28.7 °C

Tytsjerksteradiel breidt armoedebeleid uit

Publicatie: 17 mei 2017, 11.41

 

REACTIES

dat hebben we te danken aan de PvdA

jillus uit Earnewâld

 

Misschien eens wat doen aan al die uitkeringtrekkers in tytsjerksteradiel die hele dagen niks doen

defryskeman uit Hardegarijp

 

Hoe weet je dat defryskeman?
Zit jij 'al die uitkeringtrekkers in Tytsjerksteradeel, die hele dagen niks doen' hele dagen in de gaten te houden?

age uit Uithuizen

 

leven word steeds duurder,ieder jaar systematische verhogingen wat niet nodig is maar u weet met rupsjes nooit genoeg......meer ,meer en nog meer.
velen zeggen,eigen schuld van de mensen die het overkomt!
zal deels waar wezen,maar nog velen kunnen er geen flikker aan doen.
veel vaklui zitten noodgedwongen thuis ondanks jaren ervaring,ze krijgen te horen,je bent te duur...dus dan word je vanzelf een uitkeringstrekker.
niet door eigen toedoen maar door goedkope,,vaklui,,van buiten die voor enkele euro`s per uur het graag overnemen,de nieuwe slaven anno 2017,pure uitbuiting.
maar ieders rekeningen komen elke maand weer,en niet alleen in tytsjerksteradeel speelt dit probleem.

virtualizer uit Burgum

 

neen jillus ook de vvd is een bezuinigings partij

broodje uit Damwâld

 

En Jan modaal mag alles betalen, die valt overal buiten. Voor hem geen. Toeslagen, kwijtscheldingen en computer regelingen. De uitkeringen zijn hoog genoeg in Nederland. Wil je meer dan moet je maar gaan werken.

thecure uit Kollum

 

@thecure, je hebt helemaal gelijk.
De werkende man/vrouw moet dit betalen.

En op deze manier wordt het steeds minder aantrekkelijk een baan te aanvaarden want alle extra's raak je dan kwijt en dan wordt wellicht het financiele verschil tussen je hand ophouden en werken wel heel erg klein.

snotterpos uit Gytsjerk

 

Eerst maar eens zorgen dat arbeid echt loont! En vervolgens zorgen dat er meer vaste betrekkingen in bedrijf en dienst verlening sectoren komt. De wildgroei aan uitzend banen en gesubsidieerde arbeid, moet een halt worden toegeroepen, willen mensen weer perspectief krijgen...

samatut uit Buitenpost

 

Juist Samatut!
Daar ligt het probleem inderdaad. Bedrijven maken miljoenen winst over de rug van een ander. Een bedrijf zou verplicht aan winstdeling moeten doen. Vroeger had men nog wel eens een vast contract, een dertiende maand.. en eens een bonus en een leuke meevaller of kreeg je wat aandelen.. Tegenwoordig bestaat dit niet terwijl alles sinds de euro wel 4 keer over de kop is gegaan.
Je werkt je het schompes voor niks! Veel plezier in je werk heb je niet meer. Wat je vroeger met 10 man deed doe je nu met 2 of 3 als je mazzel hebt. Fulltime werken loont niet want dan mag je flink extra belasting betalen. En geen enkele regeling waar je voor in aanmerking komt.
Zorg maar voor meer vaste contracten en een baan waar je weer trots op kunt zijn. Zonder elke 3 maanden een reorganisatie en die flut contractjes waar je de echte harde werkers en willers mee kapot maakt!
Spreek uit ervaring. Idd PVDA met de nieuwe WWZ wet.. heeft heel veel duizenden mensen hun inkomen gekost+meer!

alziendoog uit Leeuwarden

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan