25.2 °C

Gorredijk: voordeur in brand van huis

Publicatie: 21 jan 2012, 10.02

 

REACTIES

Nuvere titel, voordeur in brand van huis.. Wie der ut fan hus?

jeveeha uit Drogeham

 

Gewoan fan bûtenôf troch in crimineel yn brân stutsen fansels .

boarnster uit Aldeboarn

 

Wraakactie???

heho47 uit Tijnje

 

Beste Waldnet. Ik ben jullie nog nooit afgevallen maar las dit bericht met verbazing... Twee mensen in huis die van niets wisten? Het zit anders in elkaar en ik kan het weten, was als eerste ter plaatse en heb meneer de fotograaf toegang verleend tot de straat. Op moment van ter plaatse stonden de twee bewoners buiten nog voor de brandweer of politie aanwezig waren.

peterpvisser uit Easterwierrum

 

Nou inderdaad petervisser, dit is weer zo'n waldnet verhaal waar je meteen al bij denkt dat het niet kan kloppen. Een voordeur in de brand, de brandweer komten de bewoners zitten binnen en weten van niets?

jason uit Leeuwarden

 

Wacht eerst het onderzoek maar af. En dan conclusies trekken

regiofri uit Drachten

 

Er zit een luchtje aan dit verhaal... ;)

jason uit Leeuwarden

 

Was tegelijk met de brandweer ter plaatse nadat ze de brand hadden geblust en de deur eruit was kwamen de bewoners pas van boven en keken verbaast wat het wel niet allemaal was dus voor de tijd geen bewoners uit de woning.

henkhvnieuws uit Gorredijk

 

De ene weet het nog beter dan de ander,vreemd allemaal.

hakkeplof uit Terwispel

 

wat is nu waar dan?.....

boskabouter uit Aldeboarn

 

met een straat hogedruk, hoeveel druk is dat???

pmfrl uit Drachten

 

Wie vertelt nu de waarheid eigenlijk ?

boarnster uit Aldeboarn

 

Wat een gezeur,iedereen weet het beter.Maar wat is het juiste verhaal?????

heho47 uit Tijnje

 

Nou ik ben degene die de brand ondekt heeft en gelijk 112 gebeld heb. Ik heb menigmalen geprobeerd de bewoners van de woning te waarschuwen maar men gaf geen reactie. en peterpvisser uit Easterwierrum, Ik was al eerste terplaatse ik woon drie huizen verder. en ik heb 112 gebeld want ik moest de brandweer inschakelen. Anders was het wel anders afgelopen. Deze mensen lagen gewoon in bed toen de brandweer de deur intrapte. Dus de bewoners waren niet opstraat voor dat de brandweer terplaatse was. En dit is het echte verhaal. De bewoners werden gewekt door de mannen van de brandweer toen zei aangetroffen werden op hun slaapkamer waar zij opdat moment nog sliepen. De twee mensen die voor de brandweer er was op straat stonden daar was ik 1 van. Wij probeerden met alle geweld deze mensen te wekken.

sjouked uit Gorredijk

 

ongeveer 03:40.Ik loop van bed naar beneden om plaats te nemen op mijn WC valt het me een beetje op dat er een brandluchtje in de WC hing.Maarja aangezien ik er wel eens een geurkaarsje heb branden sloeg ik er verder geen aandacht op.Dus toen ik weer in mijn bed zou kruipen valt 1 van mijn vazen met bloemen van de vensterbank.Dus open ik mijn gordijnen om die klote vaas terug te zetten.Maar nadat ik de gordijn had geopend rook ik ook hier een brandlucht. Dus ik toch ma ff in me boxer na buiten. Staat de voordeur van het hoekhuis in mijn blok in brand. Dus op blote voete na binnen gerent en gelijk 112 gebeld.Vervolgens heb ik bij deze woning op de achterdeur gebonkt en op de ramen om de bewoners wakker te krijgen.Maar er werd niet gereageerd.Toen de brandweer intussen aankwam wisten zei de voordeur te blussen en zich de woning binnen te dringen. toen deze mannen op inspectie gingen in de woning troffen ze twee bewoners aan die nog niets vermoedend aan het slapen waren.dit is de waarheid

sjouked uit Gorredijk

 

waarom de bewoners niks wisten werd ook al door de bewoners zelf veklaard. Ze hadde die avnd al stevig lope borrele. Dus dat kan een logiese verklaring zijn. En dan zou je zeggen waarom zoveel drinken?? Het is weekend, en niemand verwacht dat je voor deur in brand wordt gestoken. En bij dat toen ik de eerste keer in me boxer daar heen liep rook ik al benzine, Das het eerste wat ik gezegt heb. Toen wij op straat stonden (de 2 mensen) heb ik de brandweer gebelt. Deze bewoners hebben overal doorheen geslapen. En iedereen kan zo mooi reacties geven. en wat is de waarheid bla bla. Maar de geen die beweerd dat hij als eerste terplaatse was..GELUL. ik was als eerste opstraat. En nadat de brandweer werd opgepiept kwamen de fotografen en de rest pas aan. En ik heb idd 5 min na het telefoontje een busje gezien waar iemand uitstapte en een zaklamp bij zich had. Maar dat was na mijn telefoontje met de meldkamer. Daarvoor was er geen hond op straat behalve ik!!

sjouked uit Gorredijk

 

Aan de spelling van aanwezigen kan ik veronderstellen wat voor mensen er wonen...

daiwa uit Uithuizen

 

Daiwa uit uithuizen waar slaat dat nou weer op niet iedereen is zo perfect als jou die mensen vertellen alleen hun verhaal en jij hebt het direct weer over spelfouten kun je zien dat joun IQ nog lager licht als je mensen daar op aan spreekt striest figuur

angeline uit Gorredijk

 

Nou daiwa uit Uithuizen ik weet niet waar jij mee bezig bent maar reactie geven op advertentie is deze doel neem ik aan. En dit soort tijd verderf heeft weinig zin miss perfect!!

sjouked uit Gorredijk

 

ik dacht mensen reageerden op advertenties, en of idd wat angeline als zegt, men wil hun verhaal kwijt. En die zitten echt niet op een kwast te wachten die alleen maar zeikt over spellingsfouten. Moeilijk voor je zeker om alleen te reageren op de advertentie's. Ga een ander vervele met je meningen over wat voor mensen in Gorredijk wonen. dezelfde mensen die bij jouw wonen. We zijn allen 1 soort tog of ben jij iets anders..ach ja met zo'n IQ-niveau kon je dat ook niet weten...het is je vergeven

sjouked uit Gorredijk

 

petervisser:jij bent ook een fantast,de bewoners stonden op straat?
sjouked:De buurman heeft het bij het juiste eind.

hakkeplof uit Terwispel

 

@Daiwa uit uithuizen
Wat een ironie..
met zo'n achterlijke kleinerende opmerking laat je zien wat voor slag volk jezelf bent, hoe oppurvlakkug kan je zijn ? lekker inhoudsloos om onnodig commentaar te leveren op iemand zn gramitca en schrijfwijze.
@sjouked zeer goeie actie, die vaas heeft blijkbaar toch nog wat geluk gebracht.

gordovan uit Oudwoude

 

sjouked, respect! Als buurman zal je het het beste weten zeker als jezelf de alarmcentrale gebeld hebt. Je kan je voorstellen dat als je ter plaatse komt en mensen voor de woning ziet staan je ervan uit gaat dat dit de bewoners zijn. Maar ik had het bij het foute eind. Toch mooi dat mensen als hakkeplof ook een mening hebben.
De groeten.

peterpvisser uit Easterwierrum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan