Logo
Zoeken
Zoeken
-1 °C

Inbrekers bestelbus vluchten voor politie

Publicatie: woensdag 26 oktober

 

REACTIES

Alarm er in

aukegriet uit Buitenpost

Alarm?, de hûn der s nachts yn!

friesgeboren uit Drachten

 

Mooie herder goed afgericht in de bus laten slapen..

ambtenaartje uit Lutjerijp

 

In de poten schieten, akelige etterbakken. Over de ruggen van de werkenden hun extra geld binnen hengelen. Tuig, schuim der aarde.

nestorix uit Bakkeveen

Sa ist mar krekt!

bassie123 uit Dokkum

 

Inbrekers komen de de laatste tijd er wel heel vaak goed vanaf. Misschien een idee om weer plaatselijke politiebureaus te openen? Of blijven we liever in de ivoren toren bij de Waldwei zitten?
Aanrijtijd is minstens 15 minuten...

Dat weten onze vrienden uit het Oostblok inmiddels ook.

Frieskk uit Drachten

Hee frieskk hoe weet jij dat het oostblokkers kunnen zijn?Dan vrees ik het ergste de komende donkere maanden want ze komen met honderden uit het oosten ,zien onze luxe leventjes en tja daar heb je geld voor nodig toch?Toch een beetje voorbarig om direct oostblokkers als de daders aan te wijzen.Maar ja politie is weinig savonds op straat ,jaren geleden hadden wij hier in burgum boas savonds op straat ,zijn helaas wegbezuinigd.Moeten heel veel meer cameras in de straten opgehangen worden die elke verdachte beweging op straat kunnen registreren,niet alleen de straten maar ook parkeerterreinen met cameras beveiligen.Ook een alarminstallatie in je bus kan helpen met natuurlijk een gierende sirene dat zou ongure types vast afschrikken als ze met hun fikken aan je bus zitten te rommelen.

theodorus uit Burgum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan