12.7 °C

Dokkumer (39) reed met 'heel veel teveel' op

Publicatie: maandag 23 mei

 

REACTIES

Met zo'n goed verhaal kom je overal voor weg... niet best.

Snit uit Feanwâlden

En wat als dit verhaal van de verdachte nu eens wel klopt? Dan toch maar zwaarder straffen zodat hij z’n werk weer kwijtraakt? Gelukkig zijn er nog rechters die een menselijke kant laten zien. Bovendien is het zo dat die voorwaardelijke straf nog wel een poosje blijft staan. Meestal geldt er een proeftijd van twee of drie jaar. Daarnaast ook nog eens negen maanden een rijontzegging hebben is ook niet niks.

excellence uit Drachten

Goh, dat wurdt sekers moeilik de kommende 9 moannen..
Stel dy net sa oan man! Bekenden fan dy?

Dat bin ik uit Anjum

Ik stel me helemaal niet aan. En nee, ik ken de verdachte niet. Maar als ik u goed begrijp dan moet iedereen maar dubbel gestraft worden. Dat zal zeker helpen. NIET DUS

excellence uit Drachten

Joh het is toch bij al deze zaken elke keer hetzelfde verhaal? Als ze bij de rechter staan dan zijn ze ineens niet meer aan de drank, niet meer aan de drugs en mishandelen ze ineens niet meer hun vrouw.

stormrots uit Drachten

In dit geval had de verdacht inmiddels weer een baan. Deze zou hij hoogstwaarschijnlijk weer kwijtraken bij een onvoorwaardelijke straf. Dan zou hij dus dubbel gestraft worden

excellence uit Drachten

Ja dus? Dat koe dr m net earder betinke? Rjochtspraak is rjochtspraak en de bykomstige gevolgen derfan ha der dan wer neat mei út te stean. Dat is dochs echt syn eigen ferantwurding. Punt.

Dat bin ik uit Anjum

 

Mooi dat die een betere draai aan zijn leven heeft gegeven en van de drugs af is.

Maar het verhaal wat die heeft verteld is natuurlijk gewoon dom praat. Ookal zou je drugs van iemand hebben afgepakt dan wil je dat zo snel mogelijk kwijt en had je het weggegooid. Dat je dan besluit om alles maar in te nemen omdat je in een politie controle terecht komt is gewoon super dom en ongeloofwaardig.

Mieke1982 uit Drachten

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan