22.1 °C

Beschonken vrouw (35) weigert ademanalyse en moet rijbewijs inleveren

Publicatie: zaterdag 25 juni

 

REACTIES

Dikke prima ! 👌

petrovski uit Buitenpost

 

Rijbewijs nooit weer terug geven.

nestorix uit Bakkeveen

 

‘Ze was bekend bij de agenten omdat ze mogelijk onder invloed van alcohol reed’…. Apart verhaal. Iedereen rijdt MOGELIJK onder invloed als je rijdt als je vantevoren niets weet. Of was dit niet het hele verhaal?

melaniatrump uit Dokkum

Misschien een mevrouw die regelmatig met alcohol in het bloed rijdt?

datbenikhoor uit Harkema

 

@Janvangent is je vrouw ook los gelaten?

Klaas bruinsma uit De Tike

Nee lange die is verdorie ontsnapt uit de bench😰

Janvangent uit Brantgum

 

Het lijkt de echte Melania wel hahaha politie kent zijn pappenheimers vrouwtje zal wel vaker zijn gepakt na een sherrykuur. Ze was dus bekend om haar gebruik dus een potentiële verdachte zo iets ?

Stokojedno uit Drachten

 

Het wordt steeds gekker de straffen zijn een aanfluiting.Zuipen bouwen.Standaad Drank of drugs .2 jaar niet rijden .Moet je zien .Dan denken ze wel 2 keer na.zo niet dan zijn ze 2 jaar hun rijbewijs kwijt

lady1 uit Drachten

 

Lady, heb jij misschien ook gedronken?

Hjirweiderhinne uit Buitenpost

 

Hoe lang zou ze weer mogen rijden onder invloed.
😭😭😭🥴🥴🥴🥴🥴🤔🤔🤔🤔🤔

stormvloed uit Twijzel

 

Hopeloos figuur, gevaar voor de maatschappij, volgende keer iemand onder de auto met alle gevolgen van dien, lange tijd opsluiten en voor straf werken in een revalidatiekliniek!

Kareltje uit Aalsum

 

Mijn idee ook kareltje,die flutstraffen schrikken niet af,als je met drank op in de auto stapt ben je moorddadig bezig je auto kan een moordmachine worden.Heeft vele gezinnen de dood in gejaagd.Vroegere goede vriend ging met vriendin in groningen stappen ,op de terugweg vloog ie frontaal met zijn bedrijfsbusje op een tegenligger ,hij en zijn vriendin waren op slag dood en ook in de andere auto waar ie tegenaan botste waren 3 mensen op slag dood ,5 mensen in een keer dood.Zijn vriendin had geen rijbewijs hij wel ,dus dan vraag je je af waarom geen taxi besteld hij had flink gedronken.Zo zijn er gigantisch veel voorbeelden van drankgebruik met fatale afloop.Ooit moet er een auto uitgevonden worden zodra ie alcohol lucht ruikt het hele electrische systeem uitschakeld ,bellen ze maar een taxi.

theodorus uit Burgum

Lastige klus om de taxi dan wel aan de praat te krijgen

meijer80 uit Burgum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan