Logo
Zoeken
Zoeken
6.1 °C

'Dodelijk ongeval door voorrangsfout'

Publicatie: 28 jun 2012, 22.00

 

REACTIES

tuurlijk ,er moet wat op papier staan,maar iedereen begrijpt wel dat deze beste man het er niet om gedaan heeft,en zoals wij al gelezen hebben,deze man draagt nu een zware last met zich mee,want hij heeft het nooit zo gewild

het moest verboden zijn,dat zulke mensen een jaar lang op een uitspraak moeten wachten of men moet het mooi vinden om een mens door innerlijke spanning van binnen uit op te vreten

eksteroog uit Eastermar

 

Helemaal met je eens eksteroog!

klaskerik uit Broeksterwâld

 

Eksteroog beter kon ik het niet verwoorden!

johannuon uit Burgum

 

helemaal gelijk Eksteroog

buriram uit Uithuizen

 

ekster dat deze man het er niet om gedaan heeft dat is bij iedereen duidelijk. maar een vrachtauto hoort nou eenmaal niet op de stoep. en daar staat straf op wat de gevolgen ook zijn. dat de man volgens jou een jaar heeft moeten wachten vindt ik nog vrij snel ervan uitgaand dat een onderzoek door de voa al snel maanden in beslag neemt. en beter iets langer wachten dan en overhaaste beslissing door de rechtbank. ook vrijspraak was niet op zijn plaats geweest want dan keurt men het parkeergedrag in het algemeen goed. conclusie, als jij nou ook een minuutje langer had nagedacht over je reactie dan zette je jezelf niet echt te kijk. neem een voorbeeld aan de rechtbank en hou eens een jaartje je smoel.

peuter uit sveen

 

ekster, je hebt helemaal gelijk, justitie lijkt wel bang te zijn zonder werk te komen zitten, dus daarom begraven ze zich in dit soort flut zaken.

Ik zou het niet beter kunnen zeggen dan jij.
Die man zit hier echt niet op te wachten.

pielleman uit dokkum

 

de beste man hie gewoan frijspraak ha matten..

@peuter nee een vrachtwein hjert net oppe stoep mar soms binnen de strjitten ek net breed genoch om dr normaal stean te gean te lossen/laden.

gjin mar es op een frachtwein mai don praatst wol oars..

toyota-freak uit Twijzelerheide

 

@peuter vrachtauto's hebben vaak wel toestemming om te laden en te lossen op de stoep

me2you uit Dokkum

 

@toyota. Nee dan praat ik nog steeds niet anders. Dat er weinig tot geen ruimte is begrijpt iedereen. En de stoep was waarschijnlijk de beste plaats om te staan. Maar dan nog hoort dat ding niet op de stoep. Doet men dit wel dan neemt men nog meer verantwoording dan wat een chauffeur normaal al heeft. Geen ruimte of te weinig ruimte. Of al 12jaar daar staan praat niks goed. Ik denk dan ook echt dat de rechtbank hier goed zit en de feiten bestraft die strafbaar zijn en dat is dat die auto daar niet hoor hoe smal het ook is. Doet men dit wel dan heeft men aan alles voorang te geven. Alle betrokkenen hebben gewoon heel veel pech gehad die dag.

peuter uit Sveen

 

Peueter ga eens een week mee.
Dan weet je waarom chauffeurs op de stoep staan.
En kun je ook met eigen ogen zien wat er allemaal wel en niet gebeurd. als je al een klein stukje rolt met de truck..

diede uit feanwalden

 

Dat ding op de stoep of nul doorstroming.
Je moest eens weten ..als je je vrachtwagen op de weg laat staan hoeveel mensen er wel niet kwaad worden dat ze er niet langs kunnen..en die hebben nog niks te doen ook...laat ze maar zeuren..gewoon op de stoep met die truck..kan iedereen er langs..incl hulpdiensten...vrijspraak voor de chauffeur was gewenst..en ja...ga zelf eens met mij mee..dan praat je wel anders..

crimson uit Burgum

 

@Pielleman; "flutzaken"........???????

maan1 uit Gerkesklooster

 

gelukkig weten jullie allemaal hoe de situatie er heen ligt op de noorderhaven daar in harlingen .

De locatie waar dit ongeval heeft plaatsgevonden ligt de stoep gelijkvloers aan de weg . ivm parkeerplekken aan de linkerkant van de weg staan alle vrachtwagens daar half op de stoep / half op de weg te lossen zodat het verkeer door kan stromen .

De vrouw had gewoon even moeten wachten tot de vrachtauto stil stond en dan naar de achterkant moeten lopen , maar ja zo is het dus niet gegaan .

crossagek uit Sexbierum

 

ja maan gelukkig heb jij wel je bril op en ziet het goed, FLUTZAKEN ja, ik zou zeggen voor het OM ga achter echt crimineel tuig aan i.p.v. een trucker te pakken die zoiets niet expres doet.
ze zouden oma ook een boete moeten geven voor het hinderen van verkeer, maar dat kan niet meer, deze vrou heeft er ook niet om gevraagd, dus een verlies/verlies zaak voor beide partijen, succes voor de nabestaande.

pielleman uit dokkum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan