18.9 °C

Achttien boetes uitgedeeld bij verkeerscontrole

Publicatie: vrijdag 17 december

 

REACTIES

Je krijgt steeds te horen dat de politie mankracht te kort komt

wdm uit Hoornsterzwaag

Klopt, als ze geen tekorten hadden zouden ze wel vaker controleren.

Ik rijd nu al 11 jaar boetevrij en rijd eigenlijk altijd wel te hard. Geen Flitsmeister oid, gewoon altijd de mazzel dat ze niet controleren op de momenten dat ik te hard reed.

Voorheen had ik wel met enige regelmaat post van CJIB.

jan1982 uit Langezwaag

 

Die mannen...

opgelet uit De Westereen

 

Wie rijdt er daar nou 30, de politie en zelfs lesauto's ook niet

bolus123 uit Drachten

Tja... Jij weet natuurlijk ook niet beter.... dat je er 30 mag betekend niet dat ze al vanaf 30 beginnen te straffen... als je er bv 40 rijdt laten ze je gewoon rijden hoor...

peterkratje uit Jirnsum

 

Helden zijn het

aussie2 uit Rohel

 

helden van de staat

TRANS AM uit Drachten

 

5 niets zeggende opmerkingen van waarschijnlijk 5 beter wetende nietsnutten

eastlakeman uit Eastermar

 

Jouw opmerking is de beste East, alleen maar om te reageren, moet je het gras niet maaien ?

wdm uit Hoornsterzwaag

 

Van mij mogen ze daar dagelijks controleren. Vaak rijdt de rechter baan op de A7 sneller dan de linker omdat heel vaak het inhaalverbod wordt genegeerd. Een paar weken geleden 2 vrachtwagens van defensie, speciaal vervoer zonder begeleiding. In de avondspits telkens op de linker baan. Op een gegeven moment reed het verkeer op de linker baan 70 doordat de chauffeurs van deze auto's meenden zich niet aan het inhaalverbod te hoeven houden. Ook zij moeten zich houden aan de verkeersregels, tenzij ze in konvooi rijden. En niet netjes een gaatje afwachten, nee 1 knipper met de richtingaanwijzer en gaan, verkeer wat er pal achter zit remt wel... Ik ben zelf beroepschauffeur, iedereen maakt fouten maar gaan inhalen terwijl je een bord passeert met een inhaalverbod voor vrachtwagens waar je al meerdere van bent tegen gekomen noem ik geen fout meer!

Hindrik Wester uit Kornhorn

Dit kom ik ook heel vaak tegen, vrachtwagens die inhalen om dan 2km per uur harder te kunnen rijden. Amper kunnen passeren en lange tijd daardoor op links rijden heel vervelend.

datbenikhoor uit Harkema

En nou weer lekker gaan slapen datbenikhoor je hebt weer even wat mogen schrijven. Totaal nietszeggende opmerking maar geef je toch een 5+ voor de moeite.

Elkenien is oars . uit Uithuizen

 

Altijd het zelfde commentaar, politie mag alleen maar controleren in straat waar commentatoren op Waldnet wonen. De rest is onzin.

onafhankelijkdenker uit Hallum

 

Fijn dat de plysje weer controleert.
Maar op de foto zie ik 3 politieauto's, zijn dan 18 bekeuringen dan niet erg weinig?

snotterpos uit Gytsjerk

Dit is een zogenaamde 'stock foto'. Ofwel een foto van een ander moment voor algemeen gebruik.

premiumblue uit Tijnje

 

Alleen maar mannen. Lijkt mij noodzakelijk dat alle mannen twee keer examen moeten doen. Levensgevaarlijk al die mannen met een rijbewijs.

Qw uit Drachten

Vrouwen rijden minder vaak, maar wel veiliger
Rijden mannen dus veel slechter? Niet per se, want vrouwen rijden ook minder vaak. Uit een groot onderzoek onder 30.000 automobilisten die een autoverzekering afsloot via Independer bleek dat mannen vaker en eerder een eigen auto hebben dan vrouwen. Van de 18-jarigen hebben mannen drie keer vaker een eigen auto dan vrouwen. Dat verschil wordt wel iets kleiner naarmate de leeftijd toeneemt. Mannen van 24 hebben anderhalf keer zo vaak een auto als vrouwen van dezelfde leeftijd.

rom33 uit Drachten

 

Jonge vrouwen zijn verstandiger dan jonge mannen. Dat is gewoon zo. Minder testosteron.

unforgiven uit Drachten

 

er zijn anders ook genoeg jonge vrouwen die veel, maar dan ook veel te hard rijden. Het zijn ook niet alleen "jongens met petjes in sportieve Golfjes". De man strak in pak met een dure auto en "top" vrouwen kunnen er ook wat van. Die menen dat ze alleen wegenbelasting betalen voor de linkerbaan. En je hebt altijd mensen die menen dat het maximum het minimum is.

Hindrik Wester uit Kornhorn

 

Controleer ook eens die motoragenten met hun dwaze rijstijl. Ze vliegen mij links en rechts voorbij wanneer ze naar het politiebureau rijden met circa 200kmh. Er is op dat moment niet sprake van een spoedgeval oid. Hufter gedrag noem ik het.
Vooral na een evenement met politiebegeleiding lijkt er sprake van een wedstrijd na afloop wie het eerst thuis is.

Frieskk uit Drachten

 

"In een 30km-zone in Nijega werd een 34-jarige man bekeurd. Hij reed na correctie 21 km/u te snel" Zal wel weer op een heel gevaarlijke locatie zijn geweest.. waarschijnlijk een lekker overzichtelijke weg met geen 30km/h aanpassingen en dan met de lasergun (?) er gaan staan. Wat is papa toch een held.

doekos uit Drachten

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan