Account
Logo
Zoeken
-1.7 °C

Dokkumer moet voor tweede keer auto inleveren

Publicatie: dinsdag 2 mei

 

REACTIES
Lorredraaier uit Buitenpost

En straks auto num:3 en 4 en 5 maar inlever.

ursus uit Damwâld

Rydbewiis en de auto net werom jaan

tjibbetjepkema uit Uithuizen

Stukje nog maar eens goed lezen. Voor deze meneer maakt dat niet uit. Zijn rijbewijs was al eerder ingenomen en ook zijn auto hiervoor was al in beslag genomen. Kanslozen van de maatschappij zijn het. Die stapt volgende week gewoon weer dronken zonder rijbewijs in een nieuw gekochte sloopauto van Fokke vd Veen voor 100 euro. En als er iets gebeurt,verzekering betaald niet uit, en valt bij meneer niets te halen.

Crispy uit Feanwâlden

Gevaarlijk bezig.. Misschien even opsluiten. Rijbewijs en auto afpakken helpt niet blijkbaar.

advertentie

MijnOpinieVoorU uit Drachten

Was ie maar met een fakkel op weg geweest naar een bewindspersoon, dan was de buurt een half jaartje veilig geweest. Nu moeten er toch echt eerst ongelukken gebeuren voordat ze wakker worden bij het OM.

Praatpaal uit Dokkum

Maar uit huis zetten

victoria uit Dokkum

Waar slaat dat nu weer op.

Winkbuul uit Opeinde

Hij doet 't dus gewoon wéér. Hij zal jou of een van je (klein-)kinderen maar aanrijden. Leed en ellende en niks verzekerd, geen verhaal.
Misschien toch eens overwegen om meneer een jaartje of zo in de bak te zetten?

Frieswappie uit Drachten

Zal reserve auto hebben

Veggie uit Drachten

Even een jaartje uit de maatschappij!

triggernl uit Drachten

Uit de maatschapij die zich gedraagt als voetbalfans...
Als het positief hebben we hat allemaal gedaan maar is het negatief dan is het alleen maar de schuld van het individu. Reaguurders die een ander alleen maar naar beneden halen om zich wat verheven te voelen zijn voor mij de grootste aso's die uit de maatschapij gezet dienen te worden...

tjibbetjepkema uit Uithuizen

Je zal misschien familie of vriend zijn van deze persoon, want ik snap je reaktie niet. Er is maar 1 die hier schuld heeft. Meerdere keren dronken achter het stuur, rijbewijs meerdere keren ingenomen en toch weer dronken achter het stuur kruipen. Vervolgens wordt je met een ingetrokken rijbewijs nog eens tot 2x toe dronken achter het stuur betrapt en wordt je auto beide keren in beslag genomen. Waar zit dan de schuld van de maatschappij? Wie dwingt hem om keer op keer dronken achter het stuur te gaan zitten? Zelfs als hij voor zijn overduidelijke alcohol verslaving geen hulp krijgt van de maatschappij, is het nog altijd zijn eigen verantwoording als hij dronken achter het stuur kruipt zonder rijbewijs in een niet verzekerde auto. Je maakt op die manier je problemen alleen maar groter, dat moet je niet afschuiven op de maatschappij.

Kareltje uit Holwert

Wat een kansloze eikel.

Tjibbe kievit uit Driezum

Man moet even een paar minuten onder een waterlelie verblijven😅

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan