11.3 °C

Politie bekeurt hardrijders in Feanwâlden

Publicatie: donderdag 27 januari

 

REACTIES

30 slaat ook nergens op daar..

BoDuke uit Buitenpost

Waarom moet je daar harder dan?
Of ben je een haastig persoon.

Janvangent uit Brantgum

Heel simpel, het is niet ingericht als 30 zone en de weg nodigt uit om sneller te rijden, hoeft van mij niet idioot hard maar alsof 50 dan zo'n zonde is...

BoDuke uit Buitenpost

50 wordt door de meeste bewoners ook niet als doodzonde gezien maar als je met snelheden van tegen of ver over de honderd ( geschatte snelheid minimaal 120 )door Feanwâlden rijdt ben je wat mij betreft geen rijbewijs waardig. En dit komt wekelijks meerdere keren voor.

Trochtinker uit Feanwâlden

 

Ik ben voor controles op de juiste locaties en/of verkeersomstandigheden, maar dit is gewoon de boel demoniseren en “foei foei”. Het betreft een doorgaande weg voor in/uitstroom van een dorp, absurd die 30km zone, bovendien voldoet het wegbeeld/inrichting niet aan de richtlijnen van een 30km zone. Voor de betrokkenen zou ik adviseren e.e.a. juridisch te toetsen. Ik mag aannemen dat de wijze van laseren niet vanuit de auto is gebeurd zoals op de foto? Afstand tot de rij-lijn klopt niet, er is geen vrij zicht voor de laser (voorruit). Staande houden heeft de voorkeur, is dat gebeurt? Heeft de verbalisant ook de meting verricht? Wat is het serienummer? Is de laser ge-ijkt? (online op te zoeken). De foto direct opslaan en als bewijs gebruiken.

rom33 uit Surhuisterveen

Mooi knip- en plakwerk.

Bronvermelding: Doekos, zaterdag 22 januari op https://www.waldnet.nl/nieuwsreacties.php?nid=69895

Ratio uit Willemstad

30 is 30,dus geen 65km

blackman uit Drachten

rom33, de Bram Moszkowicz fan waldnet. It had ferstân fan de wet, fan weiynrjochtings, fan hoe 't de plysje kontrolerje mei en selts fan mjitapperatuur. Dizze persoon had 13 faardichheden en ûnmisber foar de maatskippij, sa mat it lykje. rom33, lit it oan minsken oer die 't WOL ferstân fan ha!

Henkie ut de Mieden uit Surhuizum

 

Pak ze maar aan!

wietkweker uit Wijtgaard

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan