Account
Logo
Zoeken
Zoeken
9.3 °C

T-diel negeert motie: (nog) geen zebrapad op Van Sminiaplein

Publicatie: vrijdag 27 januari

 

REACTIES

Ze halen de containers ook al 1x per 3 weken op, er wordt zoveel bespaard in de gemeente nu, die paar duizend euro om zo nu en dan een likje verf op de steentjes te rollen kan er nog wel van af toch? Raar besluit weer dit zo maak je het dorp er niet fiets en voetganger vriendelijker op, laat dat nou juist het hele beeld zijn wat ze daar proberen te creëren…

Huredurefiets uit Dokkum

Of zij besparen of de inwoners betalen meer. Ik kan prima met 3 weken (zelfs 9 weken als alleenwonende). Mensen met een boel rommel kunnen een extra container aanvragen. Prima geregeld.

Bauke122 uit Harkema

 

Vanaf de allereerste tekening af was al duidelijk dat dit punt een keer tot een groot drama gaat leiden. Kennelijk wil de gemeente dat eerst zien.

ookinwoner uit Burgum

 

Als je daar moet oversteken, moet je lopen voor je leven.

mike53 uit Burgum

No sa is gewoon belachelijke wat de gemeente hier
weer flikt ,,zelf maar even een paar strepen trekken even een voorrangs BORD lenen en klaar. Deze verlate
nieuwjaars grap is DAN zeker geslaagd.

stoel uit Jistrum

 

Natuurlijk komt daar geen zebrapad er moeten eerst meer ongelukken gebeuren het mag weer niks kosten

Beppezelf uit Sumar

 

Net 30km/o mar 15km/o: it is in 'erf' (boerd G05). Alles wat riid is der te gast en boartsjende bern moat kinne. Mar op sa'n trochgeande dyk is soks fansels gekkenwerk, dat sil Tytsy ek snappe mei ik hoopje.

memyself uit Oentsjerk

Volgens mij snappen ze het bij de gemeente inderdaad zelf ook niet meer. Het is daar volgens mij inderdaad nog woonerf, en dus 15 km/u. Ik snap er dan ook helemaal niets van dat ze er borden hebben geplaatst met 30km/u voor werkzaamheden... Dat schept nog meer verwarring dan er al is. Omdat ze er nu werken mag je er ineens 2x zo snel als eerst?

tjibbetjepkema uit Uithuizen

Sa'n erf is in 15km/o sône dy meastentiids binnen in 30km/o sône leit. Dus no is it better ynstee fan sûnder dy wurksumheden, om oars fan 50km/o nei 15 te gean.

memyself uit Oentsjerk

 

30 km zone? Heel burgum moet 30 km zone worden ,vanaf de brug over het prinsesmargrietkanaal wordt er veel te hard gereden,oppedijkvanveenweg,kwekerstraat,hornstrasingel en huysenvankattendijkweg zijn racebanen ,zodoende is het een hachelijke onderneming om over te steken van het van sminiaplein naar de hillemaweg blij dat je heelhuids de overkant bereikt.Komt natuurlijk ook omdat quatrebras nog dicht is en we veel sluipverkeer door burgum te verwerken krijgen,wat richting veenwouden,hardegarijp noordbergum buitenpost zwaagwesteinde gaat.

theodorus uit Burgum

 

wât gjin zebrapad 💪
mat r eerst deaden fâlle
Willemsma
wennet net Burgum west
dus
sjocht r oars tsjin oan
eerst
tasizze
en dân de kont r foarwei lûke
kom op
meielkoar 1 en gjin dr foar 🆗

Huisje 15 uit Burgum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan