Logo
Zoeken
Zoeken
-0.9 °C

Jongetje vast met voet tussen spaken van fiets

Publicatie: donderdag 6 oktober

 

REACTIES

Gut, dit gebeurde me vroeger meerdere keren per jaar. En geen een keer heb ik het nieuws behaald, laat staan een ambu/brandweer opgeroepen.
Wat heb ik toch fout gedaan.

brainder uit Drachten

 

Voet in de spaken is dus tegenwoordig >Brandweer oproepen ambulance erbij toe maar. Er zou eigenlijk een boete op moeten staan. Die mensen hadden de trauma heli er bij gewild maar die was even niet beschikbaar

blackeagle uit Damwâld

Wat een onzin reactie

ruuds uit Drachtstercompagnie

It is hjoed de dei sa dat as jo mei goeie bedoelings immen helpe wolle en der untstiet skea dan kín dyjinge jo ferantwurdlik halde foar de skea. En ik nim oan dat de branwacht derfoar fesekere is.
Dus dan de helptsjinsten mar skilje.

friesgeboren uit Drachten

Heel krom, maar helaas wel waar

hondsdolledokkummer uit Raard

 

Te gek voor woorden, als moeders zo bezorgd was om dat voetje,ziekenhuis vlakbij maar nee er moest een ambulance bij komen. Hoe zouden de zorgkosten toch elk jaar maar weer stijgen ?

wdm uit Hoornsterzwaag

Nou.. u legt het haarfijn uit 👌🏼

golfflog uit Drachten

Geweldig

arend53 uit Leek

Hoe ga je met een fiets met meerde kapotte spaken en weer daar kind achterop nog naar het ziekenhuis heb je wel nagedacht. WDM -> werelds domste mens

Mosredna uit Achter-Thesinge

 

Beetje onverstandige moeder,bekijk fiets maar es,geen voetsteunen en ook geen jasbeschermers dan vraag je om ongelukken ,voetjes van dat jochie tussen de spaken dus.Fietstas achterop de bagagedrager had dat jochie zijn voeten in de fietstas kunnen doen geen centje pijn dan dus.Hopelijk leest ze dit en kan ze haar voordeel eruit halen.

theodorus uit Burgum

 

word tijd dat de aloude wegbezuinigde jasbeschermer weer terug komt, net als deugdelijke voetsteuntjes en ruggesteun als je kinderen vervoert op je stalen ros.

harrydehengst uit Harkema

 

Kindermishandeling heet zoiets toch? Met voorbedachte rade. 🥹

Maja9103 uit Dokkum

 

Nieuwsbericht en ambulance… kan verkeren… terwijl 1 met de handen in de trainingsbroek staat toe te kijken en de andere niet van zijn fiets afkomt.

Frieskk uit Drachten

 

Waldnet... ik zou me schamen. Maar goed, ieder z'n eigen mening over wanneer iets wel of niet op deze site hoort, maar die foto..!

Boltsje uit Goaiïngaryp

 

Morgen is een stille tocht voor deze jongen. Sterkte.

machopluis uit Drachten

 

Waar zijn de jasbeschermers of de aloude fietstassen? zo vraag je er ook wel wat om,gelukkig is het goed afgelopen deze keer..

pkd19 uit Burdaard

 

Wy hieden eartiids kartontjes tusken de speaken ynstee fan de fuotsjes.

Huh wat no uit De Tike

En fan dy blikken lege skoanpoets doaskes mei een wasknyper der op en een elastiekje er omhinne. Lekker lud meitsje yn us strjitte.Krekt as een bromfiets.De wasknyper rattelle lekker tusken de speaken.

theodorus uit Burgum

 

De evolutie, zwak.

Juistumus uit Drachten

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan