Account
Logo
Zoeken
Zoeken
9.8 °C

Werkstraf voor seksdates met 14-jarige

Publicatie: 3 dec 2012, 23.00

 

REACTIES

kleine straf voor groot misdrijf.

leafe uit ferwert

 

Wat erg! En dan te bedenken dat sommigen teveel gestraft worden, die iets heel anders gedaan hebben. Ik vind dit een lachertje, wat misschien aan mij ligt? Ik vind dit te erg voor woorden, ziekelijk. Het zal je kind maar zijn, die in handen valt van zo'n engerd. En dan: Werkstraf?

dwotsje uit Hurdegaryp

 

De straffen voor sexuele misdrijven zijn veel te laag in Nederland.(en ook die van geweldsmisdrijven) Een werkstraf pffff, sommige mensen zouden graag werk willen noemen ze het werkstraf! Wat gepast is weet ik niet mar dit in ieder geval niet, is veel te makkelijk. En net of dit de dader gaat helpen? Dacht het niet, zuke figuren zijn niet te stoppen. Erg voor de slachtoffers.

swaantje uit eastermar

 

Het spijt me, maar ik blijf me afvragen hoe het toch komt dat die meisjes met zo iemand in aanraking komen. Ze spreken niet af voor een avondje sjoelen lijkt mij. Dan gaat het dus puur om de getallen. En hebben de dames hun echte leeftijd wel gezegd? Ik vind het te makkelijk om gelijk iemand voor viezerik uit te maken. Het is een breder, maatschappelijk probleem.

nasinezo uit De Westereen

 

??????????
Voor het stelen van een I phone krijg je 15 maanden celstraf.

marshall uit De Westereen

 

als je een kat op het spek bind dan gaat dit wel eens mis die jonge mokkeltjes zijn ook te ver gegaan door geld en goederen aan te nemen maar de 27 jarige had zijn verstand ook moeten gebruiken
mijn beppe zei altijd je mag onderweg wel honger krijgen maar je moet altijd thuis komen om te eten

bobogieda uit Uithuizen

 

marshall, ben je net weer losgelaten dan?

Te erg voor woorden die straf. Het had tenminste vier jaar gevangenis straf moeten zijn.

thefox uit Doodstil

 

thefox: Ik bedoelde het bericht hier op waldnet en nee ik was het niet,als je mijn nickname ziet dan mag je raden welk beroep ik bijna 35 jaar heb uitgeoefend en sinds 3 jaar gepensioneerd gelukkig.

marshall uit De Westereen

 

Marshall:het was maar gekheid hoor. Geniet nog vele jaren van het pensioen, dat mag wel na zo'n beroep.

Wat ik bedoel; die straf hierboven is veel te weinig. Vraag mij dan ook af wat voor rechter die uitspraak heeft gedaan. Die heeft zeker geen kinderen.

thefox uit Doodstil

 

quote....*De rechtbank vond dat de man in principe in aanmerking kwam voor een celstraf. Omdat de zaak erg lang bij het Openbaar Ministerie op de plank heeft gelegen, kreeg de Harlinger de hoogste werkstraf.* schandalig!

lady64 uit Holwerd

 

Veel mensen klagen, dus zullen we toch anders moeten stemmen in dit land. Maar dat kan niet! Rare wereld.

leafe uit ferwert

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan