Account
Logo
Zoeken
Zoeken
17.2 °C

Vrouw uit Lippenhuizen komt om bij ongeval

Publicatie: 21 mrt 2013, 11.52

 

REACTIES
erwinkrol uit Burgum

Sterkte voor de familie, vrienden bekenden van de vrouw.

digitaal uit Dokkum

Verschrikkelijk nieuws.Als je de foto's ziet lopen de rillingen over je lijf.Heel triest zoiets.Nabestaanden en betrokkenen veel sterkte.

siepkje uit Burgum

Veel sterkte voor de nabestaanden.

cheese uit Ureterp

Veel sterkte voor alle nabestaanden

advertentie

judithjudith uit Berlikum

heel veel sterkte en ook voor de betrokken mensen

tilly uit Opende

Gecondoleerd met dit verlies en Sterkte voor alle betrokkenen.

Ps waldnet.misschien ff fotoshoppen betreffende de kentekens.

rommie uit De Westereen

@tilly en wat kan je met de kentekens opvragen?

stormvloed uit twijzel

Veel sterkte voor alle nabestaanden , en verdere betrokken van dit vreselijke ongeval .

dikkie uit Nij Beets

het houd niet op. nu een auto tegen een boom bij lippenhuizen.


Op de Sweachsterwei yn Lippenhuzen is tongersdeitemoarn om in oere of alve in auto tsjin in beam oan riden. De bestjoerder sit noch f

heideroosv3 uit Feanwâlden

is het niet beter 1 dag te wachten met foto's te plaatsen ivm familie, niet iedereen weet het misschien in de familie.
en om daar nu achter te komen door foto's op waldnet kan de bedoeling ook niet echt zijn mijns inzien.

erwinkrol uit Burgum

@heideroosv3 daar hebje wel een punt maar 6 uren later de foto's erbij plaatsen zou ook genoeg zijn alhoewel op www.112fryslan.nl er nog meer foto's op heeft staan zelfs met een filmpje erbij dus ja dan word het wel moeilijk toch?.

amanda666 uit Kootstertille

Sterkte voor de familie,vrienden en betrokkenen!

heideroosv3 uit Feanwâlden

denk dat het gewoon een fatsoensnorm moet worden erwinkrol uit Burgum, journalisten moeten eerst eens denken of men hier wel bij gebaard is.
maar bij veel ven deze [riool]journalisten is fatsoen ver te zoeken, je wordt er soms kotsmisselijk van.
als je soms ziet hoe ver ze gaan, en kompleet mensen de grond in trappen kan niet goed zijn.
mensen moeten op een normale manier hun rouw kunnen verwerken, en niet met aangedikte foto's in de media geconfronteerd worden een uur later.

bootjesman uit akkrum

Gisteravond om ca 22.00 uur ware ze al buiten werking.
Een RWS auto erbij (zonder zwaailampen o.i.d.).
Ik kwam van Bergum en wilde richting Heerenveen.
Ik heb eerst een paar minuten stil staan kijken hoe de situatie was, of er een "middenberm" was, zodat ik eerst de ene weghelft over kon steken en dan de 2e helft, omdat het doorgaande verkeer snel over de kruizing reed.
Ik begrijp niet dat ze gedurende de nacht niks aan deze zeer onveilige situatie hebben gedaan, lijkt mij een rechtzaak waardig.
Helaas krijgen we het slachtoffer daar niet mee terug! Sterkte voor de nabestaanden.
Oh ja; ik rij zo'n 30.000 km per jaar in binnen en buitenland, dit om te voorkomen dat enkele muggezifters weer roepen dat ik niet kan rijden, te oud ben of weet ik wat voor xxx-smoes.

olympiaan1968 uit kootstertille

Medeleven voor de nabestaanden van dit ongeluk. Ook ik deel de mening dat al die foto's niet nodig zijn.
Maar je kan er ook niet naar kijken lijkt mij!
Lezen van het verslagje lijkt mij voldoende. Voor degene die zich ergert aan die foto's, niet kijken lijkt mij de beste oplossing.

1977 uit Drachten

Wat een verschrikkelijk bericht! Heel veel sterkte voor haar nabestaanden...

joepie uit burgum

Schuldvraag klopt volgens mij niet, staat in alle andere berichtgeving iets heel anders!! Een vrachtwagenchauffeur bemerkte de file niet, en dat is heel wat anders dan hierboven staat.

driesterren uit Drachten

Vreselijk dit soort dingen... Niemand hoopt ooit zo een geliefde te verliezen. Sterkte voor de familie en vrienden van deze dame.

vosje uit De Westereen

Gelul joepie etc.
Is er niemand die zich afvraagt waarom deze lichten niet werkten. Bijna nooit komen hier ongelukken voor en nu een of ander onverlaat de lichten heeft uitgeschakeld ineens wel. Opsporen deze ambtenaar en straffen voor dood door SCHULD!

tokkie uit Ureterp

Was een gezeik over de foto's, wel als eerste op Waldnet kijken wat er gebeurt is maar niet accepteren dat er foto's bij staan!
Niemand word gedwongen deze site te bezoeken, is gewoon voor ramptoeristen en nieuwgirige aagjes zoals ik.
Dus voor condoleanses maar naar Mensenlinq.nl daar staan geen foto's en dan worden wij ramptoeristen niet steeds lastig gevallen met gezeur over de foto's
Ieder zij. Eigen site dus!

joepie uit Burgum

Geen gelul vosje; als er ergens, waar dan ook verkeer stil staat moet je daar als bestuurder op anticiperen. Maakt geen fluit uit waarom de rommel stil staat. Dat heet verkeersinzicht. Maar het verhaal rammelt aan alle kanten. Als de bestuurster, hier de schuld van krijgt klopt er iets niet, vooral als je de foto,s goed bekijkt. Haar auto is vol van achter geraakt, en niet van opzij zoals er verondersteld wordt.

boskabouter uit Aldeboarn

Fam en verdere nabestaanden veel sterkte voor nu en de komende tijd.

nachtuil uit Ureterp

Zodra de gegevens van een slachtoffer in de pers (waar dan ook) genoemd worden, zijn die vrijgegeven door de politie. Die hebben dan de familie op de hoogte gebracht.
Daarna wordt pas de pers op de hoogte gebracht van de gegevens, die vervolgens gepubliceerd kunnen worden.

Ben het verder met tokkie eens, mensen klikken bewust door naar het fotonieuws. Is dus een bewuste keuze om meer te willen zien. Vervolgens commentaar leveren is dan ook hypocriet naar mijn idee. Wil je geen foto's zien? Klik dan zeker niet door naar het fotonieuws. Doe je dat wel, onthou je dan van commentaar op de foto's.

corro uit easterwalde

foto of niet, het trieste is al geschied...denk wel dat t menseigen is om erop te klikken..al zou het commetaar wel een keer wat minder kunnen erna...vooral hiero..waldnet walodpyken grutte bekken onderling...vaak! heb respect en gebruik je verstand ns?! ipv roepen en razen...gewoon mijn idee

advertentie

corro uit easterwalde

dit zijn gewoon verschrikkelijke drama's foto of nix...dit gun je niemand...en als het "nieuws" het nieuws brengt dat mag en kan..maar kunnen we onze speculaties/oordelen/en ander geneuzel onderling uit dit soort topics houden?zitten de nabestaanden ook echt niet op te wachten...ik vind waldnet daarin laks als moderators...op diverse sites word nu al gesproken van waldnetgedrag als er zulk volk zit..waldnet is mooi...lees: was ooit mooi...nu is het de geenstijl.nl fan fryslan...roppe en raaze!!

duivelinnetje uit eastermar

iemand die de foto's niet wil zien moet er ook niet op gaan kliken heel simpel. en het half dorp hier weet gelijk wel wie het is als ze alleen al de auto zaggen dus kenteken hieft niet weg gemofeld te worden. sterkte voor nabestaanden. en alleen de genen die er eht reden en het mee gemaakt hebben weten wat de oorzaak is wie te laat remde of niet oplette. een truck heeft nog langere rem weg dan een auto en drukt wel door !

angeline uit gorredijk

Ik snap waldnet ook niet wat een commentaar hier allemaal mensen er is een vrouw overleden die een gezin had met kinderen en een man en wat doen jullie je zorgen maken om de foto,s en hoe het gebeurt is denk eerst naar voor je er wat op zet iedereen denkt aan zich zelf maar niet aan de nabestaanden van deze jonge vrouw het is zeer triest dat waldnet deze reactie gewoon laat staan

Nabestaanden heel veel sterkte met het verlies van een vrouw die nog zoveel had willen/kunnen doen

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan