Logo
Zoeken
Zoeken
6.6 °C

De Markt in Dokkum: Hoe zit het nu precies?

Publicatie: 26 sep 2017, 12.00

 

REACTIES

Eenzijdig verhaal van de tegenpartij, ingefluisterd door een jaloerse Jouke Douwe de Vries (ex-CDA). Die had maar al te graag op de stoel van de huidige wethouder willen zitten. Ze vergeten kennelijk even dat er nog gewoon 1,7 miljoen euro beschikbaar is voor de sportverplaatsing? (Bron: https://www.in-dokkum.nl/content/donderdag-definitief-besluit-markt-dokkum/).

Omdat VV Dokkum toch niet wil verhuizen, kan het geld daarnaast wel anders gebruikt worden!dokkumonline_verwijderdaccount uit Dokkum

 

Evenementen kunnen gewoon door blijven gaan, er is alleen maar meer ruimte voor tenten etc. Hier is in de plannen juist rekening mee gehouden.

Lekker makkelijk scoren over de rug van een garagehouder die de verkeerde informatie krijgt ingefluisterd.

dokkumonline_verwijderdaccount uit Dokkum

 

dokkumonline uit Dokkum | 26-09-17 | 12:14

In nuchtere frys w

neiskjirrich uit Anjum

 

Dokkumonline !! is als enige voor lijkt mij Kijk Sociaal Media hoor de mensen op straat , hoor de winkeliers .! Niemand zit hier op te wachten .!
Die 200 mensen die betrokken zijn geweest bij dit project vinden het mischien mooi ! de andere nu al ruim 2000 nee stemmers vinden het niks ! laat de gemeente eerst maar eens 2000 mensen vinden die het wel goed vinden ..... Helaas dat zal nooit never niet lukken ..... Conclusie Stop deze Waanzin en iedere Burger van Dongeradeel Stem tegen deze geldverkwisting van ons belastinggeld

mercedesman uit Dokkum

 

De Markt krijgt, wanneer de plannen doorgaan, een compleet nieuw uiterlijk. Er zullen in totaal zestien grote bomen worden geplant. In het midden van de Markt komt een ijsfontein. De bomen zullen in het najaar rood verkleuren, wat refereert naar de moord op Bonifatius. een totale onzin want moeras eiken verkleuren matig naar rood..dus dat is al een verkeerde plant keus net als een ijsfontein dat een referentie moet geven naar een ijsschots in de waddenzee ?!?

ambtenaartje uit Lutjerijp

 

er wordt toch niet naar de gewone burger geluisterd , gewone burgers zijn er niet meer
wij zijn allemaal nummers Ze schijten gewoon op de burger

broodje uit Damwâld

 

De moord op Bonifatius?
Bonifatius is na een gerechtelijke uitspraak tot de dood veroordeeld. Dat is dus heel wat anders dan moord.
Ik eis rectificatie want zoals het in dit bericht staat is het pure geschiedvervalsing.

eliel uit Ypecolsga

 

Mooi item voor Over de Balk. Arm Dokkum

galopsprong uit Driezum

 

broodje heeft gelijk, er is geen instemming meer..alles is al beslist, de rest is slechts een formaliteit ..

ambtenaartje uit Lutjerijp

 

Niet naar de burgers geluisterd? Wat een flauwekul! Als je de lokale berichtgeving volgt of terugleest, zie je dat de plannen zijn aangepast op basis van de mening van de Dokkumers. Daarom worden de beelden bijvoorbeeld van de Markt afgehaald. Had de moeite genomen om naar de bijeenkomsten te gaan!

Ps. De voorstanders hoor je niet, want die worden dan belaagd door een paar fanatieke tegenstanders met een uitkering.
Ps2. De manier waarop door Dongeradeel Sociaal handtekeningen werd geronseld scoort natuurlijk altijd. "U vindt toch ook dat het geld van sportverenigingen niet voor de Markt gebruikt mag worden?" Tsja...

dokkumonline_verwijderdaccount uit Dokkum

 

Rooie bomen?? Waarom moeten we herinnerd worden aan een moord? Staatnamen van VOC helden worden ook al weggehaald. En dat ijs-gedoe? Gebruik die zonnepanelen liever voor nuttiger zaken.

scoozz uit Dokkum

 

Gewoon weer een snackbar en parkeerruimte op de markt,zoals het eens was.

kabelgek uit De Westereen

 

It is sa makkelijk nee te sizzen, mar at men freage wurd om yn it foartrajekt te helpen bedankt een ieder.

gp500 uit Twizel

 

De Markt maar afblazen en de sportverenigingen verplaatsen. Lijkt mij de beste oplossing.

Historisch besef en eindelijk een opknap beurt voor het (eens zo levendige) meest dooie stukje Dokkum mag niet mislukken!!!!!!!
Denk eens aan het tourisme waar wij hier in het noorden hoofdzakelijk van moeten eten.

Ik hoop dat de raad niet gaat luisteren naar Azijnpissers, maar een goed besluit neemt, net zoals zij gedaan heeft voor de klagende sportverenigingen, wiens kindertjes niet helemaal naar het spor
tpark kunnen fietsen rondom het Zwembad.

degewoneman uit Dokkum

 

Er zijn voorstanders en tegenstanders waaronder ik zelf.Moet kunnen lijkt me.De reactie van Dokkumonline gaat echter veel te ver."De voorstanders hoor je niet, want die worden dan belaagd door een paar fanatieke tegenstanders met een uitkering".je hebt wel lef met je achterlijke reactie .Slaat,zoals wel vaker,nergens op wat je daar schrijft.De fatsoenrakker uithangen,maar van fatsoen heb jij nog nooit gehoord.

centraal uit Dokkum

 

Klankbordgroep? Wie dat zijn? Als ondernemer actief met kleinschalig toerisme zat ik in die klankbordgroep Die mensen hebben meegepraat in 5 sessies namens:
1 Inwoners Binnenstad
2 Ondernemersvereniging OVD
3 Toeristische ondernemers van Gasten Gilde
4 Kerkleden Grote kerk en Katholieke kerk
5 Evenementencommissie
In totaal 3 grote openbare publieke presentatie avonden. E

sjoerddehoop uit Hiaure

 

Er zaten ook nog mensen in de Klankbordgroep als
'Omwonenden van de Markt' en 'deskundigen van Binnenstad architectuur en Stadshistorie'.
Vrij brede groep dus.

sjoerddehoop uit Hiaure

 

dokkumonline refereert naar media welke hij zelf schrijft. Dat noem ik niet een bron vermelden, maar je eigen verhaal houden.
Je noemt je zelf geen journalist hoop ik? Want journalisme is alles behalve dat!

janmydepet uit Dokkum

 

Leuke plannen, maar als de subsidie niet rond komt niet snel even andere potjes leegroven. Weer zo'n prestigeprojectje. Luister naar je inwoners, sport is belangrijker dan een fonteintje met wat bomen waar niemand op zit te wachten. Dat door CDA geschreven stukje op indokkum is ook zo familiair, goed dat hier op Waldnet even de feiten op een rij zijn gezet.

eppie12345 uit Dokkum

 

Dokkumonline is zeker ook zo'n gereformeerde CDA stemmer,zondagmorgen vooraan in de kerk zeker met een roltje pepermunt.

vrijfriesland uit Damwâld

 

#dokkumonline, wat een ontzettend laag bij de grondse onder de gordel-reactie: "tegenstanders met een uitkering". Zegt genoeg over jouw fatsoensniveau.

dukkieduk uit Dokkum

 

@dukkieduk
Persoon heeft zichzelf tot in de Rotaryclub omhoog gelikt, dus dat zal dan wel de reden zijn om neer te kijken op de "gewone man".

janmydepet uit Dokkum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan