Account
Logo
Zoeken
-0.5 °C

Drogeham: auto in de sloot, geen inzittenden

Publicatie: 6 jun 2018, 22.47

 

REACTIES
burgummer16 uit Burgum

Los van dit specifieke geval; Wâldnet lijkt me hier in overtreding van de AVG. Kentekens vallen onder de persoonsgegevens en openbaarmaking hiervan via foto's binnen de context van een bericht op een publieke website lijkt me niet kunnen. Kentekens zouden op zijn minst onherkenbaar gemaakt moeten worden.

integra uit Gorredijk

Kentekens zijn geen persoonsgegevens... en volledig anoniem...

mieke uit Drachten

Klinkt bijna net zo onnozel als Age.
Age zijn nieuwe account ?

Hoop gedoe om niks.
Maar zal wel weer een specifiek geval van drank in spel zijn of joy rijden.

J-One uit Buitenpost

@integra, voor jou is het niet een persoonsgegeven, maar wanneer je bij de RDW had gewerkt wel. De kans bestaat dat er medewerkers van de RDW WâldNet lezen, daarmee is het een persoonsgegeven en moet WâldNet kentekens onzichtbaar maken.

advertentie

dvdsmurf uit Kollumerzwaag

@J-One En wat dan nog als iemand die bij de RDW werkt en dit leest? Die kan er ook niets mee want die mag ook niets vertellen, en heeft zijn zwijg plicht. maar de politie heeft de eigenaar allang achter haalt. Dus dat dat gezeur over kentekens is gewoon onzin. Dan zou elke automonteur deze kunnen achterhalen. (APK)

jankees uit Drachten

altijd dat gezeik over kentekens...

ovj uit Drachten

Als je niks te verbergen hebt kan je gewoon bij plaats ongeval blijven of even bellen dat je naar huis gaat
Misselijke kut streek om plaats ongeval te verlaten
kosten verhalen op auto eigenaar

ambachtschool uit Hantumeruitburen

Mijn buurman heeft ook een kenteken en ik weet waar zijn auto woont. Allemachtig, waar zijn kentekenplaten anders voor bedoeld. Wat een gezever over een droge sloot......

werf uit Hurdegaryp

Hoppelijk snel bekend van wie en wat nou precies de oorzaak was

vdfear uit Drogeham

De reden zal wel drank zijn, gezien het flesje in de sloot.

donderop uit Drachten

Wat heeft Age hiermee te maken Mieke.
Je haalt wel eens vaker dingen door elkaar! Let op wat je zegt.

age uit Uithuizen

Donderop, ik heb lezers/'fans' in alle soorten, maten, kleuren en geuren:-)
Er zijn er die af en toen inhoudelijk op mijn reactie(s) reageren en het meestal niet en soms wel met me eens zijn.
Er zijn er die (bijna automatisch) op mijn naam reageren, om te vertellen dat ze mij stom of dom vinden, dat mijn reacties hen irriteren, dat ik een trol ben, of een mongool met hazenlip etc en of de redactie mij wil verwijderen, blokkeren.
Ik raad hen steeds aan mijn reacties niet te lezen, maar..
Er zijn nu dus nu ook al lezers/ 'fans'die mij al noemen nog voor ik zelf gereageerd heb?
Maar ik weet ook niet ALLES, echt nie... !
Ik was er niet bij toen de auto zonder inzittenden uit de sloot gehaald werd en heb niemand daarover gesproken.
Ik weet dus ook niet of er drank in het spel was of joyrijden.
Dat laat ik graag aan de politie en de Waldnetdeskundigen over.


Met vr. gr. respect!

yess3211 uit Surhuisterveen

Jullie mensenog moeten niet zo snel oordelen over iets waar jullie helemaal niks van afweten. Ik was degene die in de sloot belande. Ik raakte iniet paniek omdat ik dit nog nooit eerder heb meegemaakt!!! Maar mensen.oordelen al gelijk als er iets op Facebook staat. Dikke stakkers allemaal jullie weten het echte verhaal niet eens!!net voor de bocht werd ik door een razend snelle auto ingehaald waar ik van schrok..... natuurlijk kan dit bij de lezers niet want dan ben je gelijk een. Alcoholist of een joyryder. Nou ben blij dat ik het nog kan navertellen. Maar voor de lezers die gelijk hun oordeel klaar hebben hoop dat.dit jullie ook eens overkomt!!! Altijd.maar zeggen dat het door drank of drugs of joyryder komt.het echte verhaal weten jullie niet eens. Dus zo zuiver zijn jullie dus zelf ook niet!!!! Zeker zelf onder invloed rijden en anderen maar beoordelen. Stakkers!!!!!!

yess3211 uit 't Schot

Jullie mensenog moeten niet zo snel oordelen over iets waar jullie helemaal niks van afweten. Ik was degene die in de sloot belande. Ik raakte iniet paniek omdat ik dit nog nooit eerder heb meegemaakt!!! Maar mensen.oordelen al gelijk als er iets op Facebook staat. Dikke stakkers allemaal jullie weten het echte verhaal niet eens!!net voor de bocht werd ik door een razend snelle auto ingehaald waar ik van schrok..... natuurlijk kan dit bij de lezers niet want dan ben je gelijk een. Alcoholist of een joyryder. Nou ben blij dat ik het nog kan navertellen. Maar voor de lezers die gelijk hun oordeel klaar hebben hoop dat.dit jullie ook eens overkomt!!! Altijd.maar zeggen dat het door drank of drugs of joyryder komt.het echte verhaal weten jullie niet eens. Dus zo zuiver zijn jullie dus zelf ook niet!!!! Zeker zelf onder invloed rijden en anderen maar beoordelen. Stakkers!!!!!! En inhoudelijk voor ojv drachten misselijk makende reacties schijnheil... ?

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan