Account
Logo
Zoeken
1.8 °C

Fietsster gewond bij aanrijding in Drachten

Publicatie: woensdag 27 september

 

REACTIES
Kollumers uit Kollum

Sterkte voor het meisje en de bestuurster.

Jen89 uit Drachten

Sterkte

biker uit Burgum

Tijd voor meer veiligheid voor fietsers, is de zoveelste keer dat dit gebeurt , sterkt voor het meisje.

Frieskk uit Drachten

Sommige kinderen weten helaas een fiets niets eens normaal te besturen laat staan dat ze de verkeersregels kennen. Als je dan ook nog inzicht hebt van een notendop dan wordt het allemaal wel lastig om altijd te zeuren over meer veiligheid.
ik zie ochtends alleen maar kinderen fietsen met telefoons of een koptelefoon op hun hoofd. Hebben geen idee wat er achter hun gebeurt. Meestal zijn de ouders allang naar hun dik betaalde baan maar hun kinderen opvoeden en aanspreken hoo maar.

advertentie

elcapitan uit Drachten

Man,man, wat ben jij een allesweter. Alles heeft een oorzaak. Je schrijft in al je reacties het zelfde. Dit heb ik gezien en dat gebeurde, en toen ik op mijn fiets. Hou toch eens op. Je bent een eersten zeikerd en medekeven, ho maar. Altijd zoek en weet jij waar het aan ligt. En een dik betaalde baan? Wat is daar mis mee, kunnen die hun kinderen niet goed opvoeden? Wat is een opvoeder?? (Dat is een stakker die in het duister tast, denk daar maar eens over na!!) Wat een kortzichtigheid.

Ps. Sterkte voor alle betrokkenen bij het ongeval.

Thex12 uit Drachten

Sterkte voor beide!

Mees uit Drachten

Ik was er bij ze is een vriend van mij. Ik ben in de achter grond en de auto is schuldig. De auto snijd haar terwijl ze oversteekt.

Kollumers uit Kollum

Je was erbij zeg je. Wil je dan wel de waarheid vertellen? Even voor de duidelijkheid en om geen verkeerde verhalen de wereld in te slingeren: de auto reed op de voorrangsweg rechtdoor. Het meisje sloeg af, zonder om te kijken of hand uit te steken en kwam daarbij tegen de auto. Gelukkig allemaal goed afgelopen uiteindelijk, op wat materiële schade na.

dutchveteran uit Drachten

Die splitsing is de laatste tijd sowieso gevaarlijk. extra veel verkeer ivm afsluiting torenstraat en bestuurders denken dat ze voorrang hebben. twee weken geleden nog zelf bijna aangereden door een jong gastje die aan kwam racen en dacht voorrang te hebben op ons terwijl wij daar rechtdoor gingen als voetganger op dezelfde weg en de bestuurder daar wilde afslaan de Dwarsvaart op. sterkte voor slachtoffer.

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan