-4,8 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

Dumping afval bij Opende: bijvoeding

Publicatie: 
woensdag 13 juni 2018

De brandweer van Surhuisterveen werd woensdag aan het begin van de middag gealarmeerd voor de dumping van afval. Het afval was aangetroffen op een parkeerterrein aan Parkweg tegenover Strandheem bij Opende.

Omdat er mogelijk sp....

 

Laatst geplaatste reactie: do 14 juni 2018 - 12:44

 

REACTIES

Bijvoeding is babyvoeding die een of meerdere borst- of flesvoedingen aanvult. Voor kinderen die borstvoeding krijgen bestaat de bijvoeding in principe uit moedermelk. Afgekolfde moedermelk van de eigen moeder verdient de voorkeur. Indien deze niet voorhanden is valt de eerste keus op afgekolfde moedermelk van een andere moeder (zg. 'donormelk'). Is deze niet beschikbaar dan kan desnoods ook kunstmatige zuigelingenvoeding gegeven worden (populaire bijnaam 'flesvoeding').

ditbinik uit Drachten | 13-06-18 | 21:18

Wat is dit voor een reactie ditbinik?
even googelen"? Kunnen wij ook hoor. (bijdehand)

nordeney uit Kollum | 13-06-18 | 22:57

Mooi knip- en plakwerk van Wikipedia, Ditbinik. En ook prachtige poging om het te laten lijken alsof het je eigen schrijfsel zou zijn.

Je bent bij dezen geslaagd voor de cursus 'Hoe pleeg ik plagiaat: de basisbeginselen'.

uit Surhuisterveen | 14-06-18 | 10:09

Plagiaat of letterdieverij is "het overnemen van stukken, gedachten, [of] redeneringen van anderen en deze laten doorgaan voor eigen werk".[1] Degene die plagiaat pleegt is plagiator of plagiaris. Degenen van wie het werk overgenomen is, wordt aangeduid als geplagieerde.

De schijn dat men het oogmerk heeft werk van een ander voor eigen werk door te laten gaan, neemt men weg door de bron te vermelden en door exact aan te geven wat er uit de bron is overgenomen. Vaak gaat plagiaat samen met het schenden van het auteursrecht (piraterij), maar dat is niet altijd het geval.

Rationeel, daar jij gelijk in de gaten had dat dit knip/plak werk is, is er wat mij betreft geen sprake van plagiaat. Ik heb dus niet de schijn dat dit eigen werk is

ditbinik uit Drachten | 14-06-18 | 12:44

REAGEREN

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Nog geen account? Klik hier voor een nieuw account of klik hier om in te loggen

-4,8 °C

Meting: 09.10 uur

37 inbraken

(30 dagen)

43 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden