12.8 °C

Noardeast-Fryslân sluit 2021 6,7 miljoen positiever af dan verwacht

Publicatie: woensdag 25 mei

 

REACTIES

Vreemd dat men van tevoren niet wist hoeveel geld er ongeveer over zou blijven. Overgebleven geld gaat allemaal naar bureaucratie.....

roeltje uit Kootstertille

Hahaha het is ook nooit goed hè

machopluis uit Drachten

 

Ja en die ontvlechting is 7,5 miljoen en al die schaalverhogingen naar hogere functies en een derde directeur erbij, zal ertoe bijdragen dat de feestvreugde straks wel omslaat, oja ook nog nieuwe auto's voor de buitendienst..

ambtenaartje uit Lutjerijp

 

Dus ze waren 6,7 miljoen euro in de war???? Mogen ze hun boekhouder wel eens vragen...doge jo wol?, binne jo wol ynoarder?, op welke skoalle hawwe jo sitten?

neiskjirrich uit Anjum

 

Hebben daar lui te zitten die verdomd goed kunnen rekenen.

victoria uit Dokkum

 

De boekhouder van de gemeente heeft zitten slapen ? Met de idiote verhoging van de OZB is ie zijn tijd wel jaren vooruit. Het is me overigens een raadsel dat een ontvlechting van een samenwerking van luttele jaren de gemeenschap vele miljoenen moet kosten ,schaamteloze geldsmijterij !!! 🤮

Keessie65 uit Marrum

 

Keessie dat komt omdat er externe bureaus worden ingevlogen met dure bmw s die de hete kastanjes uit het vuur komen halen, de zelf competenties om dit op te lossen is geheel niet aanwezig..

ambtenaartje uit Lutjerijp

 

Dot snap ik helemaaaal,us hus is ien twa jier mei 90,000 euro verheege,pure diefstal,dot kin fonsels nooooooit,WOZ waarde Mar de ambtenaren bepalen fonsels.😪😪😪

PietjeB uit Dokkum

 

Men bedoeld natuurlijk dat de negatieve jaarrekening minder laag uitvalt. Een tekort blijft er vanzelf wel. Dit wordt dan gebracht als positief nieuws!! Men zit nog steeds tegen de artikel 12 grens aan.

klaaiker uit Ee

 

Kunnen ze mooi terug betalen aan de inwoners,uiteindelijk hebben deze teveel betaald.

kaptein uit Burgum

 

ben benieuwd, wat ze ervan gaan maken, eerst het ambtelijke apparaat wat opschonen, sneller werken ipv altijd met protocollen bezig te zijn, hopen dat dit college wat ondernemerschap laat zien met bepaalde projecten in de gemeente, knopen doorhakken, geen geld in een brug of een ijsfonteintje, maar ontwikkel bestaande oude industrie gebieden tot huizenbouw, zijn plannen en mogelijkheden genoeg, maar afgelopen jaren miste de wilskracht om er iets mee te doen, levert ook nog eens geld op voor de gemeente op lange termijn.

helderekijker uit Dokkum

 

Kin de markt wer oer de kop.....of.....krije de bûtendoarpen der nije hûzen by om de jeugd de gelegenheid te hjan om yn harren doarp wenje te bliuwe kinne. Kinne skoallen ek bestaan bliuwe.

itheechhout uit Hantum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan