10,3 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
Misdaad in je straat
Games
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

Vrijspraak van mishandelen folderman

Publicatie: 
woensdag 16 september 2015

Een 27-jarige Drachtster is woensdag door rechter Klaas Bunk vrijgesproken van de mishandeling van een man die folders rond bracht. De mannen kwamen elkaar op 22 juni tegen op straat. De Drachtster z....

 

REACTIES

Willekeur... Heb in het recente verleden wel meer zaken voorbij zien komen waarbij er twijfels waren over de werkelijke gang van zaken maar waar de rechter van dienst vervolgens geen enkele moeite had om tot veroordeling over te gaan.

stdcynisch uit Drachten | 16-09-15 | 14:27

o ach zo ,de stiefdochter

eksteroog uit Eastermar | 16-09-15 | 16:51

zeg ken jij de folderman de folderman hij komt uit [ ]

gruwel uit Drachten | 16-09-15 | 17:21

Rechter klaas bunk heeft ook geen moeite om mensen op basis van een aanname te veroordelen en dan verkondigen dat het wettelijk en overtuigend is bewezen. Misschien kennen jullie het verhaal nog van iemand uit veenwouden die een plaatsgenoot zou hebben mishandeld met een baksteen. Niks van waar, de man die aangifte had gedaan heeft het verhaal omgedraaid en deed zich voor als slachtoffer. Deze man heeft een andere man mishandeld die met zijn vriendin de honden aan het uitlaten was. De mishandelde man ging overstuur naar huis en besloot zijn mobiel te pakken en de andere man op te zoeken, aan te spreken en dan de politie bellen. Er was ook een vriend aanwezig in de woning die zag dat hij overstuur was. De vriend gaat de mishandelde man achterna om te voorkomen dat er wat ergs gebeurd. De vriend ziet buiten dat een andere man zijn vriend meerdere vuistslagen geeft. De vriend verdedigt hem en wordt veroordeeld voor mishandeling want er was sprake van voorbedachte rade!!

uit Leeuwarden | 17-09-15 | 10:20

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Nog geen account? Klik hier voor een nieuw account of klik hier om in te loggen

10,3 °C

Meting: 18.55 uur

16 inbraken

(30 dagen)

7 inbraken

(vorige maand)

 
 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
 
GAME VAN DE WEEK
Klik op kleurrijke TILES en verwijder groepen van minstens of meer van dezelfde tegels. Er zijn onbeperkte niveaus. Hoe ver kun je komen?

Speel Tiles of een ander leuk spel op WâldNet Games.
 
 
 
Populairste
Nieuwste