Westereen

Niks naar, niks negatief, maar bedenk wel dat ons klimaat al zo'n 12.000 jaar verandert. Van destijds hier een paar meter onder het ijs, en nu veel drukte, paniek en angst, politiek gewin, dikke business over de laatste sneeuwbal. En dat, terwijl de bijdrage van u en mij aan deze klimaatverandering niet absoluut meetbaar is. Angst, politiek, geld en 'we' blijven meer en meer verbruiken. Netbeheerders worden opgezadeld met onmogelijke eisen en minderen staat niet op het lijstje.

zondag 23 juni
Jaco uit Kollum

Denken mensen echt dat we het nu nog kenne keren hou toch op,, jongens het is al te laat,, en dat weten de hoge heren ook wel

zondag 23 juni
Panoramix uit De Westereen

Met politiek keer je een natuurlijke ontwikkeling die al 12.000 jaar gaande is never nooit niet. Je kunt er wél politiek en financieel dik garen bij spinnen door te roepen ach en ooh.

Like
zondag 23 juni
Wiebren Veenstra uit Harkema

Ja ja politiek garen spinnen bij een impopulaire boodschap.

Was er maar een naam voor politici die alleen populaire dingen zeggen. Ohja, dat noemen we populisten.

Like
maandag 24 juni
Hjirweiderhinne uit Buitenpost

Nederland is een speldenknop op aarde. Het kan dus echt helpen dat wij wat proberen te doen om het tij te keren.🤭🤭

zondag 23 juni
Wâldnetreactie uit Damwâld

Mooie publieks-vriendelijke actie om meer aandacht te vragen voor deze belangrijke en dringende lange-termijn zaak. Het is ook een stuk goedkoper om klimaatopwarming snel tegen te gaan, dan om dit uit te stellen. Hoe langer men broeikasgassen blijft uitstoten, hoe duurder het wordt om alle negatieve effecten en schade tegen te gaan. Hier komt nog bij dat je met veel maatregelen ook nog geld bespaard, zoals isolatie van het huis en het huis verwarmen met bijvoorbeeld warmtepomp en zonnepanelen. Het is inmiddels te laat om klimaatopwarming te voorkomen, maar het is niet te laat om verergering tegen te gaan. Nederland heeft als rijk land hierin ook meer mogelijkheden en middelen om iets te doen in vergelijking met veel andere landen, en daarmee ook meer verantwoordelijkheid om iets te doen. In Nederland hebben sommige mensen en grote organisaties ook meer mogelijkheden en middelen om iets te doen, het is echter de bedoeling dat iedereen uiteindelijk geen broeikasgassen meer uitstoot, dus we kunnen allemaal samen aan het werk.

zondag 23 juni
Panoramix uit De Westereen

Jij snapt dingen niet.

Like
zondag 23 juni
RHood uit Gytsjerk

Door het hersenspoelen van de MSM onstaan er overal ineens klimaat evangelisten. Vol van angst, in de veronderstelling het klimaat te kunnen beinvloeden, en de aarde te kunnen redden. Echter de weersextremen zijn een teken van de eindtijd (en zullen in frequentie en heftigheid toenemem), net zoals het feit dat Israel nu in het middelpunt van de belanstelling is gekomen. Deze aarde is niet te redden, er is een zonde probleem vanaf het allereerste begin, en geen klimaatprobleem. Ik zou de klimaat-evan gelisten willen adviseren, om zich in het "ware' evangelie te gaan verdiepen.

zondag 23 juni
Panoramix uit De Westereen

Helaas, denk even na. Wat ik zei is dat deze ontwikkeling al 12.000 jaar gaande is. Met angst zaaien vanuit een paar duizend jaar 'evangelie', dat de gevaarlijkste machtsverhoudingen op aarde creëerde, schiet niemand wat op. Verdiep je in de materie en zet gekakel en machtswellustelingen aan de kant!

Like
zondag 23 juni
Wiebren Veenstra uit Harkema

Ah, het ware evangelie. Die al ontelbare keren heeft voorspeld dat de aarde zal vergaan. Dit zijn een paar bekende voorbeelden.

1000 Europese christenen
1282 Paus Innocentius III
2040 of 1558 Maarten Luther
1656 Christoffel Columbus
1969 Charles Manson
1997/2007 Nostradamus
2000 Jehova’s getuigen
2024 Iemand van Waldnet

Complete lijst:
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_voorspellingen_van_het_einde_van_de_wereld

Like
maandag 24 juni
Onafhankelijk denker uit Hallum

De wereld vergaat nooit, het gaat om kan de mens nog leven op de wereld.

De pest, cholera, virussen, hongersnood, oorlogen, vervuild drinkwater etc.

Ondanks dat blijft de wereld bestaan.

Like
maandag 24 juni
Jens uit Surhuisterveen

Wie zegt dat klimaatverandering slecht is het klimaat verandert al zo oud de wereld is

zondag 23 juni
Panoramix uit De Westereen

Zo simpel is het, maar dat verdient niet genoeg...

Like
zondag 23 juni
Wâldnetreactie uit Damwâld

Je kin je ek ferdjipje yn wot ol bekend is en wot foar ûndersyk ol dien is, bijvoorbeeld via Wikipedia en de bronnen die dèr broekt binne

zondag 23 juni
Wâldnetreactie uit Damwâld

Bedankt voor de link naar deze informatie Panoramix. Waar jij het over hebt is ook waar. Er is alleen meer aan de hand. https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Opwarming_van_de_Aarde

Like
zondag 23 juni
Sjors Veninga uit Drachtstercompagnie

Het bericht over de Climate Chain-actie is simpelweg belachelijk. Denken ze echt dat een menselijke ketting van mensen in rode kleding iets zal veranderen? Dit soort oppervlakkige pr-stunts leiden nergens toe.

Het is een schande dat Urgenda en soortgelijke organisaties keer op keer dezelfde nietszeggende oproepen doen zonder enige concrete resultaten. Hoe vaak moeten we nog horen dat er 'meer daadkracht' nodig is? Het is overduidelijk dat hun methoden falen.

Bovendien is het ronduit hypocriet om duizenden mensen te laten reizen voor een klimaatactie, wat zelf bijdraagt aan de vervuiling. Deze acties zijn niets meer dan een echo chamber voor dezelfde activisten, zonder echte maatschappelijke impact.

Urgenda moet stoppen met deze zinloze symboliek en zich richten op werkelijke beleidsveranderingen. We hebben geen tijd meer voor dit soort spelletjes; we hebben echte actie nodig, en wel nu.

zondag 23 juni
advertentie

Wiebren Veenstra uit Harkema

Feit: Urgenda heeft juist wel aantoonbare resultaten geboekt: Op 24 juni 2015 won de stichting met 900 andere eisers een rechtszaak tegen de Staat der Nederlanden over het landelijke klimaatbeleid.

Feit: Veranderingen komen wel degelijk voort uit protesten. Bekendste voorbeeld: De Franse Revolutie.

Like
zondag 23 juni
pullie uit Houtigehage

China heeft net weer 1000 kolencentrales bij gebouwd

zondag 23 juni
Hotze Tr uit Drachten

Mooi dat ze dit doen...opwarming (we gaan naar nwe ijstijd) van de aarde hoort tot de cyclus van de aarde kunnen wij niet keren...wij moeten van gas af en krijgen mogelijk kernenergie en in Duitsland gaat het net andersom. Maar gelukkig hebben we nu een dop die aan de fles vast zit (zat) en komkommer in cellofaan. En zondags de supermarkten open. Wat zou het mooi zijn dat de aarde 1 dag in de week tot rust kon komen...uiteindelijk draaid alles alleen om het geld. En de mobiel...

zondag 23 juni
Kotejebe uit Drachten

Je hoort het wel eens: ‘de opwarming van het klimaat over de laatste 100 jaar stelt niets voor, want het klimaat was altijd al variabel'.
Recente studies naar het klimaat sinds de laatste IJstijd, meer dan 12.000 jaar geleden, laten echter zien dat de snelheid waarmee de aarde momenteel opwarmt ongekend hoog is.
De enige breed geaccepteerde verklaring voor deze snelle opwarming is de toename van CO2 in de atmosfeer door menselijke uitstoot. Hierdoor is het inmiddels in Europa en Noord-Amerika warmer dan op enig moment sinds de laatste IJstijd.

zondag 23 juni
wdm uit Hoornsterzwaag

Zouden al die mensen daar nou lopend heengegaan zijn en weer lopend terug ? Wat met de auto is slecht voor de natuur

zondag 23 juni
Jaegermeister mon uit Drachten

Kijk even climate the movie op
Youtube mensen

zondag 23 juni
hoog5946 uit De Westereen

Ga er vanuit dat ze allemaal op de fiets zijn gekomen en niet met de auto

zondag 23 juni
Kareltje uit Holwert

Ik denk 90% met de auto.

zondag 23 juni
Waldnet.com uit Eanjum

Een hype is een verschijnsel dat tijdelijk bovenmatige media-aandacht krijgt en daardoor belangrijker lijkt dan het in werkelijkheid is.

maandag 24 juni
eigenleven uit Wâlterswâld

De wereld is gewoon overbevolkt. De natuur regelt zichzelf. Geboortebeperking voor sommige landen zou een stuk helpen.

maandag 24 juni
devil1 uit Kollum

12.000 jaar terug hadden ze nog geen meetinstrumenten, 600 jaar terug ook nog niet, 200 jaar terug ook nog niet. Zelfs 100 jaar terug niet. Het zijn alleen maar aannames. Opwarming van de aarde is peanuts.

maandag 24 juni
triggernl uit Drachten

De CO2 waardes zijn aan de lage kant gezien het verleden van de aarde.
Het verminderen van CO2 en de zon proberen te verduisteren is een misdaad tegen de mensheid en al wat leeft op deze planeet.

maandag 24 juni
helmud uit Bakhuizen

Haha sukkels! Allemaal met de auto gekomen,volgende week lekker op vliegvakantie. Maar ach.. het zal hun wel een goed gevoel geven.

maandag 24 juni
romke uit Rinsumageast

nou ik zou zeggen , goed bezig . nu meteen jullie aandeel voor die 0,0.000036 graden betalen . dat is uitgerekend voor minimaal 1000 miljard . dat gedeeld door 18 miljoen inwoners . is 50 000 euro .nou de staat ziet jullie geld graag tegemoet .. prettige dag verder ..

maandag 24 juni
friesgeboren uit Drachten

Ach lit se. Disse minsken ha in moaie dei hawn, komme dronken fan gelok wer thûs , ha wer in protte wetter nei de sé droechen. Mar it jout gjin sek want it jild is nog hieltiid baes

maandag 24 juni
Drachtsterrijder uit Drachten

Waar is een tsunami als je deze nodig hebt?

maandag 24 juni
Carl_Gustav uit Frieschepalen

Oliecrisis, zure regen, gat in ozonlaag, noordpool die al 3x gesmolten zou zijn allemaal crisis en bevestigd door wetenschappers gingen allemaal gepaard met verhogingen van belastingen of accijns. en zodra de hype over was hoorde je er niks meer over. Nu klimaat waar miljarden naar toe gaan, boeren die de zwarte Piet krijgen toegespeeld maar de echte zware vervuiler blijven buiten schot. Er is maar 1 soort wat beter wordt van dit soort crisis en dat is de elite en die gebruiken graag de onnozele (die alweer vergeten is hoe vaak de overheid wetenschappers en media inzet om angst te creëren) om voorop te gaan. Over 10,15 jaar is de hype weer over en de grond van gestopte boeren wordt stilaan volgebouwd ipv teruggegeven aan de natuur.

maandag 24 juni
boekebaaske uit Damwâld

Geweldig😂 en allemaal met de auto heen zeker?

maandag 24 juni
oarsom uit Broeksterwâld

Prima actie, waar niemand last van heeft gehad, maar waar wel weer massaal hier op Waldnet over wordt geklaagd.
Tja, die klagers hebben niet door dat deze actie ook voor hun toekomst bedoeld is. Jammer.

maandag 24 juni
neiskjirrich uit Eanjum

Afgelopen weekend was die "climate chain". Benieuwd hoeveel van die lieden straks met het vliegtuig op vakantie gaan... Denk dat je je rot schrikt!
En hoeveel zouden op de fiets gaan kamperen bij de boer? Ik vermoed bedroevend weinig...

Like
maandag 24 juni
advertentie

neiskjirrich uit Eanjum

De 'aktievoerders' bedoelen het natuurlijk goed, maar het is menselijke hoogmoed als ze denken dat wij het klimaat kunnen veranderen. Lees bv.: climategate.nl

maandag 24 juni
Jan uit Drachten

Wat een onzin

maandag 24 juni
bignick2 uit Drachten

Climate the movie maar even kijken mensen... 🤦🤣

maandag 24 juni
Swtor uit Dokkum

Gewoon de airco paar graden kouder... Wat een geneuzel om niks... Zolang ze in China en India niks veranderen gaan onze pogingen geen verandering brengen. Na het werk maar lekker de bbq aan en genieten van de avond ;)

maandag 24 juni
Denise Oud uit Dokkum

In China gaan ze al heel hard hoor. Er rijden daar meer elektrische auto's dan hier. Het probleem is dat de klimaatverandering veel sneller gaat dankzij ons gedrag in de wereld. In Nederland hebben we vervolgens een heel groot probleem omdat we gedeeltelijk onder de zeespiegel wonen. Dat is niet handig met een steeds snellere stijgende zeespiegel.

Like
maandag 24 juni
Drachtsterrijder uit Drachten

In China zijn onlangs 10 nieuwe kolencentrales gebouwd. Tja, die elektrische rommel moet wel ergens op rijden hé? En we hébben helemaal geen probleem met "Stijgende zeespiegels!" Laat je niet van alles wijsmaken.

Like
dinsdag 25 juni
Wiebren Veenstra uit Harkema

Huh? Waarom zijn ze dan bezig met de dijken te verhogen? Of is dat een samenzwering van dijkverhogingsbedrijven?

China is trouwens ook nummer 1 zonne-energie producent in de wereld. Het is gewoon heel erg groot. Toen ik in Bejing was jaren geleden zag je daar al alleen elektrische scootertjes en driewielfietsen met laadbak.

Like
dinsdag 25 juni
cheese uit Ureterp

1000-den mensen in vervuilende auto's daarmee het klimaat belastend en in een grote groep de natuur verstorend. Klimaat begint bij jezelf! Dus blijf lekker thuis, gebruik zo weinig mogelijk elektra en energiebronnen en eet net genoeg om te blijven leven! Je kunt kijken naar deze mensen maar laat je er niet door in de war brengen. Verreweg de meeste Nederlanders stonden er niet! stel het waren er 80.000 mensen, dat is nog niet eens 0,45% van de Nederlandse bevolking! Totaal niet representatief dus. Klimaat keren we toch niet we kunnen beter innoveren en er mee om leren gaan.

maandag 24 juni
personeel uit Dokkum

Op dit spelden prikje op de wereldkaart maken ze zich druk
Je moet elders gaan demonstreren niet hier, er word hier al genoeg gedaan.
Ook niet op de zeedijk gaan demonstreren, dat beeld kennen de dieren niet, dat is een verstoring van het uitzicht van de daar levende dieren. Daar niet meer gekleurd op de foto gaan. De dijk hoort groen te zijn en niet versierd.

dinsdag 25 juni

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan