Account
Logo
Zoeken
Zoeken
10.2 °C

‘Voer parkeermaatregelen Dokkum eerder in’

Publicatie: 30 nov 2017, 23.43

 

REACTIES

Vanaf zaterdag 2 dec vrij parkeren op de acht zaligheden aan de strobossersteeg?

tweedehands uit Dokkum

 

Zodra de acht zaligheden vrijkomt van parkeren staat deze direct bomvol met auto's van de mensen die werken in Dokkum, dan is voor het winkelde publiek geen enkele plaats meer ,maar ja voor deze beslissing heb je natuurlijk gestudeerd

ster uit Dokkum

 

Mei tank oan KH2018 wurd parkeren aensens in dreeche saek yn Dokkum. De amtners fan de gemeente jouwe harren sels wol in fergeese parkearfergunning foar de Helling, oars wurd iT wol in hiel ein rinnen yn de baes har tijd. De binnenstedbewenners kinne sa stadichoan harren wein near-peak mear kwiit. IT drama de Merke kin eins allinich mar ferliezers, allinich ken of oare kunstnier uut Hollan wurd hjir better. fan.KH 2018 is in jildferlynend project utfoun troch doelleazen en hie moai beheind wurde moatte ta Ljouwert instee de Hiele profinsje der lestich mei te fallen.

boerke uit Dokkum

 

Wolle ze ek nog klanten halde yn de winkels fan Dokkum? Oars ryd ik wol nei de centrale yn Ljouwert , der kinst wol gratis parkearje

oane79 uit Damwâld

 

Waarom overal niet gratis.
Of blauwe zone waar je twee uur kunt staan.
Dat parkeer geld gaat nu morgen wel weer op.
En ook met die markt gaat ons parkeergeld ook weer inzitten.
In dokkum drama elders betaal je er ook niks voor.
Mevr waanders denk aan pieten .
Hoop niet dat dit gevolgen heeft voor de winkeliers,zou jammer zijn.
Maar als het zo door blijft gaan voor de winkels.
Sluiten binnenkort hun deuren.
Ga met de winkeliers in gesprek.

an71 uit Uithuizen

 

Alle parkeerplaatsen graag gratis gemeenteraad , zodat er misschien weer eens mensen komen te winkelen in Dokkum , mijn familie heeft twee bedrijven in de binnenstand en we denken er aan om te stoppen , want er wordt niks meer verdiend en wij zijn niet de enige winkeliers die er zo voor staan en daarom zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken om in onze panden apartementen te maken en te verhuren .

Marc vd Gang
Dokkum

marcdokkum uit Dokkum

 

In veel media wordt geschreven: parkeren op de randparkeerplaatsen is gratis... waaronder ook "De Helling" valt. Wanneer daar een kort parkeren m.b.v. parkeerschijf wordt ingevoerd kun je vanaf daar dus ook geen boodschap meer doen in de binnenstad, want dan kan je heen en weer lopen. Het duurt niet lang meer en dan kan je alleen nog slapen in Dokkum (B&B's). Het lijkt wel of de wethouders nu al slapen... Wordt wakker!! Gemeente houdt nu ook eindelijk eens rekening met de winkeliers, samen met hen is Dokkum wat het nu nog is: veel winkeliers kunnen straks niet meer bestaan en is het sowieso niet meer aantrekkelijk iets nieuws te starten in Dokkum. Probeer te behouden en te verbeteren wat je nu hebt!

mvk uit Dokkum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan