Logo
Zoeken
Zoeken
8.5 °C

Dierenambulance blijft voorlopig staan door tekort aan vrijwilligers

Publicatie: donderdag 1 december

 

REACTIES

Mij niet gezien hier weer te werken. Tijdje gedaan zeer slecht bevallen. Dierenambulance de Wouden lijkt me een stuk beter. ZO-Friesland is niet voor niets weg bij het dierenasiel lijkt mij

cheese uit Ureterp

 

We hebben een zwerfkat opgevangen gedurende 4 jaar: eten, drinken en huisje buiten. Wou niet binnen komen maar geen overlast meer voor ons en de buren, hij hoefde namelijk geen containers meer te beroven.
Zij gaven aan dat een zwerfkater gesteriliseerd moest worden en dat zouden zij regelen en dan zouden zij hem terug brengen…
We moesten 130€ betalen om hem terug te krijgen van Kat in Nood…. Echt oplichters!

Puchbrommer uit Drachten

Wat had je dan verwacht, dat steriliseren gratis is?

Betonvlechtster uit Drogeham

 

Leugens!!! ik werk op de taxi en er mogen zeker wel dieren mee in de taxi om naar een dierenarts of dergelijke met hun eigenaar vervoerd te worden.

DarkTaxiRider uit Drachten

Klopt helemaal, van tevoren even melden en hond of kat mogen gewoon mee. Is service en kost niets extra, althans bij ons niet.

devil1 uit Kollum

 

Na wat ik hier lees voel ik mij wel genoodzaakt mijn ervaring met Dierenabmulance Z-O te delen.

In augustus 2020 heb ik ze gebeld voor mijn lieve huiskat die uit het niets levenloos in de kamer lag. Ze waren er binnen 30 minuten en namen echt de tijd om te praten en afscheid te nemen. Ook transparant in de mogelijkheden en kosten. Met diepe respect en kalmte hebben ze mijn grote vriend in een kist gelegd en meegenomen om te cremeren. Kosten, zoals vooraf besproken: €22,00.

Dit nieuwsbericht raakt me enigszins door de enorm positieve ervaring die ik met ze heb. Ze waren zo respectvol en aardig en herken mij totaal niet in de negatieve recenties.

Ik ga overwegen of ik als vrijwilliger iets zou kunnen betekenen!

pjs uit Drachten

 

alleen maar positieve ervaring wat in stand word gehouden door flinke vrijwilligers

diuwer uit Boornbergum

 

REACTIE VERWIJDERD

musky uit Rinsumageast

Ieder zijn mening.

musky uit Rinsumageast

 

REACTIE VERWIJDERD

135580 uit Garyp

Heel goed stoppen met onzin een dier is tegen woordig voornamer dan de mens stoppen met geld weggooie

klood uit Surhuisterveen

En nu in normaal begrijpbaar nederlands?

Jewatte uit Drachten

 

Genoeg mensen die thuis zitten en best hun handen uit de mouwen kunnen steken.
Hoop dat ze eens gaan denken: " laat ik eens iets doen voor al het goede dat ik krijg."

Goed bezig vrijwilligers 👍

frons uit Holwerd

 

Ik heb liever deze dierenambulance dan de wouden. Als je de wouden belde hadden ze nooit aan tijd, en deze reed altijd. Kwamen altijd de afspraken na. Recent nog gebeld voor een reiger, de wouden had niet aan tijd en dezen hebben hem netjes opgehaald en hij leefde gelukkig nog. Ik ken nog wel een dierenambulance die eigenlijk helemaal niet hun plicht na komt gevestigd in kootstertille. Nemen bijna nooit de telefoon aan, doen ze dit wel rijden ze er niet voor echt bar slecht. Hond die zwaar verwaarloosd midden over de straat liep met pus uit de ogen, gebeld omdat hij naar mij zou uithalen toen ik hem naar een dierenarts wilde brengen. Krijg doodleuk terug oh die hadden wij gisteren ook opgehaald.... dit was een hond die niet zo terug had mogen gaan naar de eigenaar want die was echt flink verwaarloosd.

datbenikhoor uit Drachten

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan