10.3 °C

Bromfietser botst op paaltje in Harkema

Publicatie: vrijdag 13 mei

 

REACTIES

waardeloze straat is het daar elke 2 meter staat er een drempel. en op die kruispunten hebben ze de stenen verhoogd het is een wonder dat daar nog niks gebeurt is. voor fietsers en bromfietsers is het levensgevaarlijk.

gz30. uit Harkema

Ach nee man, elke 2 meter dikke onzin. Er zijn 2 van deze weg versmallingen gekomen en niet een paar meter van elkaar maar elk op een kant van de straat. Die meters hoge drempels waar jij het over hebt heb je ook over gedroomd of heb je je bumper 2 cm van de grond af ofzo? Die drempels kan je makkelijk met 60 overheen zonder dat het enige problemen geeft. Niks mis hier mee, gewoon keer normale snelheid aanhouden en met het verkeer bezig zijn wil wel eens helpen. Het is een 30 weg, geen 80. Zolang ze hier in Harkema nog jagen als Verstappen met hun herrie mobielen mogen ze het van mij wel helemaal vol gooien met van die gekleurde lolly's half op de weg en een paar mooie drempels waar menig tupperware bumper lekker bij langs schaaft, geen medelijden mee. Willen ze racen doen ze dat maar op de snelweg of een autocrossbaan, niet in een woonwijk.

datbenikhoor uit Harkema

 

Ja helemaal mee eens. Snap ook niet wat men wil bereiken met deze obstakels en wat de achterliggende gedachte is. In de ene straat heb je er 6 obstakels achter elkaar binnen 300 meter en in de andere straten daar omheen helemaal niets. Terwijl het allemaal identieke straten zijn.Frieskk uit Drachten

 

Rotpaaltjes. Als je kleurenblind bent vallen ze niet op en zijn ze levensgevaarlijk

BoDuke uit Buitenpost

 

Bericht geplaatst om 6.56 en gebeurde net voor half 9. Op de foto's staat een straat die grenst aan de Stûken

pfaff uit Harkema

 

Gewoon voor je kijken

robby143 uit Harkema

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan