Account
Logo
Zoeken
Zoeken
10.2 °C

Achtkarspelen krijgt meer bijstandsgeld

Publicatie: 25 jan 2013, 11.07

 

REACTIES

Ja veel geld uitgeven aan gebouwen wat niet nodig is. Ja als de grote meneren graag op gouden stoeltjes zitten en bij iedere raadsvergadering lekker willen doorzakken, dan kom je al snel te kort. Vertel nu eens wat het voordeel is geweest van die verbouwing. O ja een kip moet meer ruimte dus die schapenkoppen moeten ook meer ruimte. Soort zoekt natuurlijk soort. Dan nog het geld wat is uitgegeven aan de instal nieuwe burgemeester. Nu deze had er goed aan gedaan en had tegen een ieder gezegd en nu aan het werk, ik krijg de ketting en wij zien elkaar geregeld, Daar was een feest niet nodig. Wat kost dit...juist het tekort op de bijstand, uitgegeven aan.... onnodige rommel en rotzooi. zoals zo vaak gebeurt.

dappered uit heerenveen

 

dit gaat nu alleen positieve reacties opleveren natuurlijk,het Rijk springt de arme gemeenten bij in tijden van nood.
hulde aan het rijk!
oja die dappered zijn reactie is als een kip zonder schapekop.

klusjesboy uit Twijzelerheide

 

dappered heeft gelijk. maar ben blij dat het rijk een steentje mee draagt. ik wou niet graag in de schoenen staan van diegene die nu werkeloos word. bah moet er niet aan denken

reddeer uit Drachten

 


Achtkarspelen is toch de gemeente van de ZWARTWERKERS .........

wijzer uit Feanwâlden

 

Nee wijzer,had je wijzer ingeschat,de meeste zwartwerkers heeft Rotterdam.

kapottestofzuiger uit Uithuizen

 

De staat kan straks overal geld achter aan donderen als het zo door gaat.

wouterw uit kollum

 

De staat kan straks overal geld achter aan donderen als het zo door gaat.

uit kollum

 

de staat mag wel eens wat meer aan nederland spenderen in plaats van griekeland en die landen terwijl het hier nodig is zoals dapperd zegt er word miljoenen in gebouwen gepompt wat geen zin heeft laat het hun eens beter besteden en laat bea wat minder op vakantie gaan

layka uit Harkema

 

ze moeten eerst maar eens beter controlleren aan wie ze bijstand geven.

harkjema uit harkema

 

Als de overheidsinstanties eens wat beter zouden opletten aan wie ze geld of subsidies geven en eens wat beter zouden controleren of het geld wel goed besteed wordt, dan zou er echt nog voldoende geld overblijven om ook zwakkere EU-landen en ontwikkelingslanden te kunnen steunen.
De compensatie voor extra uitkeringen is nodig, dat bedoel ik dus niet met verkeerde uitgaven, maar er zijn andere uitgaven van gemeenten die eens nodig onder de loep gehouden moeten worden. Daar zit nog, op zijn zachts gezegd, het één en ander scheef.

Miljarden gaan nu verloren aan verkeerd beleid, niet alleen in Nederland maar ook in andere landen en wie zijn daar de dupe van? De gewone man: de hardwerkende mensen, ouderen en (chronisch) zieken die telkens maar meer moeten inleveren om de fouten van de overheid te corrigeren.

jackofalltrades uit Broeksterwâld

 

-Weet u wel Layka,dat als de koningin naar het buitenland gaat,zoals afgelopen week er naast diplomaten ook vertegenwoordigers van het bedrijfsleden meegaan en dat die tijdens die bezoeken orders en contracten binnenhalen voor bv Shell,Philips,Heineken,Unilever enz?
Dat Bea ook een geweldige ambassadrice voor ons bedrijfsleven is?

-Weet u wel Layka dat diplomaten heel wat moesten uitleggen,toen die malle Blonde Geert nog meedeed als zg gedoogpartner van de regering en voortdurend het buitenland en staatshoofden beledigde?

Wat dat rampjaar met de PVV ons gekost heeft weet nog niemand.

age uit uithuizen

 

wat gaan de jaren van VVD met mark prodent smile ons kosten....
ik denk dat de kosten van blonde geert daarbij geheel in het niet vallen zou het niet..

virtualizer uit burgum

 

Wijzer en kapottestofzuiger, de grootste zwartwerkers zetelen in Den Haag waarvan Rutte de grootste zwartwerker is.

Als het onderhoud aan de goudenkoets en overige dingen die voor prinsjesdag nodig zijn om de twee jaar gedaan wordt bespaart dat maar liefst 1.5 tot 2 miljoen euro per jaar. Dat geld kan dan ook beter aan de gemeenten besteed worden.
De reisjes van de ministers kunnen ook op worden bezuinigd als deze hun vrouw of partner thuis laten.

thefox uit Doodstil

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan