17.8 °C

Deze adviezen moeten 'oud en nieuw' rellen met politie voorkomen

Publicatie: donderdag 23 juni

 

REACTIES

Helaas staat er niks in over de rol van de burgemeester, die is de aanstuurde ban de politie en als zodanig verantwoordelijk, maar zoals altijd hoor je daar niks over.

andersiets uit Dokkum

Rapport heel er duidelijk. Maar Burgemeester Johannes Kramer Praat net als politie en justitie hun eigen straatje weer helemaal schoon !!

Tingeling uit De Westereen

 

Dit ûndersyk sil wol wer tsientûzenden euro's koste ha, wylst de útkomsten troch elke Jan Lul mei in bytsje sûn ferstân oant deselde konklúzjes komme soe.

koeke uit Buitenpost

 


simpele oplossing, met oud en nieuw een heel groot hek om deze onderontwikkelde gebieden, als ze hun dorpen de vernieling in willen helpen, mooi hun gang laten gaan!

Kareltje uit Aalsum

Belachelijk niet, onderontwikkeld? Een heel erg volwassen opmerking 🙈

Tjaktjakpoef uit Dokkum

 

Kareltje succes met de uitloop kippen ik hoop dat er een hoop mogen komen.

andersiets uit Dokkum

 

Hap snap adviezen, zelfde die je al ..tig jaren hoort bij voetbalrellen! Publiek zal moeten veranderen, anders verandert er niks!!

hoeky uit Kollum

 

Bij verloedering van de wet gaat het moraal van de mens naar beneden

werf uit Hurdegaryp

 

REACTIE VERWIJDERD

Huppelkutje uit Baaium

Alvast een fijne jaarwisseling en een gelukkig 2023 🎇⛱️🏖️🕰️

PeterEnZout uit Drachten

 

Ik ben van mening dat de relschoppers vanaf begin oktober een psychische behandeling moeten krijgen waarmee hen wordt geleerd niet met stenen en vuurwerk naar de ME en politie te gooien. Ook moet hen dan worden geleerd dat het geen traditie is om de handhavers op een andere manier te beledigen zoals schelden en hen voor alles en nog wat uit te maken en dat de schuld bij hen zelf ligt als er wordt opgetreden. Volgens mij gaat dat dan voor een rustige en gezellige oudejaar avond zorgen.

thefox uit Doodstil

Dan eerst de burgemeester

andersiets uit Dokkum

 

Psychische behandeling heeft geen resultaat bij dit volk

Kareltje uit Aalsum

In aalsum zeker niet is alleen maar dom volk

andersiets uit Dokkum

 

Geef die mensen die ene dag wat vrijheid, leg een paar staalplaten op een kruising en laat ze die ene avond even lol hebben. Altijd regel dit regel dat... Vroeger was het altijd een prachtige avond hebben en in deze tijd mag je dan de jaarwissel in de cel vieren. Rommel vernielen en met vuurwerk op mensen gooien dat mogen ze van mij best aanpakken maar die ene avond dat een kruispunt even veranderd in een vreugde vuur moet kunnen vind ik..maar nee nu halen ze het er weg en kijken wie ze kunnen kaal plukken. We hebben te veel Ambtenaren aan het werk die hele dagen dozen vol pennen kauwen om maar wat te bedenken .. Net als die mooie vernieuwde schoolstraat en verlengde stationsstraat en mieden in de westreen ook echt stukken veiliger zo.. Hou es op met al die kut regels en
minder veilige veranderingen 🤮

jannemann uit Twijzelerheide

 

ME heeft alweer een afspraak staan voor het oudejaar burgemeester heeft in januari gelijk maar weer een afspraak met hun gemaakt

andersiets uit Dokkum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan