24.6 °C

Friese overheden gaan samen ondermijning aanpakken

Publicatie: donderdag 7 juli

 

REACTIES

Als ze dan toch samen waren hadden ze ook wel even een statement kunnen maken voor de boeren met een bericht aan de club van Rutte. Leuk wat jullie bedacht hebben en tegelijkertijd voeren we het niet uit. We worden met z’n allen ondermijnd zolangzamerhand.

De Vries uit Aalsum

 

gaan ze er dan ook voor zorgen dat bezwaarschriften op tijd behandelt worden volgens de wettelijke normen

garelli1972 uit Gytsjerk

 

het blijven raadsels

diuwer uit Boornbergum

 

"... gaan samen ..."

Hoeveel regelgeving/protocollen barrières moeten daar éérst voor aan de kant gezet worden ?! Alvorens überhaupt echt ondermijnende zaken/situaties "samen" in praktijk uit te kunnen voeren en daadwerkelijk aan te pakken.

nogffdit uit Buitenpost

 

Pfff eerst maar weer eens terug naar de kerntaken en openingstijden zou ik zeggen..

Frieskk uit Drachten

Pfff meld jezelf aan als raadslid!
Wat zou smallingerland er dan veel mooier uitzien,veel beter voorstaan,veel meer geld besparen! Win win win ipv je wijze raad aan waldnet te spenderen.

vwman uit De Westereen

 

wurd hielemaal niks

pft uit Zwagerbosch

 

Alwer in ferlern dei foar de ynwenners (ik krei braakneigingen by it wurd "mienskip"). De hiele dei sûpe en frette om in hantekening te setten en dêrnei hear do der neat mear fan.

koeke uit Buitenpost

 

Met Burgemeester Brouwer hebben ze in ieder geval een stuk kennis van zaken in huis.

BoDuke uit Buitenpost

 

Klopt Koeke, managers en bestuurders met minimaal schaal 10 uitgerust met puntschoenen en stilettohakken hebben het zich goed laten smaken, daar hoef je niet aan te twijfelen.
Maar respect, het valt inderdaad niet mee om elke vier jaar dezelfde onderwerpen weer opnieuw als geniaal ten tonele te voeren. Onderwerpen zoals: De burger/gemeente centraal (is opnieuw visie b&w NOF), inspraak voor de burger, circulaire gemeente, groene dorpen/wijken, armoede ons speerpunt en bedenk verder nog maar iets leuks in dit geval het trendy onderwerp ondermijning , circuleren al decennia bij overheden, omdat ze weten dat de meeste mensen een heel kort geheugen hebben en er altijd wel profiteurs/criminelen zijn die zin hebben in gratis eten en drinken.
Hoezo ondermijning, de maffia zorgt goed voor zijn kindertjes.

Sanes100! uit De Westereen

 

Ze heffen het glas, doen een plas en alles blijft zoals het was.

eigenleven uit Wâlterswâld

 

Criminelen richten bedrijven op = SYWERT, huren en kopen panden = SYWERT en hebben daar vergunningen voor nodig = CDA. Ze kloppen aan bij overheden= CDA en kloppen vervolgens aan bij bevriende makelaars, administratiekantoren en notarissen en schuwen beïnvloeding en onderdrukking niet = andere partijen bewust misleidt en opgelicht.

Goed verantwoord, dat wel. Precies zo ging Sywert van het CDA aan de haal met miljoenen.
Met hulp van binnenuit van het CDA
En juist deze mensen gaan nu voor de bühne anderen controleren of ze wel aan de eisen voldoen.

Hier hebben we al veel te veel instanties voor en lijkt mij geen gebied voor de gemeenten.

Frieskk uit Drachten

"Hier hebben we al veel te veel instanties voor ..."

En wat te denken over de aandacht die media kanalen ál jáááááren over zoveel foute zaken via docu's etc keer op keer, jaar in jaar uit boven het maaiveld 'proberen' uit te tillen !! Van die zaken kan inmiddels een bibliotheek volgestouwd worden. Hoeveel er van zijn opgelost ? Die verhalen komen járen later gerubriceerd in een volgende bibliotheek ! Waarvan het overgrote deel met ws nog steeds een etiket: "Onopgelost !!" .....
(s/on) Jarenlange én huidige (proest) aanpak levert natuurlijk wel weer een hele berg werk op voor inmiddels zoveel andere (geld slurpende) instanties (s/off)

nogffdit uit Buitenpost

Gezondheid! Geen corona hoop ik?

BoDuke uit Buitenpost

 

Het is verstandiger om éérst te kijken naar wat de mensen doén, en niet naar wat ze beloven; misschien dat de gemeente eerst eens binnen de geldende termijnen haar burgers kan beantwoorden en dat het O.M. aangiftes eens opvolgt in plaats van zich te verschuilen achter de klassieker <te kort mensen>, geen tijd, beperkte capaciteit, in plaats van maar onbeperkt nieuw volk binnen te halen en dan roept dat ze het niet aan kunnen.
Wij hebben géén vertrouwen meer in dit clubje roepers en niet-doeners en haar beleid.

foutewitteman uit Dokkum

 

Hè, gelukkig. Ze gaan zichzelf opheffen 😂😅🤣

Winkbuul uit Opeinde

 

Mooi.Einde VVD dus ?

Klaas bruinsma uit De Tike

 

De vossen die gaan onderzoeken wat er mis gaat in het kippenhok.

Barbapapa uit Drachten

Misschien Neelie-Smit Kroes even vragen?
Heeft genoeg expertise met ondermijning van de rechtsstaat en werkt alleen met grote jongens als Uber. Het grote geld dus. Die laat nagelstudio's en pizzeria's links liggen, want niet genoeg aan te verdienen. Neelie for President. Just do it.

Sanes100! uit De Westereen

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan