Logo
Zoeken
Zoeken
7 °C

85-plussers volgende week aan de beurt voor vaccin

Publicatie: 22 jan 2021, 13.01

 

REACTIES

Ik lees: "Tegen die tijd is naar verwachting weer nieuw Pfizer-vaccin beschikbaar". Dus: "naar verwachting" en zo niet, wat dan? Klinkt niet als een garantie.

Kees van der Meer uit Burgum

Zo niet: dan heb je als risicobeheersing nog 1wk reserve. Dat moet voldoende zijn. (Ik neem ff aan dat aan die 1wk risicobuffer een MonteCarle simulatie aan ten grondslag ligt). Is Uw vraag zo voldoende beantwoord?

outsider uit Damwâld

 

Ik hoop dat ze er tegen kunnen...

Ter info uit De Westereen

Ja. De toekomst eerst

ekliu uit 't Waar

 

wie geeft uitleg --waarom de 2 -tweede vaccinatie--

apeboom uit Oudega

Je lichaam produceert in reactie op het vaccin antistoffen tegen het virus. Alleen bij Pfizer zal je na 1 vaccinatie nog te weinig of onvoldoende antistoffen tegen het virus hebben. De tweede prik zorgt er voor dat je lichaam nogmaals antistoffen gaat produceren, daarna moet je voldoende hebben.

tinadejong uit Drachten

Geloof je dat echt? Genetisch gemodificeerd zul je bedoelen!! Die arme stakkers 85+ gaan allemaal kapot, nu nog sneller dan anders! Hun gesloopte immuunsysteem door pillen van de farma maffia kan deze troep niet verwerken ! Ach, ze wilden toch al van de niet productieve ouderen af, kosten alleen maar hé!

PCR gekkie uit Abbega

 

En daar moeten de oudjes voor naar Leeuwarden oftewel voor reizen.Hoe belachelijk.Zijn er geen opties om het met een ander vaccin bij je huisarts te doen?

digitaal uit Dokkum

Ja, die opties zijn er, en die worden ook aangeboden.

peazumer uit Paesens

 

zijn de oudjes nou proefkonijn of wil men de overgeblevenden nu dan eindelijk helpen

eksteroog uit Eastermar

Nee, dat waren de medewerkers ziekenhuis en morgen de huisartsen etc. Klinkt weer negatief, misschien niet zo bedoeld?

onafhankelijkdenker uit Hallum

En groot gedeelte zorgmedewerkers heeft nog steeds geen plek in Leeuwarden. Andere regio's kwamen hierheen en daarom alles al vol. En nu wachten, wachten, wachten. Wat heeft de regering het weer goed geregeld. De Jonge zit steeds zichzelf schouderklopjes te geven, terwijl wij het erg slecht doen in Europa.

rommie uit Niawier

Ja als je uit Niawier komt kun je ook niet weten dat het een totale waanzin is! Denk je echt als iedereen dit mRNA vaccin heeft genomen dat we dan onze vrijheid weer terug krijgen! Eenmaal afgenomen blijft afgenomen! Alleen met grof geweld kunnen wij dit weer terug krijgen! En NIET meewerken aan de zotte regeltjes!

PCR gekkie uit Abbega

 

Als je ontoerekeningsvatbaar bent, mag je het vaccin niet nemen. Daar moeten àndere ontoerekeningsvatbaren over beslissen, zoals de familie.

dolores uit Burdaard

@dolores, nu leven we in een gekke wereld, maar ik neem niet aan dat de ene "gek" over de andere "gek" moet beslissen. Ik neem aan dat je "toerekeningsvatbaren over beslissen, zoals de familie" bedoeld ;)

dmotion uit Dokkum

 

Dolores, JIJ mag het vaccin straks wel nemen hoor!
Maar daar moet jouw familie voor jou over beslissen.

Of is je hele familie ook ontoerekenigsvatbaar?
Dan is er toch wel een familievoogd, bv maatschappelijk werker, die voor jullie beslist?


Sterkte meissie en respect!


pe es

Of denk je Dolores, dat je familie daar niet voor is?

age uit Uithuizen

 

je bent gek als je die troep in jezelf laat inspuiten of bij je geliefden, eet gezond ga wandelen ga knuffelen zoenen das veel gezonder dan rotzooi inspuiten

janez uit 't Waar

Werk je nog steeds in het Suijderhuijs Janez. Dan heb jij toch ook al een prik gehad? Ik denk dat jij een prik van een cactus hebt gehad eerlijk gezegd. Je bent ongeloofwaardig gebleken, en vraag me af na dat je jezelf hebt gediscvalificeerd wat je nog op dit forum doet.

denker uit Grou

Janez is de enige hier met voldoende hersencellen! Bij de rest zijn ze reeds verdampt door de hele dag met een muilkorf op te lopen en die anderhalve meter handhaven! Angstige schaapjes! Hup Janez, ga zo door!!!

PCR gekkie uit Abbega

Ik hoop toch echt dat dit sarcastisch bedoeld is gekkie, anders is het met u ook niet best gesteld.

denker uit Grou

ik werk nog steeds in het Suijderhuijs en de vaccinaties heb ik geweigerd dat is mijn grondrecht,meneer denker euh ......ik betwijfel dat u een denker bent, want denkers gaan op zoek naar de waarheid en uzelf huppeld mooi achter rutte aan en zijn medeveraarders.laat mij maar een wappie zijn ik gebruik mijn hersens

janez uit 't Waar

Ik heb nooit geweten dat er in Grou mensen wonen die kunnen denken! Kijk maar eens naar deze animatie video en begin dan met denken!
https://www.bitchute.com/video/vPHlo2P3TG22/

PCR gekkie uit Abbega

Nou gekkie, aan jou reactie s te zien weet jij zoiezo niet zoveel. En wat je denkt te weten haal je van het net of Facebook , hoe simpel kan je zijn. O ja, en jou vriend Janez is en blijft een leugenaar en fantast. Zegt ook wel iets over jou, vertel me wie je vrienden zijn en ik vertel je wie jij bent.

denker uit Grou

 

Hoe meer er wordt gestreden , des te meer varianten virussen komen er bij .Meer vaccinatie, leid tot meer gemuteerde virus vecht tegen de bierkaai .En over 5 jaar zoietsmee temaken . https://healthwatch.eu/.../duizenden-meisjes-ernstig.../

jasper66 uit Adorpermeeden

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan