Logo
Zoeken
Zoeken
3.4 °C

Oostrumse botst op lantaarnpaal

Publicatie: 25 sep 2012, 10.08

 

REACTIES

No mat der ek wol by sein wurde, dat seker mei reinwetter de strjitferljochting der ek net al te best is, mooie djoere pealen mei armaturen mar net tarikkend foar it plak wer at se stean.

poljot uit Trynwâlden

 

Ik kwam kortgeleden 's avonds laat bij donker door Oenkerk en dat was geen pretje. Ter toelichting: Ik ben daar niet bekend met de verkeerssituatie.
De lichten van tegenliggers, de slingers in de smalle weg, de pseudo-rotondes en de slechte wegverlichting maakten mij het hele stuk door Oenkerk erg onzeker of ik nog op de goede weghelft zat. Af en toe heb ik afgeremd (tot schrik van het achteropkomende verkeer)tot bijna stilstand, uit angst dat ik in de berm terecht zou komen of een tegenligger zou raken...
Het verbaast mij dus niet dat iemand in Oenkerk botst op een moment dat het zicht niet optimaal is.

tvdm uit Apeldoorn

 

Inderdaad tvdm, ben zelf woonachtig in Oenkerk en het verlichtingsplan is onder de maat. Voor onbekenden (zeker bij regenachtig weer) is het heel goed uitkijken wat de juiste plek op de weg is. Wat mij verbaasd is dat er nog niet meer aanrijdingen gebeurd zijn...maar goed, we gaan de herfst weer in.

poljot uit Trynwalden

 

Ps. de chicane bij Jelle B is al aangepast qua verlichting maar dit helpt nog niet voldoende. Ik ben van mening dat er voor een verkeerd armatuur gekozen is, vormgeving belangrijker dan de functionaliteit.

poljot uit Trynwalden

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan