17.6 °C

Visie voor Harddraverspark roept weerstand op

Publicatie: 9 dec 2016, 0.10

 

REACTIES

Maak er een mooi sociaal sportpark van het Tolhuispark. Goed bereikbaar en alles bijeen. Alle sporten clusteren met ook een mooie skeelerbaan/atletiek baan.
Tolhuispark boppe

truth uit Dokkum

 

Als alle gebruikers welke nu op het Harddraverspark willen blijven waarom moet je dan daarin gaan roeren? Dat is stijfkoppigheid van enkele politieke partijen. Veel mensen uit het Fugellan worden weer gedupeerd hierdoor.

Ga eens luisteren naar de burger, die wil geen ijsfontein, geen verhuizing van sporten, geen afsluiting van Schreierbrege maar dat doet de politiek van Dongeradeel? Klopt negeren!

noid uit Dokkum

 

Ook in deze gemeenteraad word het tijd dat de PVV aan de macht komt, wat er nu zit zijn een stelletje JAKNIKKERS en ZAKKENVULLERS met wethouder VAN DER PLOEG die voorop loopt!!!!

amstelpower uit Hantum

 

Alle voetbal naar het tolhuispark en de camping en tennisbanen laten waar ze nu zitten.Wat is hier zo moeilijk aan.Wordt de hoogste tijd dat VV Dokkum en Be Quick samen de bespelers van het Tolhuispark worden.Voetbal,nieuwe sporthal en zwembad enz allemaal mooi bijelkaar.Lijkt me het meest logisch.

centraal uit Dokkum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan