17.2 °C

Auto in sloot na botsing met fietser

Publicatie: 13 nov 2020, 21.01

 

REACTIES

Knap gedaan, met een buitenspiegel een fietser raken en dan 180 graden draaien. Was er wel een fietser of was de bestuurder ergens anders mee bezig

wdm uit Hoornsterzwaag

Dat is daar een makje met dit weer. Zeker als je bakje leeg is. Als ik daar nu een bocht van 90graden moet nemen en ik geef gas? Dan gaat ie rechtdoor. En een fietser zonder licht? Ik weet het niet.. Maar dat is daar nog echt de prairie hier in de omgeving.

marcodeboer1986 uit De Knipe

 

Denk een fiets standbeeld.

kareltje1 uit Aalsum

 

Een fata morgana veroorzaakt door fel mobiel licht en plotseling geen grip op de rechter banden die in de berm rijden.....

hin uit Ureterp

Spookfietser

kaptein uit Burgum

 

jaren geleden toen ik voor mijn toenmallige werk snacht altijd op de weg zat heb ik zelfs oliefanten over zien steken en giraffen voor mijjn auto hevig geschrokken uit gestapt en niets aan getroffen uiteraard oververmoeidheid kreeg je gekke dingen waanbeelden

dikkezeeman uit Drachten

 

De spiegel brak af? Ze reden in dezelfde richting dus die spiegel klapt toch in? Of was er helemaal geen fietser? Vreemd verhaal dit. Bovendien als je als fietser wordt aangereden heb je meer rechten dan de automobilist.

haakjes uit Uithuizen

 

Dit is inderdaad een vaag verhaal. Meestal klapt de spiegel naar binnen. De bestuurder was denk ik met iets anders bezig dan met auto rijden.

loanster1987 uit Boelenslaan

 

Oorzaak??? Er staat ook dat er een bijrijdster in de auto zat maar of dat de oorzaak was??? De fietser geloof ik en niemand dus.

eastlakeman uit Eastermar

 

As der al in fietser west hat, hat mukkes yn dat buske him as har fjirsten te krap ynhelle. Benijd as dy spegelk ek oantroffen is en wêr.

memyself uit Oentsjerk

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan