Account
Logo
Zoeken
Zoeken
15.1 °C

Ramen van bushaltes vernield in Burgum

Publicatie: donderdag 8 juni

 

REACTIES
pkd19 uit Burdaard

Ze kunnen beter de betonnen bushokjes terugplaatsen,kost de gemeenschap veel minder..

jan1982 uit Langezwaag

Of gewoon helemaal weghalen. Als men zo graag de voorzieningen in eigen dorp wil slopen, waarom zou je het dan herstellen?

theodorus uit Burgum

Juist jan 1982 gewoon kale wachtplaatsen ,dan maar in weer en wind op de bus wachten ,hoe vaak zijn ze hier in burgum al kapotgeslagen die ramen ,kost de gemeenschap ontzettend veel geld ,daders zijn vaak hersenloze zuipende en zwaar onder invloed van drugs ,de volgende dag weten ze niet meer wat ze de vorige dag hebben gedaan.De maatschappij kan helemaal niks met zulke kanslozen.Zielige figuren kan het niet anders verwoorden.

Lorredraaier uit Buitenpost

Of cameratoezicht en dito straf 2 jaar ofzo.

advertentie

himmeldei uit Drachten

Randdebielen

Frieswappie uit Drachten

Alle schade verhalen als de daders gepakt worden

pwo uit Noardburgum

Weghalen die bushokjes

oud sumarder uit Sumar

lorredraaier: camera toezicht komt vaak op met met misdaad, camera,s op alle hoeken en straten[china +ieder een nummer]wil je ook niet in een vrij land.Een stok achter de deur dat misdaad wordt echt gestraft.

Helaas. uit Burgum

Gewoon opruimen de abri's, dat is de enigste oplossing. Dan maar onbeschermd in weer en wind op de bus wachten, het is niet anders.

frikandelbroadsje uit Damwâld

Alwer?

Lorredraaier uit Buitenpost

Het is inderdaad alles behalve idiaal. oud sumarder maar ik denk zo ik heb niks te verzwijgen die camera., swa. In stad Groningen staat 24/7 in het hele centrum camera op de mensen. Heb ik het nog niet eens over BSN volgen mij weten ze heel veel van ons.

Keessie65 uit Marrum

Imbecieltjes heb je overal, hier ook al paar keer dit jaar , verkeerspalen ombuigen , fietsen in de greppel. Je moet toch wat als je geen meisje weet te versieren

theodorus uit Burgum

Ook al zon dood dorp waar niks meer voor de jeugd te beleven is ,geen discos meer geen bios meer,geen gezellig kroegje meer dus hangt de jeugd s,nachts buiten om en verveelt zich te pletter ,tja wat zullen we nu weer es slopen jongens? Overal in de friese dorpen hoor je dit.Ga werken jongens ,geen zin? dan ook geen geld.Al wekenlang zijn ploegen buitenlanders [grieken] hier in friesland glasvezel aan het aanleggen ,werkdagen van 10 uur en meer per dag ,goed salaris zo ik hoorde en waarom buitenlanders? omdat ons eigen volk het verdomd om dit vrij zware fysieke werk te gaan doen nee liever een uitkering en de halve dag op hun luie reet in hun nest blijven liggen.Nog even mensen en al het werk wordt alleen maar door arbeidsmigranten gedaan ,dit jaar komen er nog zon 60 a 70000 duizend naar nederland hoera.Laat ze maar komen ,nu al werken er duizenden in de kweekkassen en de havens ,schoonmaakbedrijven enzv. ,ook de bouw en horeca verwelkomt hun hartelijk.De jeugd heeft de toekomst maakt de toekomst welke toekomst? Langzaaam maar zeker worden wij nederlanders asielzoekers in eigen land dat garandeer ik u en wordt europa en ons kleine landje overspoeld door migranten en is onze eigen identiteit voor altijd verloren.Klik op cultuur onder vuur en kom alles te weten hoe ons landje zijn eigen cultuur voorgoed kan verliezen en daar vecht cultuur onder vuur keihard tegen.

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan