Logo
Zoeken
Zoeken
5.5 °C

Zaak Vaatstra: juiste Ali H. verhoord

Publicatie: 31 jan 2011, 13.56

 

REACTIES

ik had ook geen ander antwoord verwacht van justitie

avonturier uit triemen

 

en weer niet toegeven dat ze fout zaten.....het is toch duidelijk dat het één grote doofpot is....en waarom word er geen actie ondernomen naar dat meisje uit kollum welke meer zou moeten weten? ik snap er niks meer van maar volgens mij justitie ook niet........

beddenboer uit surhuisterveen

 

Wat avonturier zegt klopt helemaal.

siepkje uit Burgum

 

juiste Ali .B verhoord ? ze hebben nu die Ali .B verhoord die het niet gedaan heeft , waarom die andere niet verhoren? als je steeds dezelfde verhoord die het niet gedaan heeft kom je volgens mij nooit dichter bij de juiste dader

tornado uit Burgum

 

niks nieuws in dit hele raport
dit is precies zoals verwacht

dakota uit drachten

 

ja jer de juiste ali b had ie zn petje wel scheef op dan hoeveel ali b s zijn er wel niet en ze lijken stuk voor stuk op elkaar praat me er niet van de zaak Vaatstra moet worden opgelost hoe dan ook

southpark uit de westreen!!!

 

@thechamp, waarom zou klokkenluideronline wel de waarheid vertellen? Is dat iets wat je wilt lezen en daarom alles maar gelooft van die kant? Trek je alu-hoedje niet te ver over je ogen.

J-One uit Buitenpost

 

Heeft niets te maken met geloven. Als je de moeite neemt te lezen wat zij hebben onderzocht, en uitgezocht zul je er misschien anders over denken.

Deze heren hebben terdege onderzoek verricht, naar diverse zaken mbt. het Vaatstra gebeuren. Je zult het toch met me eens zijn, dat er vreemde zaken spelen bij deze moordzaak... Of niet? Ik geloof gewoon niet alles wat de MSM mij proberen wijs te maken. Ik weet uit ervaring dat de helft niet klopt, en de andere helft met een flinke schep zout moet worden genomen. Jij bent blijkbaar naief genoeg te geloven wat je verteld wordt, of leest.

thechamp uit Kollumerzwaag

 

@thechamp, als mensen op basis van een gelaatsuitdrukking precies kunnen vertellen wat op dat moment door een ander heen gaat dan haak ik af. En daar zijn de heren Kat en Dankbaar meesters in. Als je niets zegt dan heb je iets te verbergen, zeg je iets dan vertel je niet de waarheid. Dat is ongeveer de belevingswereld op klokkenluideronline.

Als je kritisch die stukken leest weet je gewoon dat ze hun mening al klaar hebben en op basis van randverschijnselen naar die mening toeschrijven.

Noem mij maar naïef, ik zou zeggen kijk eerst eens in de spiegel.

J-One uit Buitenpost

 

As it OM gelyk hat, dan kinne se dat foar de bevolking bewiese troch de oare Ali ek DNA oa te nimmen.
Dan pas kinne de minsken sekerhied krye.
Ik fien dat se dat ek nog dwan matte, dan is dizze discussie ek oan de kant.

Dit mat echt oplost wurde!!!!

hynderke uit Aldwald

 

Hallo thechamp uit Kollumerzwaag.Ik ben de wolfgang Hebben en find het treurenswaardig dat je mijn naam hiermede in verband brengt.Aan kroegpraatjes en anderes heb ik al meer als genoeg gehad.Deze praatjes brenngen mijn leven al genoeg in de war en ik dacht dat ik er van verlost zou zijn na dat stuck in den Lw.C.Jullie beseffen niet wat je een onschuldig mens met zoiets aandoet.Want tegen praatjes kun je je niet verweeren.

amadeus uit Dokkum

 

Ik hoop zo voor haar familie dat het ooit ( liefst gisteren nog dan vandaag) uitkomt wie haar leven aan zijn handen heeft hangen.

kuifkabouter uit Dokkum

 

Waar rook is,is vuur

bingo uit N.B

 

@Amadeus,

Als jij inderdaad de Wolfgang uit genoemde stuk bent,zou ik wel eens met jou om de tafel willen gaan zitten om e.e.a door te nemen.Inderdaad heb ik jou stuk uit de LC gelezen maar heb ik naast dit stuk de nodige vragen aan jou. Geef maar aan hoe ik jou kan bereiken. Ohja ik ben niet iemand van klokkenluiders ofzo maar wel iemand die met anderen op zoek is naar de oplossing.
Graag jou reactie!

buurtwacht uit Dokkum

 

Mous, Mous gelooft u het zelf?
Een lange slungel van +/-1.90mtr in Turkije en de kleine kort gedrongen Ali +/- 1.65mtr die met de noorderzon is verdwenen uit het AZC van Kollum. Hoe kan het coldcase team zeggen een gedegen onder onderzoek hebben uitgevoerd met deze wetenschap.

tsjuster uit Twijzelerheide

 

Zoek de dader maar eens binnen de westreen van die tijd. Iedereen is zo begaan maar vrijwillig dna afstaan dan ist ineens een ander verhaal. Stelletje blinden

peuter uit Surhuisterveen

 

J-One, reageer eens op de verklaring van Mous?
Wat vind jij?

tsjuster uit Twijzelerheide

 

als de politie het zegt zal het wel zo zijn.

helaas maar al te vaak niet

scudo uit Drachten

 

Herstell. Kolmerzwaag of waar ze ook maar woonde

peuter uit Surhuisterveen

 

beddenboer uit surhuisterveen indd dat meisje uit kollum. weet meer. klokkeluider online micha stelde wel isd wat vragen. en in eens hyves en alles uit de lucht gehaald. zegt voldoende denk ik. grote fouten gemaakt.

tjeerdk uit kootstertille

 

@tsjuster, ik neem het voor kennisgeving aan. Niet meer, niet minder.

J-One uit Buitenpost

 

Een antwoord van het OM op een zeer belangrijke vraag van Wim Dankbaar en Micha Kat zie ik er niet bijstaan, nl. ''Is Jano Hassan (die in Groningen woont)de neef van (de kleine) Ali Hassan?''

xfactor uit Twijzel

 

oplossen die zaak!.

berbertsje uit Hurdegaryp

 

Velen hier op het forum zijn hun carriere misgelopen.Jullie hadden rechercheur of detective moeten worden.Deze zaak oplossen is een eitje als ik sommigen mag geloven.Tenminste,wat er verkeerd is gegaan weet bijna iedereen,dus los het dan maar even op.Zijn we tenminste verlost van steeds weer dit oeverloos gezwam.

centraal uit Dokkum

 

Wat een verassing dit laatste onderzoek DIKKE BULLSHIT maar dat weten we allemaal wel.
En Peuter uit Surhuisterveen je hebt het mooi verkeerd Zwaagwesteinde heeft IEDEREEN die moest dna afgegeven.
En Buurtwacht ik zou graag mee willen doen in de zoektocht naar de Waarheid.

gerardvdh uit Westreen

 

@J-One, met mensen als jij valt niet praten. Jij bent al helemaal geïndoctrineerd door wat ze je voorschotelen in de Vaatstra zaak.... (ik neem het voor kennisgeving aan...) Het gaat niet alleen om de lichaamstaal (waar Mous het ook over heeft) maar als je je verder had ingelezen, zie je dar er veel meer gewoon niet klopt. De feiten liggen anders, dan datgene wat je wordt verteld.

@Wolfgang, ik weet dat je in Dokkum woont. Ik weet ook van jouw verleden als videotheek eigenaar jaren '80. Ik weet dat je vroeger ook in dokkum woonde, ik weet van jouw voorliefde voor porno films, ook weet ik dat je zelf graag mag filmen... (AZC-periode) Ik weet van jouw vriendschap met dhr. Louis (Ludger)Dill.

Neem es contact op met Win Dankbaar of Micha Kat, die zijn vast en zeker geintresseerd in jouw verhaal mbt. je periode in Kollum. Deze heren zijn er WEL op uit de waarheid te achterhalen. (de L.C. niet)

Ze hebben overigens toestemming van de Vaatstra's om hun onderzoek te doen.

thechamp uit Kollumerzwaag

 

@Wolfgang
Als je niks hebt te verbergen dan kun je toch gewoon contact opnemen jij kunt er misschien wel niks mee te maken hebben maar wij hebben nog wel wat vragen aan jou. Ook hebben we ludger benaderd bij zijn ouders in cloppenburg zoals je weet heeft hij longkanker en dat loopt niet goed maar die stond ons ook gewoon te woord zover hij kon dus als je de schijn tegen je weg wil werken zou ik graag met je in contact komen je kent mij goed van vroeger dus heb niets te vrezen.hoor het graag via deze site of je bereid bent voor een open gesprek

speed uit Twijzelerheide

 

om is een grote leugen. maar de meeste mensen nemen alles gewoon maar aan wat ze roepen daar.

tjeerdk uit Drachten

 

ze moeten van de kleine ali dna afnemen dan word er pas iets duidelijk en dan pas kan heel wat dicussies gesloten worden

klompen uit Oudwoude

 

http://rechtiskrom.wordpress.com/2011/01/31/eis-tot-rectificatie/

de strijd is nog (lang) niet gestreden...

thechamp uit Kollumerzwaag

 

Hallo!
Ik weet niet met wie ik verwisseld wordt maar ik ken absoluut geen Ludger of Hoe die ook maar mag heten,En aan thechamp gericht das laatste gedeelte van je verhaal is de reinste kolder.Ik zal morgen zien of ik je wegens smaad kan aangeven.En voor iedereen die met me praten will is welkom al denk ik dat ik minder weet als de meesten hier.Ik was op dat tijdstip van de daad in Deutschland bij Familie,maar de waarheid interessiert ja toch jullie hobbyagenten niet.Ik zal mijn tel,nr.oder e-mail hier niet neerzetten i.v.b. met de te verwachten drukte.Maar buurtwacht zet de jouwe dann mar hier neer

amadeus uit Dokkum

 

@J-One, vind jij het niet vreemd, dat er van alle beschuldigde partijen geen één is, die deze beschuldigingen probeert te recticiferen?? Als ze mij zouden beschuldigen van deze feiten, zou ik echt wel zorgen dat er mee gestopt werd. De enige, die via de pers heeft geprobeerd zichzelf vrij te praten is Wolfgang, alias Amadeus (op dit forum). Hij had beter een advocaat kunnen regelen.

Stephanie heeft dan wel via de pers (L.C.290111) laten weten dhr. Dankbaar te hebben gedagvaard, maar hiervan blijkt dus niets waar te zijn... Ze zal wel gek zijn, straks moet ze zelf nog getuigen...

Ook Spencer heeft niets van zich laten horen n.a.v. het stuk wat over hem is geschreven op de klokkenluider site. Ik had echt wel gezorgd, als ik onschuldig was, dat mijn naam zou worden gezuiverd d.m.v. een rectificatie. Via de rechter desnoods... maar nee, dan komt ie in het verhoorbankje, onder ede.

http://www.youtube.com/watch?v=dZY7uZfL__E bekijk deze eens voor de aardigheid..

thechamp uit Kollumerzwaag

 

@wolfgang, als jij ludger niet kent, dan ben jij ook niet DE Wolfgang Hebben die ik bedoel. Dan hoef jij je dus ook niet aangesproken te voelen i.m.o. En is dus mijn laatste opmerking mbt. Wolfgang Hebben niet op jou van toepassing.

thechamp uit Kollumerzwaag

 

@Amadeus,
Dat je een open gesprek wilt aangaan stel ik op prijs en geeft aan dat ook jij deze kwestie uit de wereld wilt hebben. Je kan mij bereiken op : 06-12365651. Wat anderen ook menen te denken, ik hou alle opties open.

buurtwacht uit Dokkum

 

@gerardvdh is dat zo??? Ben jij de wijze in het land der blinden??? Of geloof jij je buurman altijd op
Zn woord ;) En buiten alles om. Ze hadden die gast toch gepakt. Dus als het dna niet matcht is hij het niet punt uit

peuter uit Surhuisterveen

 

Om even mensen een idee te geven. Van die verdwenen personen is allang het dna bekent. Wat dacht je van zijn azc bedje die stampensvol dna zat of de kamer waar hij in leefde?? De recherche is echt wel uitgeslapen. Maar het is het zoeken naar die mensen niet waard want ze zijn het niet en btw er verdwijnen dagelijks mensen uit een azc om wat voor reden dan ook. En nee dit soort dingen maken ze niet bekent want het gaat de maatschappij geen mallemoer aan

peuter uit Surhuisterveen

 

@peuter, amen. Zo is het.

maan1 uit Gerkesklooster

 

the champ krijgt denk ik schade claimpje aan zijn broek....spreken is zilver zwijgen is goud en helemaal in dit soort zaken waar je mensen erg kan kwetsen met woorden.snap niet dat waldnet hier niets aan doet.

aldriske uit Grootegast

 

Justitie wil en durft niets toe te geven..

superfries17 uit De Westereen

 

Iedereen,(wrschlk op de dader(s))na hoopt dat deze verschrikkelijke moordzaak ooit opgelost wordt.
Velen hier denken goed te weten wat er allemaal verkeerd is gedaan,door politie en justitie en komen weer met onnozele theorieen en zelfs met namen.
Hebben die zg deskundigen de samenvatting met conclusies eigenlijk wel gelezen..of geloven ze zelfs DNA onderzoeken niet?

The Champ verwijst oa naar 2 zelfbenoemde Klokkenluiders Win Dankbaar en Micha Kat?
Ik raad hem ea aan eens te Googelen naar informatie over beide heren.
Micha Kat is een mislukt journalist die door sommigen psychopaat wordt genoemd en vorig jaar nog zelf in therapie wilde.
Win Dankbaar brak een tijd geleden in in de weblog van Peter R de Vries en verspreidde prive gegevens..
Hij beweert ook de Kennedy moord opgelost te hebben..
Beiden geloven graag in complottheorien.
Zouden zij kunnen wat de politie niet kan de dader(s) van deze moord vinden of zouden Buurtwacht en Gerardvdh??

Triest..

age uit Uithuizen

 

@thechamp, ach als je nu eens net zo kritisch de berichten van Kat en Dankbaar had gelezen als de verhalen van het OM dan had ik graag met je van mening willen wisselen. Alleen ben je al te veel te gaan geloven in de verzinsels van deze twee mensen. Jammer, dat ze ook bij jou de valse hoop hebben opgewekt.

En met zeer kwalijke uitingen hier de reacties vervuild richting een privé persoon. Doe dat toch eens niet, jij hebt iig geen perspas om je achter te schuilen in het geval van een rechtszaak.

J-One uit Buitenpost

 

Dhr. Hebben, bedankt voor het gesprek enkele uren geleden. U was openhartig en kan ik alleen maar tegen alle andere lezers zeggen dat deze man het slachtoffer is geworden mede door het slechte optreden van het OM. Tijdens dit gesprek werd snel duidelijk dat dhr Hebben ten tijde van de moord niet in Nederland was en heeft volgens ons dan ook niets te maken heeft met de moord.

buurtwacht uit Dokkum

 

Juist buurtwacht en daarom moeten burgers zoals jij en ik niet de politiepet opzetten. wat jij nu weet, weet de politie al 10 fucking jaar. Blijf jij maar gewoon buurtwacht en laat de opsporing maar aan mensen over die er wel objectief naar kunnen en willen kijken. Het siert je wel dat je je hebt gerectiviceerd ;)

peuter uit Surhuisterveen

 

Jullie kunnen jullie nou wel op thechamp afgeven ,maar dank zij deze persoon is hier weer heel veel los gekomen,ja ik mag hem wel.

eksteroog uit Eastermar

 

ik snap niet helemaal waarom die buurtwacht zich hiermee bemoeit door met 'mensen'te praten hier over of wil hij ook wat aandacht en in de publiciteit staan? een prive agentje? haha

aldriske uit Grootegast

 

Met DNA kun je ook knoeien, en in zo'n doofpotzaak kunnen ze heel creatief met DNA omgaan!

macanudo uit Drachten

 

voor eenieder die in een doofpotverhaal geloofd, wie wil justitie uit de bak houden en vooral waarom? dus wat weegt er zwaarder dan het oplossen van deze moord? kan iemand mij daar een intelligent antwoord op geven?

peuter uit sveen

 

Ali Hussein Hassan komt daar net zo vaak voor als de naam Jan de Vries hier. Spelt in een hooiberg als je het mij vraagt.Steeds weer een klein beetje hoop voor de nabestaanden,en vervolgens gooit justitie ze gewoon weer keihard de deksel op de neus. Respect hoor voor alle naasten die net als zovelen van ons zo vurig hopen op het vinden van de juiste dader. Ik blijf in ieder geval hoop houden!

Ergens op deze wereld bevind zich iemand die dit op zijn geweten heeft..maar tot op heden nog vogelvrij rond loopt.Maar de vraag is hoelang diegene het nog het volhoudt. Als het aan mij ligt niet lang meer hoe meer persberichten hoe beter voor het geweten van de dader het vuur moet hem ondertussen aan zijn schenen liggen.

nannes uit damnwald

 

ik heb vanaf vanmorgen tien uur tot nu alle fragmenten van jdtv en 1 vandaag gezien, en kan maar tot 1 conclusie komen het OM houd deze zaak in de doofpot. alleen al om het feit dat zij toen de asielzoekers uit beeld wouden houden om dat er anders een hele grote rel zou zijn ontstaan. dit gaan ze nu natuurlijk niet toegeven omdat dan de geloofwaardigheid van het om dan ernstig in het geding zal komen. en dat er bepaalde personen dan door de mand gaan en eventueel zeer strafbare feiten hebben gepleegd zie JDTV aflevering 59 deel 1 tot en met 12
en ook 1 vandaag 8-3-2010 etc etc

dakota uit drachten

 

het wordt tijd om zelf actie te ondernemen. het OM wilde niet dokken voor de dna testen omdat er 20.000 mogelijke daders zijn. hoe moeilijk is het om met actieve vrijwilligers en oud rechercheurs die lijst na te lopen en iedereen die kan aantonen dat hij ergens anders was er af te strepen. dan wordt de lijst al snel beperkt tot enkele honderden want er zijn altijd weigeraars die ook wat te verbergen hebben. ik ben er stellig van overtuigt dat de dader daar in de buurt heeft gewoond en dan doel ik niet op het azc. maar goed dit vergt veel arbeid en geld. richt daarom een fonds op en geef die in het beheer van de fam vaastra zodat daaruit de onkosten kunnen worden vergoed en eventueel dna testen voor de mensen die niet direct vrijwlig kunnen aantonen waar ze toen waren betaald worden. dan pak je de dader nog niet maar de groep is wel zo klein geworden dan de politie er weer aanknopingspunten in ziet en actief de laatste weigeraars aan de tand kan voelen. ik denk dat je dan de dader pakt

peuter uit sveen

 

@peuter
volgens mij snap jij het niet helemaal.
De politie weet allang waar ze moeten zoeken alleen WILLEN ze de moord niet oplossen.
Politie en O.M. zijn te bank op het op te lossen want dan verwachten ze dat de hel los zal breken.
Zo zit ons rechtssysteem nou eenmaal in elkaar.
Boetes voor te snel rijden of zonder licht fietsen, dat durven ze wel....
Als ze wilden dan hadden ze binnen 2 dagen de dader al want compleet kollumerland wist al wie het was.

a3power uit Drachten

 

als heel kollumerland het al weet waarom breekt de pleuris dan nog niet uit?? volgensmij ben jij echt hele erge dombo. die personen waar jij op doelt waren op 29 april nog asielzoekers met een status nul, en op 1 mei zijn ze ineens het best bewaarde geheim van nederland?? spoor jij wel helemaal???? als dit zulke belangrijke personen zijn die het OM met man en macht wil verdedigen dan sliepen ze wel in het koningshuis en niet in het azc. volgens mij zijn de azc roepers doodsbang dat bekent wordt dat het hun eigen vader het wel eens geweest kon zijn.
en die personen zijn het niet. dat is bewezen. staks zeggen de klokkeluiders nog dat melk zwart is, dan roept ineens half drachten dat melk zwart is ofnie.

peuter uit sveen

 

mensen mensen alsjeblieft is het nog niet erg genoeg? het lijken wel amerikaanse taferelen... wat volgt, met een geweer in de aan aanslag om toerbeurt de straat op...?

drachtster01 uit drachten

 

Stephanie maakt het steeds bonter. Zij weet als geen ander dat de verkeerde Ali H. is gearresteerd. Ze steekt niet haar vinger: Mensen dit klopt niet! Ze liegt dus lekker met het OM mee. En gezamenlijk proberen ze haar af te schilderen als het zielige kanariepietje. Het zogenaamde slachtoffer, de prooi van de "wolven". Welnu, dit "arme meisje" liegt dus nu bewuster dan ooit tevoren. Daar ging de optocht met de de witte ballonen. Dit meisje kan al 11 jaar vertellen wie het waren. Ik heb in elk gaval geen greintje medelijden meer.

wimdankbaar uit Overveen

 

Amadeus, Wolfgang,

Als jij Wolfgang Hebben bent, dan kende jij Feik en Ali ook goed, en weet jij dus, net als Stephanie, dat de verkeerde Ali is opgepakt. Met andere woorden dat het verhaal/rapport van het OM en de Leeuwarder Courant een knalharde bewuste leugen is.

Maar daar horen we je niet over, hè Wolfgang? Met je onschuldig. Het zielige kanariepietje spelen, dat kun je net als Stephanie wel.

Ik durf nu al te wedden dat we je hier niet meer zien, want die vraag is veel lastig voor je. Kijk mensen, alleen al het feit dat het OM niet aan Wolfgang, Stephanie of Jano wil vragen: Hebben wij de verkeerde Ali opgepakt? , spreekt boekdelen. En uit zichzelf zullen Wolfgang en Stephanie het niet zeggen. Want dan moeten ze liegen. Maar gewoon je bek houden is natuurlijk EXACT hetzelfde!wimdankbaar uit Overveen

 

wim en micha. geweldig hoe jullie je voor deze zaak inzetten. ik hoop dat jullie inzet beloond zal worden, en dat de dader(s)gepakt worden!

dakota uit drachten

 

hoeven jullie mensen hier nooit eens aan het werk?
wat een drukte om elkaar. terwijl het over marianne gaat...

dikbek uit Buitenpost

 

Zo zie je maar weer dat de waarheid het makkelijkst te onthouden is. Wat zegt Wolfgang hierboven?

"Ik was op dat tijdstip van de daad in Deutschland bij Familie,maar de waarheid interessiert ja toch jullie hobbyagenten niet."


En wat zegt Wolfgang in 2001:

""Een dag na de moord op Marianne ging hij na zijn geboorteland".

http://www.jfkmurdersolved.com/vaatstra/hebben.jpg

Ik zeg niet dat Wolfgang bij de moord betrokken was, maar hij weet wel wie de daders zijn...

wimdankbaar uit Overveen

 

niet best, wat een zieke vertoning hier....kunnen de heren champ en dankbaar niet gebant worden, want ik vind dit niet normaal meer...?

blackg uit Dokkum

 

blackg uit Dokkum, je mag de reacties lezen, maar het hoeft niet.
En heer Dankbaar en heer Kat, ga asjeblieft door, u bent volgens mij heel dicht bij de oplossing. Nog twee vragen: zijn S. en W met Marianne op de fiets naar Buitenpost gegaan? en is Jano de neef van Ali?

xfactor uit Twijzel

 

het wordt langzaam aan tijd dat justitie dankbaar en medestokers eens een dagvaarding opstuurt, @amadeus, aangeven die dankbaar voor smaad en laster.

peuter uit Surhuisterveen

 

Peuter en Blackg kunnen kwaken wat ze willen. Voolopig moet ik wettelijk eisen om die zogenaamde aanklacht wegens smaad en laster op te vragen. Die zou al vanaf kerst vorig jaar zijn gedaan. Wat een lachertje! Wellicht wordt er nu alsnog één in elkaar geflanst. Ik ben benieuwd waar die smaad en laster dan uit bestaat. Eén van de dingen die ik stel is dat Stephanie de echte Ali kende, en dus weet dat het OM de verkeerde Ali heeft opgepakt en dus haar vinger zou moeten opsteken bij de huidige leugenachtige berichtgeving van het OM.

wimdankbaar uit Kaakhorn

 

Helaas valt dit allemaal niet te ontkennen voor Stephanie. Ze liegt dus met het OM mee. Bovendien liegt ze nu ook dat ze niet het vriendinnetje van Feik was. De waarheid is nu éénmaal NOOIT en NOOIT smaad. Kortom die aanklacht zal er niet komen. Het OM kijkt wel uit om op die manier met hun leugens onderuit te gaan.

Uberhaupt dat zij het lef heeft om mij van smaad en laster te betichten, DAT is smaad! Want zij weet ook dat alles wat ik (o.a. hierboven) stel, de waarheid is. Het komt natuurlijk uit de koker van het OM, die dan vervolgens NIETS doet met de aangifte tegen de vermeende "aanstichter", maar haar WEL politiebescherming geeft! Ze moeten daar wel denken dat het IQ van de gemiddelde Nederlander onder de 80 ligt.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Smaad

Wim

wimdankbaar uit Overveen

 

Helaas valt dit allemaal niet te ontkennen voor Stephanie. Ze liegt dus met het OM mee. Bovendien liegt ze nu ook dat ze niet het vriendinnetje van Feik was. De waarheid is nu éénmaal NOOIT en NOOIT smaad. Kortom die aanklacht zal er niet komen. Het OM kijkt wel uit om op die manier met hun leugens onderuit te gaan.

Uberhaupt dat zij het lef heeft om mij van smaad en laster te betichten, DAT is smaad! Want zij weet ook dat alles wat ik (o.a. hierboven) stel, de waarheid is. Het komt natuurlijk uit de koker van het OM, die dan vervolgens NIETS doet met de aangifte tegen de vermeende "aanstichter", maar haar WEL politiebescherming geeft! Ze moeten daar wel denken dat het IQ van de gemiddelde Nederlander onder de 80 ligt.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Smaad

Wim

wimdankbaar uit Overveen

 

Wim dat jij het lef hebt om over de rug van een vermoord meisje de goodguy wil uithangen om wat publiciteit te scoren en daarnaast mensen beschuldigd van zeer kwalijke zaken. Juist door het maatschappelijk belang zal een rechter jou echtniet matsen. Ik kijk uit naar de zitting en hoop dat je de maximale straf krijgt. Nepagentje

peuter uit Surhuisterveen

 

Dakota:"Wim en Micha geweldig hoe jullie je voor deze zaak inzetten"??
XFactor::"Heer Dankbaar en heer Kat,ga alsjeblieft door u bent vlgs mij heel dicht bij de oplossing"??

Dat zou mooi zijn en ik begrijp dat velen,zeker familie en bekenden dat hopen en denken.

Zij zelf helaas ook vermoed ik.

Wim Dankbaar bedenkt graag complottheorieen waar hij dan zelf in gaat geloven.
Hij heeft ooit onderzocht en denkt nu ook te weten hoe president Kennedy vermoord is..ook een complot..
Hij weet ook met Maurice De Hondt dat de "weduwe
in Deventer''niet door de veroordeelde Louwes vermoord is?
Hij noemt zichzelf graag Klokkenluider,maar andere ideeen dan de zijne worden op die site niet toegelaten.
Hij brak ook in in de PC met prive mails van Peter R de Vries.

Het is zoals Peuter hierboven zegt willen scoren over de ruggen van slachtoffers en nabestaanden.

Dat er altijd hier ook weer mensen intrappen..het lijkt Opgelicht wel.

age uit Uithuizen

 

ik hoop dat wim hier mee scoort.hij probeert de waarheid boven tekrijgen.word nu wel eens tijd of niet age en peuter.het maakt niet uit wie het doet.als het maar gebeurt.wim ga zo door!!!

reddeer uit Drachten

 

Peuter en al die andere meelopers met de macht (in de oorlog hadden we daar een afkorting voor),

Als jullie zo graag mijn ongelijk willen aantonen, vraag dan eens aan Stephanie of de juiste Ali is opgepakt! Dan help je Tweetie nog een beetje tegen de gemene kat Silvester en heb je recht van spreken.


Wim


wimdankbaar uit overveen

 

Ik denk niet dat de heren Dankbaar en Kat deze zaak uitzoeken om er zelf beter van te worden. Dit is volgens mij puur uit overtuiging dat er heel veel meer aan de hand is Dan wat het OM loslaat.
Ik bedoel financieel gewin kan er niet zijn,
want wie zou hun dan moeten betalen?
En voor de publiciteit hoeven zij het ook niet te, doen want je hoort bijna niks in de media.

dakota uit drachten

 

Dat u de oorlog erbij haalt zegt veel over u heer Dankbaar.
Vlgs mij hebben WE beiden de oorlog niet meegemaakt?dus het lijkt me niet juist die er nu bij te halen.
Ik neem mensen die zulke opmerkingen in discussies,ook hier op Waldnet gebruiken al lang niet meer serieus.
Ik heb ook het idee dat collegae (hobby)speurders,serieuze kranten en andere media u al niet meer serieus nemen?
Vlgs mij zijn uw bijdragen ook al op andere fora verwijderd net als op Wikipedia?
Nou van mij mag u het hier proberen hoor,al vind ik het jammer dat sommigen en vooral wanhopige famileden en kennissen nog steeds in malloten als u geloven.

Als u de waarheid vindt dan bied ik mijn excuses aan maar ik geloof er niks van..
U nog steeds wel?
U bent een klokkenluider,die geen idee heeft waar de klepel is..

age uit Uithuizen

 

Peuter en al die andere meelopers met de macht (in de oorlog hadden we daar een afkorting voor),

Als jullie zo graag mijn ongelijk willen aantonen, vraag dan eens aan Stephanie of de juiste Ali is opgepakt! Dan help je Tweetie nog een beetje tegen de gemene kat Silvester en heb je recht van spreken.


Wim


wimdankbaar uit overveen

 

Peuter en al die andere meelopers met de macht (in de oorlog hadden we daar een afkorting voor),

Als jullie zo graag mijn ongelijk willen aantonen, vraag dan eens aan Stephanie of de juiste Ali is opgepakt! Dan help je Tweetie nog een beetje tegen de gemene kat Silvester en heb je recht van spreken.


Wim


wimdankbaar uit overveen

 

Age,

Wat kan mij dat nu schelen dat u mij niet serieus neemt? Waarom zou ik mij dat nu moeten aantrekken? Dat u mij niet serieus neemt?

Bewijst u uw gelijk! Vraag Stephanie of de het "gedegen diepgaande onderzoeksrapport" van het OM een leugen is! Of zij kan en wil bevestigen dat de juiste Ali is opgepakt in Istanbul!

Gaat u daarna maar eens nadenken over excuses! Uw excuses interesseren mij geen zier! En waarom mag ik de oorlog er niet bij halen? Wat zegt dat dan volgens u?

U bent toch precies hetzelfde als de man die verdedigt dat de NSB goed werk doet? En de Joden beter naar "werkkampen" afgevoerd kunnen worden?

Wat is er nu zo fout aan die vergelijking? Age?

Vooralsnog maakt u mij uit voor iemand die "afgevoerd" en vervolgd dient te worden! Ben je helemaal van lotje getikt! Steek die excuses maar, als je ze ooit zou willen maken, op een plek waar de zon niet schijnt!


Wimwimdankbaar uit overveen

 

@ wimdankbaar

ik wordt hier een klein beetje misselijk van allemaal... bestaat er niet zoiets als; beste stuurlui staan aan wal?

en je zegt dat je geen smaad pleegt en dan kom je met een opmerking; ik citeer: Peuter en al die andere meelopers met de macht (in de oorlog hadden we daar een afkorting voor).

jij vergelijkt hier nu iemand met een landverrader... hoezo geen smaad...

normen en waarden zijn hier ver te zoeken..


drachtster01 uit Drachten

 

Jongens jongens, het draait hier nog steeds om Marianne Vaatstra en niet om Age en Wim.
Het is afschuwlijk wat er met het meisje is gebeurd, daarom is het prachtig dat sommige mensen al de vrije tijd die ze hebben, in een eigen onderzoek steken!

barbaar uit Curacao

 

Oh Oh, Age, en dan die emails van Peter R. de Vries er weer bij halen.

Je moet bij Matt Hoorn en Steven Brown wezen. Die hebben ze gepubliceerd! Tegen mijn uitdrukkelijke wens. Peter neukt er van alles naast in zijn "open huwelijk". Big deal! Van mij mag ie! Wat wil je nou? Mij verantwoordelijk houden voor een misstapje, waar Peter zich voortdurend aan schuldig aan maakt, maar er prijzen voor krijgt. Rot toch op!

Vraag Peter eerst eens , na al zijn afleveringen over de Vaatstra zaak en de jaarlijkse kersttukjes aan de ouders van Marianne, of hij aan Jano wil vragen of Ali zijn neef is! Dat hoeft niet eens met de verborgen camera!

Wim


wimdankbaar uit overveen

 

Wim nuchtere friezen zitten niet te wachten op jou gebakken lucht. Hoeveel succes heb jij in je miezerige loopbaan nou behaald. Noem een iets waarmee je jou gelijk kan bewijzen. Nou dat kun je niet. En stop toch met het omhoogklimmem op de rug van de slachtoffers ( daar hadden we in de oorlog een naam voor)

peuter uit Surhuisterveen

 

@wimdankbaar


wim wim wim, op iedere reactie reageren, maar als het de zere plek raakt en op normen en waarden aankomt dan ho maar... tss
sorry hoor even richting toilet...

drachtster01 uit Drachten

 

Meneer Wim,
-Waar beweer ik dat u afgevoerd en vervolgd moet worden?
De vergelijking maken met de oorlog waarin mensen afgevoerd werden vind ik kwalijk maar dat u dat doet en het niet fout vind laat ik verder voor u.. smaken wansmaken verschillen he.

Dus U haalt PRIVE mails uit de PC van iemand,geeft ze aan anderen en dan bent U er niet verantwoordelijk voor dat anderen die publiceren?

Mij interesseert het priveleven van Peter R de Vries niet....en als ik dat zou weten zou ik dat prive houden....

Ik heb nu het idee dat u een beetje(:) boos op Peter R de Vries bent,omdat hij het niet met uw complottheorieen in de Deventerse moordzaak en die van Marianne Vaatstra eens is en bent u ook een beetje veel jaloers op hem?

Ik zou u normaal wel komisch vinden,maar daarvoor is dit onderwerp te serieus..

age uit Uithuizen

 

nou wim mijn vermoedens over jou krijgt steeds meer voet aan wal. hebben ze je bij de ene zaak de mond eindelijk gesnoerd en dan klim je wel weer op een andere zaak. en altijd maar plankgas tegen de feiten in, en wat zijn de overeenkomsten toch schrikbarend goed. nou wim niet over de rug van marianne smeerlap dat je bent

peuter uit Surhuisterveen

 

ben benieuwd of de moord op dit forum wordt op gelost denk het haast wel
ga zo door jongens

stalker uit Marum

 

@stalker iedereen hoopt dat het wordt opgelost daarover is iedereen het eens, maar als nepagentjes hoog van de toren beginnen te blazen, is de waarheid ver te zoeken. dat uitgerekend wim zich hier in wil mengen brengt de waarheid iig nooit dichterbij
http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=7630

peuter uit Surhuisterveen

 

@ Age,

Sorry, het was anonieme laffe "Peuter" die meende dat het OM een dagvaarding naar mij de deur uit moest doen.

Deden ze dat maar eens! De criminele leugenachtige zakken!

Op Peter R. de Vries ben ik inderdaad boos! Jaloers allerminst.

En mij interesseert het privéleven van Peter R. de Vries ook niet. Ik heb die emails inderdaad onder voorwaarde van strikt vertrouwen met oplichter Matt Hoorn gedeeld. Die heeft daarmee eerst Peter geprobeerd te chanteren, hem voorgelogen
dat het mijn bedoeling was dat hij die emails zou publiceren, hem toen zwart op wit bezworen dat hij de emails "vernietigd" had en ze uiteindelijk gegeven aan Peter's aartsvijand Steve Brown, wat hij nu nog ontkent.

Peter is dus driedubbel genaaid door Matt Hoorn, maar als jij mij verantwoordelijk wilt houden, vind ik het ook best. Wat jij wil, joh!

Wim
wimdankbaar uit overveen

 

Peuter, de enige die hier een laffe anonieme smeerlap is, ben jij!

Ik heb nog wat leuke meuk voor je:

http://jfkmurdersolved.com/online4.htm

Gebruik het maar, jochie!

Wim

wimdankbaar uit overveen

 

jonge jou sores boeit mij niet. je hebt vast zoveel vijanden omdat je zoveel goeie dingen doet. ga de mensen in Noord-Holland toch vervelen snotneus

peuter uit Surhuisterveen

 

@ Wim Dankbaar ga aub door en laat die gasten hier maar lullen! Jullie hebben al veel bereikt en ik hoop dat de laatste steen boven komt!Wens jullie veel succes!

renate uit drachten

 

wim als ze niet naar je onderzoek willen leuster.
ik was toen ook aanwezig met de stille tocht waren veel mensen door het hele land heen.
met bussen werden ze naar zwaagwsteinde gebracht
die mensen moeten eens een x voor de deur gaan staan
om er eens druk op tezetten dat het onderzoek aan hun kant niet deugt durf te wedden dat vele mensen ook waldnet het eens zijn dat hun onderzoek niet deugt ik heb vele vragmenten gezien maar er kloppen heel veel dingen bij het om niet


luuk

stalker uit Marum

 

sorry voor de type fouten ik ging wat tesnel zonder tekijken

stalker uit Marum

 

Nadat de heer Dankbaar zich meldde zie ik Amadeus ook niet meer, vreemd.
En heer Dankbaar, reageer maar niet meer op peuter (alleen de naam al...) hij wist niet eens dat Marianne Vaatstra uit Zwaagwesteinde of uit Kollumerzwaag kwam, en reageer ook maar niet meer op Age, want die is gek op alles wat niet uit Nederland komt.
Dankbaar en Kat, please go on!!

xfactor uit Twijzel

 

Het lijkt of de heer Dankbaar voor sommige goedgelovigen een soort sekteleider is waarop kritiek niet is toegestaan?
Ik heb het idee dat de heer Dankbaar zelf ook moeite heeft met kritiek,zo noemt hij Peuter een anonieme smeerlap.
Vlgs mij is bijna iedereeen hier anoniem?
Op zijn website moest meneer Dankbaar ook opmerkingen waarin hij het had over NSB praktijken van de politie in Noord- en Oost Gelderland van de rechter verwijderen.
Zodra de theorieen van de heer Dankbaar,die hij zelf bedenkt en waar hij dus in gelooft weersproken worden is er vlgs hem sprake van corruptie en complotten.

Kan iemand mij vertellen WAT de heer Dankbaar in deze verschrikkelijke moordzaken bereikt heeft?
Als hij DE oplossing had en de dader(s)zou kunnen aanwijzen met bewijs zou het toch al lang in de kranten hebben gestaan en was het wel op het journaal geweest?
Of zijn ALLE media ook corrupt?

age uit Uithuizen

 

@age, op hun site staat de volgende comment: http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/6915/dit-wordt-het-ultieme-gevecht.html#comment-53808 Typerend is dat die comment is weggestemd door de bezoekers van de site (en waarschijnlijk de beide heren zelf), wat het gelijk van de schrijver dus heeft bevestigd. Er bestaat maar 1 waarheid en dat is die van hun.

Ze zijn in een verhaal gaan geloven hebben feiten zo verdraaid dat het in hun voordeel lijkt te spreken. Halve waarheden worden als voldongen feit gepresenteerd en als ze het antwoord dan nog niet weten dan spreekt opeens een gelaatsuitdrukking boekdelen. Heb ik het nog niet eens over de schofterige manier van werken, de roddelpers lijkt nog een stel koorknaapjes.

En ondertussen laat je een jarenlang kapotgebeukte familie in valse hoop achter, wordt de wond telkenmale opengereten (no pun intended) door deze aandachtshoeren van de mediajournalistiek en hun volgelingen die denken dat ze het zo goed met de familie voor hebben.

J-One uit Buitenpost

 

@age ik heb ook al een paar vragen uitstaan waar ik tot nu toe geen antwoord op het gekregen van wim strafbaar en aanhang. het is diep en diep triest dat wim zijn aversie tegen de rechtstaat uitvecht over de ruggen van de slachtoffers. justitie beantwoordt zijn telefoontjes allang niet meer, wij gaan immers toch ook niet met de dorpsgek in discussie ;) als de dader mee zou lezen dan zou die zich spontaan aangeven om de kolder van wim te stoppen. ik heb ook al wat vragen uitstaan aan wim strafbaar maar daar zwijgt hij tot nu toe ook over, maar als amadeus niet binnen een uurtje antwoordt dan is hij meteen een halve moordenaar, tja in de fantasie van hem kan alles. maargoed ik hoop dat de dader snel tegen de lamp loopt en dat die lekker mag brommen, of zou wim dan weer gaan pleiten dat de dader onschuldig is??? ik heb me verbaasd hoeveel mensen met een verstandelijke beperking geloven in die mafklapper. @en als het allemaal voor een goede zaak is haal dan iig die reclame van KLOL, wimbo

peuter uit Surhuisterveen

 

Peuter dus jij beweert dat ik een verstandelijke handicap heb omdat ik een andere mening heb dan jij?
jij doet je naam wel eer aan peuter!!

dakota uit drachten

 

Nee dat beweer ik niet ;) beter lezen dakota of kan je dat niet

peuter uit Surhuisterveen

 

@peuter, misschien moet jij beter schrijven, want jij schrijft wel degelijk, dat alleen mensen met een verstandelijke handicap geloven in deze mafklapper.. (jouw woorden) Maar je schrijft wel meer dingen due we beter kunnen negeren.

@Age, als je het verhaal vanaf het begin hebt gevolgd, (wat je dus duidelijk niet de moeite waard vind) zou je het antwoord op al je vragen tegenkomen. Waarom deze mensen niet het voordeel van de twijfel gunnen? Van justitie verwacht niemand meer iets. Je moet het toch met me eens zijn, dat er zaken zijn die gewoon NIET kloppen. Er zijn bv. verschillende mensen die WETEN dat de verklaring van oa. Spencer niet klopt. Maar justitie wil er niets van horen. Juist bij zo'n zaak, moet er bij gerede twijfel verder gezocht worden tot het ware verhaal boven tafel komt. Er zijn nog zoveel losse eindjes, waar niets mee wordt gedaan.

Dus Wim, Mischa en de rest... succes.

thechamp uit Kollumerzwaag

 

precies wat the champ zegt je weet zelf niet eens wat je schrijft peuter

dakota uit drachten

 

Thechamp:
-Waar lees jij dat Peuter schreef dat ALLEEN mensen met een verstandelijke handicap geloven in deze mafklepper?
Ik lees dat hij zich verbaasd HOEVEEL mensen met een verstandelijke handicap geloven in deze mafklepper.

-Heb JIJ mensen gesproken die weten dat de verklaring van Spencer niet klopt?
-Heb JIJ Spencer gesproken?

-Heb jij ergens in een krant/tijdschrift gelezen of op radio/tv gehoord/gezien dat de heren Dankbaar en Kat de moord opgelost hebben,dat zou toch GROOT nieuws zijn?

Of geloof jij dat EN justitie EN de pers er niks mee wil doen?

Ik geloof er niks van!

De heren Dankbaar en Kat kondigen nu op HUN Klokkenleiderssite aan dat ze HET ULTIEME GEVECHT aangaan tegen Nieuwe Revue en het OM Leeuwarden..
Er is zelfs een samenkomst om de tactiek te bespreken begrijp ik..en dan worden er Flyers uitgedeeld..er zal ook wel een You Tube filmpje komen voor de serie van Kat ?:)

Nou dat helpt voor de zaak Marianne Vaatstra zeg..

age uit Uithuizen

 

http://www.boublog.nl/2011/02/03/alle-zaken-even-net-op-een-rijtje-gezet/
voor mensen die alles nog eens willen nalezen en kijken

dakota uit drachten

 

@Age ja, en daaruit concludeer ik dan weer dat Peuter vind dat mensen ZONDER verstandelijke handicap het niet eens zijn met dhrn. Kat en Dankbaar. (kwestie van interpretatie)

Wat betreft Spencer. Er zijn mensen geweest die Spencer en Wietze die bewuste nacht zijn tegengekomen, ZONDER Marianne. (de politie wil hun aangfte niet opnemen) Net zoals het verhaal van Geke uit Kollum, ook zij kwam thuis van een koude kermis nadat ze haar verhaal wilde doen. Waarom wil Spencer niet zonder recherche praten met de vader van Marianne? En Stephanie, waarom beweert zij dat ze Marianne niet kende? Er zijn verklaringen dat ze samen met Marianne en Spencer is gezien in het Filtsje. Waarom zijn er tegenstrijdige verklaringen van de directeur Groeneveld, van het AZC indertijd, en plv.dir. Uijl, over het afvoeren van een asielzoeker op 3-5-1999?

En de pers neemt meestal over wat ze door justitie wordt voorgekauwd. Ga es onderzoek doen naar de naam Demmink. En kijk wat voor functie hij in 99 had.

thechamp uit Kollumerzwaag

 

Demmink is sinds 1982 in dienst bij het ministerie van Justitie, voordat hij secretaris-generaal werd was hij onder meer hoofd van de directie Politie, directeur-generaal Rechtspleging en directeur-generaal Internationale Aangelegenheden en Vreemdelingenzaken.[1] Demmink studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Leiden.

dakota uit drachten

 

tsja mischien durft spencer niet alleen met de vader in een ruimte.Hij kan best bang zijn dat die hem iets aandoet,niet onlogische gedachte toch?

wolfmother uit Appelscha

 

@thechamp, als de pers een scoop zou hebben dan gaan ze heus niet aan de leidraad van justitie lopen. Zie bijvoorbeeld EenVandaag of Telegraaf in het verleden. Maar als de gepresenteerde feiten weerlegt kunnen worden en de scoop eigenlijk onderuit is gehaald dan rest er toch niets meer dan je er helaas bij neer te leggen.

Of je gaat er een complot van het OM in zien en zo kun je elke uitspraak van het OM in jouw richting draaien. Als er echt op grote schaal zaken onder de pet zouden worden gehouden, dan had allang een echte klokkenluider het verhaal aan de media doorgespeeld, maar dat is na 11 jaar niet het geval. Blijft over deze groep van complotdenkers die met aannames aan het klokkenluiden zijn. Daarmee afbreuk doen aan alle klokkeluiders in NL.

Maar ja als je zo graag in hun verhaal gelooft. Ga gerust je gang. "Don’t believe half of what you see and none of what you hear"

J-One uit Buitenpost

 

@wolfmother Waarom zou die? Spencer is toch onschuldig? En daarbij... het ventje is inmiddels (bijna) 30. Als ie een beetje goodwill in z'n donder had, was ie allang eens bij die mensen wezen praten. Maar nee, hij koos er voor om niets tegen deze mensen te zeggen over deze zaak.

http://www.trouw.nl/nieuws/nederland/article1887614.ece/Aangifte_minderjarige_tegen_topambtenaar_justitie.html

http://www.novatv.nl/page/detail/nieuws/5401

http://www.eenvandaag.nl/criminaliteit/31935/geen_maatregelen_wel_onderzoek

http://www.nrcombudsman.nl/artikel/686/geenstijl-doet-joris-demmink-alsnog.html

allemaal leugens, natuurlijk. Want zoiets gebeurt hier in NL niet. Ik zeg maar zo... Waar rook is, is vuur. Waarom dient deze man geen claim in mbt. smaad/laster... wAAROM ontkent ie niets??

In '99 was demmkink het groot opperhoofd van alle AZC's

Maar Age, natuurlijk geloof jij ook dit niet, want de minister zegt dat het niet zo is. Wat zul jij een heerlijk onbezorgd leventje hebb

thechamp uit Kollumerzwaag

 

Bêste minksen fan Wâldnet.

Meitsje in ein oan dizze ferfelende "diskusje"! It is d'r fier by troch en beskamsum wat guon minsken hjir doarre te skriuwen!

feanblomke uit Surhústerfean

 

@thechamp, zo kun je talloze vragen stellen en elke vraag ingekleurd beantwoorden. Als je denkt dat Justitie één grote doofpot is, kun je lekker alle uitlatingen die jou niet gelijk geven als een complot bestempelen. Over een onbezorgd leventje gesproken.

Die rechtszaak van 11/2 is toch ook al een gelopen koers. Of Kat krijgt gelijk en juicht of hij krijgt ongelijk en juicht ook want weer bewijs dat Justitie iets onder de pet houdt en kan hij op talloze sites dat verhaal weer uit de doeken doen. En de goedgelovigen maar hun centjes overmaken. Tsja, elk geloof zijn dwazen.

J-One uit Buitenpost

 

tsjaaa sommige reageerders (age en consorten)hebben liever een stinkende doofpot dan dat de waarheid boven tafel komt.
ik zelf geloof er niks van dat ze de juiste ali hebben verhoord.

J-One uit dokkum

 
 

't Is geen doofpot, maar meer een beerput.

't Is net als met religie... de één gelooft de ander niet. Een ieder heeft zijn redenen te geloven wat ie gelooft, discussieren hierover heeft geen zin.

Jullie komen niet terug op de zaken die ik stel, dus deze discussie is er een die tot niets leidt.

(zeker nu Kritisch ten tonele verschijnt)

thechamp uit Kollumerzwaag

 

Thechamp je haalt 4 voorbeelden aan die juist bewijzen wat J One eerder schreef,dat de pers als ze een scoop heeft of zelfs denkt te hebben ze daar direct over schrijft of uitzendt.

Die mensen die jij noemt zoals Spencer cs zijn gehoord door de politie..of zit de politie ook in een komplot,net als justitie,ministers de pers etc etc?

Ik heb het idee dat de heren Dankbaar en Kat alle aandacht nu weer prachtig vinden!

Op de Klokkenluiderssite meldt de heer Kat zelfs bijna triomfantelijk dat hun aanhang groeit en vraagt hij geld te doneren voor de kosten etc..

Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik niet in fantastische komplottheorieen geloof?

Ik geloof wel dat we het niet eens worden,dus ik stop hier nu maar.

age uit Uithuizen

 

Iedereen hier heeft de zelfde wens en dat is dat de dader zo snel mogelijk wordt aangehouden. Die manier zoals beunhaas wim vecht voor zijn gewin daar gruwel ik van en daarom ben ik een fel tegenstander van die smeerlap. Dat er mensen zijn die hem wel geloven moeten ze zelf weten maar laat je zeker niet gebruiken en al helemaal niet financieel. Dit was tevens mijn laatste bericht hier want ik gun wim deze aandacht totaal niet.

Peace out!!

peuter uit Surhuisterveen

 

Ik ben het wat jouw laatste Kritische zin betreft helemaal met je eens Thechamp!:)

Kritisch,als iemand met zijn volle verstand zulke dingen tegen en/of over mij zou zeggen zou ik me beledigd voelen,maar bij jou moet ik altijd lachen:)

age uit Uithuizen

 

ach kijk hutkul eens, nu maakt die hem schuldig aan termen waarvan die een ander beschuldigd.
zieligggg

age uit dokkum

 

Kritisch,die prachtige zin van jou komt in klaslokalen te hangen voor het spelletje: Wie vindt de meeste kritische fouten:)

age uit Uithuizen

 

rust...

barbaar uit Curacao

 

Voor alle privé detectives hier op het forum één goede raad ,en die is "oortjes open en snaveltjes toe" ,dat kan in de bar of in het café of op een verjaardagsfeestje of op je werk .
Want zo kan de dader ontmaskerd worden !

aquarius uit Kollumerzwaag

 

Ik zit nog steeds te wachten op de oplossing door de heer Nawijn...

xfactor uit Twijzel

 

Tegenrapport:

http://rechtiskrom.wordpress.com/2011/02/03/tegenrapport/

wimdankbaar uit overveen

 

als je dit tegenrapport leest word je toch onpaselijk van hoe het om de boel verdraait
de bewijzen zijn zo duidelijk pffff

dakota uit drachten

 

Tegenrapport:

http://rechtiskrom.wordpress.com/2011/02/03/tegenrapport/

wimdankbaar uit overveen

 

Maar ook Stephanie liegt lustig mee: Binnenkort zal ik een stuk plaatsen: De leugens van Stephanie, het bange zielige kanariepietje.

Alvast een voorproefje:

http://jfkmurdersolved.com/vaatstra/Feik3.jpg


Volgens dit artikel uit 1999 was Feik dus DEZELFDE Irakees die zowel zgn Stephanie heeft verkracht als Marianne heeft bedreigd in de Ringo Bar. En dan is hij daarna, samen met zijn vriend Ali "spoorloos verdwenen".

Maar Stephanie kende Marianne niet, zegt ze. Neeeuuh! En Feik wist zich niet meer te herinneren wat hij op Konininginnenacht deed. Maar hij is wel verhoord over de "verkrachting" van Stephanie die avond. Tuurlijk!

Leugens zijn nu eenmaal moeilijk recht te houden.

wimdankbaar uit overveen

 

Maar ook Stephanie liegt lustig mee: Binnenkort zal ik een stuk plaatsen: De leugens van Stephanie, het bange zielige kanariepietje.

Alvast een voorproefje:

http://jfkmurdersolved.com/vaatstra/Feik3.jpg


Volgens dit artikel uit 1999 was Feik dus DEZELFDE Irakees die zowel zgn Stephanie heeft verkracht als Marianne heeft bedreigd in de Ringo Bar. En dan is hij daarna, samen met zijn vriend Ali "spoorloos verdwenen".

Maar Stephanie kende Marianne niet, zegt ze. Neeeuuh! En Feik wist zich niet meer te herinneren wat hij op Konininginnenacht deed. Maar hij is wel verhoord over de "verkrachting" van Stephanie die avond. Tuurlijk!

Leugens zijn nu eenmaal moeilijk recht te houden.

wimdankbaar uit overveen

 

De bewijzen zijn zo duidelijk zegt Dakota.

Ik heb via de media nog niks gehoord,gelezen,gezien
over het OM dat in haar rapport de boel verdraait heeft en dat er dus niks van klopt.
Het schijnt dat de media ook nog niet weten van het tegenrapport 'rechtiskrom'?..terwijl de bewijzen toch zo duidelijk zijn?


Of zouden de media ook onderdeel van zijn van de vele komplotten?(ik las dat de Klokkenluiders beweren al 10 komplottengevonden te hebben van de Mexicaanse griep t/m de Oranjes)

Ik hoop dat de gelovigen blijven geloven..al is het triest dat DE oplossing dus nog niet gevonden is.

age uit Uithuizen

 

@Age, de MSM in Nederland schrijven wat hun wordt voorgekauwd, door het OM. Je kunt het geloven of niet.

voorbeeld: Een veslaggever van de Telegraaf, die naar noorwegen zou gaan om het verhaal van Gerrit Veldman te verifiëren. Hij is niet gegaan, omdat justitie hem vertelde dat dat niet de Ali H. was die bedoeld werd. Ook al had deze Ali H. een boekje bij zich met telefoonnrs. van mensen uit Kollum e.o. Ze hebben deze persoon NOOIT opgespoord en altijd het bestaan van deze Ali H. ontkent.

De media doet zelf al lang geen onderzoek meer, er wordt ze verteld wat ze mogen schrijven, en daaraan dienen zij zich te houden.

Jij gelooft dit niet, ik geloof het wel... (geloven is geen zekerheid, noch voor jou, noch voor mij)

http://www.vkblog.nl/bericht/304427/MOORD_op_MARIANNE_VAATSTRA._(update)

dit gaat over de kleine Ali, 5 dagen na de moord op Marianne.

thechamp uit Kollumerzwaag

 

Work in progress over mispunt Stephanie:


http://rechtiskrom.wordpress.com/2011/02/04/de-leugens-van-stephanie-in-de-krant/

wimdankbaar uit overveen

 

Beste Wim Dankbaar, er is maar 1 vraag die nu al jaren door mijn kop spookt en misschien kan jij hem beantwoorden..
Wordt er ook nog actief gezocht (niet door justitie) naar de ECHTE ali ?
Deze man moet gevonden worden, hoe dan ook....

wobor uit loane

 

Wanneer wordt iedereen een keer eerlijk, en wordt deze zaak eindelijk eens opgelost? Begrijpen de verantwoordelijken niet wat ze de ouders hiermee aandoen? Deze mensen staan machteloos.Ze (be)rusten niet eerder dan wanneer ze weten wie de dader is, en dat deze berecht wordt. Ik snap er niets van dat dit anno 2011 kan gebeuren.

tity uit Harkema

 

Spencer zwijgt, Stephanie ook. Ik lees weinig over Wietse, misschien wil Wietse wel de waarheid zeggen?
Wim Dankbaar en Micha Kat, ga vooral door!!

waldpiek uit Twijzelerheide

 

Wobor,

Justitie zoekt natuurlijk niet naar de echte Ali. Het is hen ar alles aan gelegen om hem "onvindbaar" te houden. Ze hebben hem tenslotte zelf verstopt. Daarom hebben ze de truc uitgehaald om hem te vervangen voor een andere Ali. Die konden ze toen arresteren, en tegen het publiek zeggen: "Kijk jongens, we hebben jullie man gevonden, maar hij is de dader niet. Helaas! :( Maar we blijven zoeken naar de echte dader, hoor! "

Op een zelfde manier is mededader Feik (Ali's vriend) vervangen door Mohammed Akbari.

Bekijk de stukken van André en mij:

http://rechtiskrom.wordpress.com/2011/02/03/tegenrapport/

http://rechtiskrom.wordpress.com/2011/02/04/de-leugens-van-stephanie-in-de-krant/

wimdankbaar uit overveen

 

Kan iemand mij een indruk geven wat nu de globale mening in Kollum en omgeving is?

Dat Stephanie het arme kanariepietje is, het onschuldige slachtoffertje van allerlei complot-idioten die overal spoken zien?

Of dat zij al 11 cruciale informatie verzwijgt aan de gemeenschap en de ouders, die de zaak zo tot een oplossing zou brengen?

Hoe leeft dat daar in Noord Oost Friesland?

Wim

wimdankbaar uit overveen

 


Haar foto is verspreid? Die stond toch gewoon op haar openbare Hyves site? Die ze meteen na mijn bezoek heeft verwijderd? Net als haar broertje David? Wat heeft een dergelijke paniek veroorzaakt? Kennelijk mijn beleefde vraag of ze meer kan vertellen over de moord op Marianne. Het grappige is dat Stephanie nu wil doen voorkomen dat ik haar sociale leven heb ontwricht. Maar dat heeft ze natuurlijk zelf gedaan in haar paniek en hardnekkige vluchtgedrag. Zodra zij een vraag kreeg of ze meer weet over de moord op Marianne, verwijderen zij en haar broertje hun Hyves pagina’s! Nog voordat er enige beschuldiging of publicatie heeft plaatsgevonden! Dit spreekt boekdelen. Hier begon de zelf-isolatie van Stephanie reeds. Stephanie is als de dood dat zij vragen van vrienden krijgt in de trant van: Hoi Stephanie, wat is er waar van de beweringen dat jij weet wie de moordenaars van Marianne zijn?

wimdankbaar uit overveen

 

Het verhaal van die Geke vind ik wel interessant over die fietsen.JDTV Afl.59 - Marianne Vaatstra Deel 9
Het verhaal van Wietse en spencer ,dat hun een fiets hebben gestolen van het station in Buitenpost,staat haaks op de verklaringen van Geke.
Maar van wie was nu die heren fiets die gevonden is in de sloot ???
aquarius uit Kollumerzwaag

 

De fiets was van Jan Cloppenburg, die regelmatig geleend werd door de duitser Ludger Dill, en als een een soort hoer werd gebruikt door bevriende asielzoekers, met name Ali Hassan.

Wim

wimdankbaar uit overveen

 

De fiets was van Jan Cloppenburg, die regelmatig geleend werd door de duitser Ludger Dill, en als een een soort hoer werd gebruikt door bevriende asielzoekers, met name Ali Hassan.

Wim

wimdankbaar uit overveen

 

Maar als het verhaal van Wietse en Spencer wel klopt dat zij inderdaad een (herenfiets) hebben gejat ,en dat Marianne daar op reed naar huis ,dan moet het wel die herenfiets zijn die daar in die sloot lag.
En dan is het 1 op zoveel dat het net die fiets is die jij bedoeld van Cloppenburg dus.

aquarius uit Kollumerzwaag

 

Aquarius,

Begrijp ik nu goed dat jij nog serieus rekening houdt met de mogeljkheid dat het verhaal van Wietse en Spencer klopt? Inclusief Marianne afscheidsopmerking: "Als mij wat overkomt, dan is het jullie schuld!" ???

wimdankbaar uit overveen

 

Aquarius,

Begrijp ik nu goed dat jij nog serieus rekening houdt met de mogeljkheid dat het verhaal van Wietse en Spencer klopt? Inclusief Marianne afscheidsopmerking: "Als mij wat overkomt, dan is het jullie schuld!" ???

wimdankbaar uit overveen

 

@aquarius, er zijn diverse getuigen die verklaard hebben, dat zij Wietze en Spencer samen zijn tegengekomen tussen Kollum en Buitenpost. Dit klopt dan weer niet met wat Geke zegt...

(zei verteld immers dat de moeder van Spencer de jongens heeft opgepikt bij de Rabobank in Kollum, dit omdat ze lege banden hadden)

Misschien kan Paperclip uit Kollum hierin duidelijkheid geven?

Ook de verklaring van Tetje Hansma, (zij werkte in het Filtsje in Kollum toen) is erg intressant, en ondersteunt het verhaal van Geke, (dat Marianne en Stefanie elkaar wel degelijk kenden voordat zij werd meegelokt en omgebracht.

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/6137/22-december-stephanie-1.html

bijna onderaan staan nog wat verklaringen van Kollumers. Als je het hele stuk leest, zie je ook dat de fam. v. Reemst genoeg tijd is gegeven om het stuk uit de pers (klokkenluiderssite) te houden.

thechamp uit Kollumerzwaag

 

Na de verklaring van Geke in deel 9 trek ik het verhaal van Wietse en Spencer in twijfel !
In haar verhaal werden deze laatste twee opgehaald door een van de moeders ,dus m.a.w ze zijn nooit met Marianne op de fiets naar buitenpost gereden.
Geke hoorde even over half één een gil en even later een portier dicht klappen ,en gaat er vanuit (zonder gezien te hebben) dat dit Marianne was.
Dus een eventuele ontvoering.
Maar ik zit nog met die (herenfiets) ,die in die sloot lag.
Mijn vraag is dan ook is het bewezen dat het de fiets van Jan Cloppenburg was die daar lag.
De hamvraag is nu is Marianne ontvoert uit Kollum met een auto of is zij met een gestolen fiets naar huis gereden?


aquarius uit Kollumerzwaag

 

@aquarius,

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/6855/de-fiets-van-marianne.html

een stuk over de fiets.. nog veel onduidelijkheden.

thechamp uit Kollumerzwaag

 

Bedankt thechamp ,Inderdaad ben er niks mee opgeschoten aangaande die herenfiets.

Een ding hoop ik dat het verhaal van Wietse en Spencer klopt,en dat het inderdaad de gestolen herenfiets is waar marianne op reed.
Maar het verhaal van Geke komt ook heel overtuigend over.

aquarius uit Kollumerzwaag

 

Ja, maar dan klopt het niet met het verhaal van een "kennis" van spencer en Wietze uit buitenpost, want die verklaart dat beide heren bij het sportpark in Kollum waren... Maar ook hier is niets meegedaan door de politie...

http://www.kovandijkvertelt.nl/2010/01/moord-marianne-vaatstra-opgelost/

(lees de reacties op dit onderwerp)

thechamp uit Kollumerzwaag

 

Ik denk toch dat de oplossing bij Wietse en Spencer ligt. Ik heb een beetje medelijden met Stephanie, ik denk dat ze echt niet meer weet dan dat ze verteld heeft. Ik hoorde dat Spencer drie keer een andere verklaring heeft afgelegd, is dat waar?

waldpiek uit Twijzelerheide

 

Geen idee wat Spencer/Wietze hebben verklaard. Maar het feit, dat ie niet eens de vader van Marianne ALLEEN te woord durft te staan (zelfs nu nog niet) zegt mij al genoeg. Hij is nu 30, heeft 2 dochters en had een hoveniers bedrijf in Groningen. In december heetf Bauke een gesprek met hem gevraagd. dit kon alleen onder voorwaarde dat er politie bij zou zijn.. Waarom? Is hij bang voor een oude man, die alleen maar de waarheid zoekt? En wat Wietze betreft, ik weet niet of 't Stienstra of Steenstra is... Maar van deze jongen hoor je ook niets.. Er woord ook totaal geen onderzoek naar hem gedaan..

Ik hoop echt van harte dat de ouders van Marianne er ooit achter komen wat er nu WERKELIJK gebeurt is in die vreselijk nacht. En of nu dhrn. Dankbaar/Kat/Vergeer de credits krijgen voor hun onderzoek, of dat er een op een andere manier een verklaring komt voor het (waarschijnlijke)falen van justitie in deze zaak, dat maakt niet uit.. Als de oplossing er maar komt, daar gaat het iedereen om.

thechamp uit Kollumerzwaag

 

HAD een hoveniersbedrijf? Nu niet meer?
Ik hoop dat Wietse de zwakke schakel is/wordt.
Die heeft vast meer info, is Wietse ook benaderd heer Dankbaar?

gerritpruts uit Twijzel

 

Tot voor kort maakte hij op internet reclame voor zijn hoveniersbedrijffje. Hij had een eigen site. Sinds het telefonisch onderhoud met Wim Dankbaar en Andre Vergeer is deze site, en alles wat er op internet naar hem verwijst verwijderd... (net als bij Stephanie) En de reactie van de familie van Reemst vind ik ook niet echt normaal.. Zij weten ook dat er dingen worden verzwegen of verdraaid.

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/5619/spencer.html

hier het verhaal van Spencer

thechamp uit Kollumerzwaag

 

Laat ik nog wat informatie geven over het verhaal van Geke. Nadat ik op visite was geweest bij Stephanie ben ik naar het ouderlijke huis gegaan van haar vriendinnetje Tineke Visser. Dit was rond het middaguur. Soortgelijke reactie van de moeder van Tineke: Wij weten niets, en nu wegwezen, anders bel ik de politie!

Gek toch dat zodra je vraagt wat er precies verzwegen wordt over de moord op Marianne, dat Stephanie, haar moeder en de moeder van Tineke direct willen dat je weg gaat.

Drie maal raden bij wie haar man Pieter Visser diezelfde middag op de stoep staat?

wimdankbaar uit overveen

 

Pieter Visser, dat was toch indertijd de burgermeester van Kollumerland? Dat zal dan een ander geweest zijn. Dus na het bezoek van deze Pieter Visser aan Geke, is ook zij vriendelijk verzocht om verder haar mond te houden, over wat er deze nacht is voorgevallen bij haar voordeur?

Is Geke bedreigt door deze Pieter Visser? Ben wel benieuwd wat er is voorgevallen.

thechamp uit Kollumerzwaag

 

Nogmaals bedankt thechamp voor het verslag van Spencer ,het verhaal rammelde aan alle kanten!

aquarius uit Kollumerzwaag

 

Op de site van Ko van Dijk las ik "Er gaan geruchten dat Spencer destijds niet vies was van drugs of daaraan gerelateerde producten."
Nu de vraag van,wat Geke hoorde van Spencer dat hun van plan waren om zijn vriendinnetje te pakken,had dat met een openstaande rekening te maken van een drugsdeal ? m.a.w als je niet betaald dan pakken we jou vriendin wel even.


aquarius uit Kollumerzwaag

 

Daar had ik ook al aan gedacht.. Is ook een theorie(geweest) bij

http://www.kovandijkvertelt.nl/category/vaatstra/

lees ook de reactires op de diverse onderwerpen

thechamp uit Kollumerzwaag

 

Van deze blog kwam ook mijn tekst over drugs van Spencer.
Heb ook even alle reacties gelezen ,en daar zaten een paar hele goeie redeneringen bij .
Ook hier op het forum moeten wij niet elkaar bestrijden maar een soort van denktank vormen over deze zaak met als doel deze moord oplossen .!
Dus nogmaals oortjes open en snaveltjes toe .


aquarius uit Kollumerzwaag

 

Men moet eerst begrijpen en vasstellen dat het OM en Stephanie liegen. Het OM stelt dat in Istanbul niet de verkeerde, maar de juist Ali is opgepakt. Men stelt zelfs dat dit de Ali is van de opsporingsfoto, geboren op 11-12-1972, de vriend van Feik Mustafa, die na zijn vertrek uit Kollum zijn baardje en snor heeft afgeschoren. Dat is wat het OM stelt in haar rapport.

Stephanie WEET dat dit een leugen is. Stephanie kende namelijk niet alleen Feik (als haar boyfriend) maar ook diens vriend Ali. De echte Ali van de opsporingsfoto. Stephanie ziet dus dat het OM liegt tegen de ouders van Marianne en de rest van het volk. Maar zij zegt niets! Stephanie is dus minimaal schuldig aan obstructie van de rechtsgang en het faciliteren van een misdrijf. Want de leugen van het OM is natuurlijk gewooon een misdrijf. Een misdrijf dat Stephanie kan aantonen. En juist dit meisje wordt (uiteraard) in bescherming genomen door het OM en "hun" kranten.

Wim

wimdankbaar uit overveen

 

http://jfkmurdersolved.com/vaatstra/AliHassan.jpg

Het spreekt dan ook boekdelen voor de kwade trouw van Jantien de Boer en haar Leeuwarder Courant, dat aan Stephanie niet wordt gevraagd: Kun jij bevestigen dat de juiste Ali is opgepakt in Turkije? Met andere woorden, kun jij bevestigen dat het OM gelijk heeft en Wim Dankbaar ongelijk? Durf jij te ontkennen dat het OM een leugen verkondigd in haar rapport?

Overigens weet niemand dat het OM over MEERDERE foto's beschikt van de juiste Ali, inclusief groepsfoto''s waarop ook zijn lengte te zien is. En dus direct en helder te concluderen is dat WEL DEGELIJK de verkeerde Ali is opgepakt in Turkije.

Daarom houdt het OM die foto's achter. maar dat ze bestaan is bewijsbaar.

Wim

wimdankbaar uit overveen

 

http://jfkmurdersolved.com/vaatstra/AliHassan.jpg

Het spreekt dan ook boekdelen voor de kwade trouw van Jantien de Boer en haar Leeuwarder Courant, dat aan Stephanie niet wordt gevraagd: Kun jij bevestigen dat de juiste Ali is opgepakt in Turkije? Met andere woorden, kun jij bevestigen dat het OM gelijk heeft en Wim Dankbaar ongelijk? Durf jij te ontkennen dat het OM een leugen verkondigd in haar rapport?

Overigens weet niemand dat het OM over MEERDERE foto's beschikt van de juiste Ali, inclusief groepsfoto''s waarop ook zijn lengte te zien is. En dus direct en helder te concluderen is dat WEL DEGELIJK de verkeerde Ali is opgepakt in Turkije.

Daarom houdt het OM die foto's achter. maar dat ze bestaan is bewijsbaar.

Wim

wimdankbaar uit overveen

 

Wim, (Micha, Klaske en Hillie en andere opruiers)
Jij wilt weten hoe de regio Kollum over jullie denkt?
De familie Vaatstra (zusters van Marianne)neemt met kracht afstand van Klaske, Hillie en de Klokkenluiders.
Ik ben even zo vrij om Ineke, zuster van Marianne te citeren, geschreven op de inmiddels verwijderde site van Klaske:

"Ineens lezen en horen wij als broers en zussen van Marianne van alles, wij weten hier helemaal niks van.
Onze mond viel open van verbazing toen wij afgelopen zaterdag de Leeuwarder Courant op de mat zagen liggen. Verschrikkelijk dat je zo met mensen omgaat. Ik schaam mij dan ook diep dat onze naam en die van us Marianne daaraan verbonden is. De klokkenluidersite en deze site (van Kaske en Hillie) zou verboden moeten zijn, en de mensen die zich hier mee bezig houden LAAT ONS EEN KEER MET RUST. Hou op met deze onzin, zoek een ander hobby."
Ineke - zus van Marianne.
De regio sluit zich hierbij van harte aan.
Zo, nu weet je hoe men hier over jullie denkt!

idefix uit Twijzelerheide

 

http://jfkmurdersolved.com/vaatstra/AliHassan.jpg

Het spreekt dan ook boekdelen voor de kwade trouw van Jantien de Boer en haar Leeuwarder Courant, dat aan Stephanie niet wordt gevraagd: Kun jij bevestigen dat de juiste Ali is opgepakt in Turkije? Met andere woorden, kun jij bevestigen dat het OM gelijk heeft en Wim Dankbaar ongelijk? Durf jij te ontkennen dat het OM een leugen verkondigd in haar rapport?

Overigens weet niemand dat het OM over MEERDERE foto's beschikt van de juiste Ali, inclusief groepsfoto''s waarop ook zijn lengte te zien is. En dus direct en helder te concluderen is dat WEL DEGELIJK de verkeerde Ali is opgepakt in Turkije.

Daarom houdt het OM die foto's achter. maar dat ze bestaan is bewijsbaar.

Wim

wimdankbaar uit overveen

 

@idefix misschien moet(en) deze zus(sen) dan es wat vaker bij heit en mem op visite gaan. Kunnen ze daar van hun vader horen, hoe het met het onderzoek staat. justitie doet helemaal niets, alleen hun eigen paadje schoon houden.

thechamp uit Kollumerzwaag

 

De stand van jullie onderzoek?

Even een samenvatting in tien stappen.

1.M. is in opdracht van Joris Demmink ontvoerd
2.Uitgevoerd door Duitsers met caravan
3.Stephanie weet hiervan en heeft meegewerkt
4.verkracht en vermoord door asielzoekers F. en H.
5.In bijzijn van Demmink en Prins van Oranje gefilmd door het O.M. snuffmovie gemaakt
6.Lichaam daarna gedumpt in weiland
7.Asielzoekers door Hoofdofficier weggesmokkeld
8.Hoofdofficier krijgt daardoor promotie
9.Politie en O.M. dekken dit al jaren af
10.Leeuwarder couant, justitie, politie en mensen met kritiek zijn n.s.b.ers nazi´s etc.

SUPERGETUIGE Geke heeft bijna alles gezien maar ja, die geloven ze niet.
Dit alles is ontdekt door Kat en Dankbaar onder begeleiding van enkele lokale vrouwelijke speurders.

Zo, en dan nu maar even lekker mensen gaan lastigvallen en beschuldigen. Komen we lekker in het nieuws over de rug van een ander.

Zucht...

idefix uit Twijzelerheide

 

Idefix,

Punt 1 is niet waar, 2 maar half (Ludger Dill was bestuurder van de auto), 3 is niet waar (ze weet er wel van) , 4 is waar, 5 is niet waar, 6 is wel waar, 7 is waar (in opdracht van Demmink), 8 weet ik niet, 9 is waar, 10 is voor jouw rekening.

Heet jij soms Willem? Die ook op de Hyves site heeft gepost? Het is namelijk een soortgelijke boodschap. Ga jij nu even aan Stephanie vragen wat Jantien de Boer heeft nagelaten om te vragen:

Kun jij bevestigen dat de juiste Ali is opgepakt in Turkije? Met andere woorden, kun jij bevestigen dat het OM gelijk heeft en Wim Dankbaar ongelijk? Durf jij te ontkennen dat het OM een leugen verkondigd in haar rapport?Wim

wimdankbaar uit overveen

 

Dat Ineke er niet aan wil dat de Stephanie en het OM liegen, dat bewust de verkeerde Ali opgepakt, dat de echte moordenaar van haar zusje stiekem is weggesluist, dat ze al die jaren voor de gek wordt gehouden, daar kan ik niks aan doen. Dat is haar probleem. Maar als ze de bewijzen wil hebben, dan kan ze me altijd bellen of emailen 023-5268730 of dank@xs4all.nl. Graag zal ik haar ook wat contacten geven die het haar haarfijn uit de doeken kunnen doen. Contacten die ik niet publiek kan maken, maar wel met haar in verbinding kan stellen.

wimdankbaar uit overveen

 

Als ze nog echt geinteresseerd om de beestachtige verkrachters en moordenaars van haar zusje gepakt te worden gezien, dan zou ze dat absoluut moeten doen. En als zij het zo verschrikkelijk vindt wat ik over Stephanie en Spencer schrijf, misschien wil zij dan een keer aan Stephanie de bovengenoemde vragen stellen? De symphatie met Stephanie is er al, dus dat moet voor Stephanie ook geen probleem zijn. En ten slotte heeft Stephanie al twee keer beloofd om met Ineke's ouders te gaan praten. Dus Ineke is wellicht de perfecte tussenpersoon.

wimdankbaar uit overveen

 

Idefix,

Waarom bel jij me niet even? Of ben jij niet geinteresseerd in de bewijzen van hoe de echte moordenaars van Marianne stiekem zijn afgevoerd?

023-5268730

Ik zal ook even een polletje maken. Dan weten we tenminste echt hoe de gemeenschap in N-O Friesland over het gedrag van Spencer en Stephanie denkt.

En zeg Ineke maar dat ze niet alles moet geloven wat er in de krant staat. Geef haar dit maar:

http://rechtiskrom.wordpress.com/2011/02/04/de-leugens-van-stephanie-in-de-krant/

Wim

wimdankbaar uit Kaakhorn

 

Als er een Jehova getuige aan de deur komt geloven jullie hem dan op zijn woord ,natuurlijk niet zullen de meeste zeggen,maar waarom geloven jullie dan wel in deze clown ...........
http://www.youtube.com/watch?v=uBrQvq9Q6xk&feature=player_embedded#

aquarius uit Kollumerzwaag

 

Zeg het maar:

http://jfkmurdersolved.com/stephanie.htm

wimdankbaar uit overveen

 

Ik had jou intelligenter verwacht Willem Jan Dankbaar.
De twee vragen komen namelijk op het zelfde neer .

aquarius uit Kollumerzwaag

 

Aquarius,

Geloof jij eigenlijk dat Stephanie verkracht is door Feik? Wat vind je er dan eigenlijk van dat hij een jaar later regulier als verblijfsvergunninghouder in Nederland werd gehuisvest?

wimdankbaar uit overveen

 

Beste Wim en andere complotaanhangers,

Ali 1 is lang, Ali 2 is kort. Ali 1 heeft niets met dit alles te maken. Ali 2 is na de moord gevlucht naar Noorwegen en is daar opgepakt onder een andere naam. Het OM heeft van Ali 2 geen DNA afgenomen. Dit was niet nodig omdat hij volgens het OM geen Ali heette.

Laat men nu eerst eens de korte Ali (of hoe die ook maar heet) onderzocht hebben op zijn DNA en ga pas daarna verder met jullie "onderzoek" in het roddelcircuit. Misschien hebben ze daarna voor deze "complot-cowboys" eventueel een baantje bij de Story of Prive.

Er is inderdaad enorm geblunderd door justitie en het is zaak om, met wat voor middelen dan ook, het OM zover te krijgen om weer onderzoek te doen naar de korte Ali.

Laten we het bij feiten houden. Insinuaties, veronderstellingen en hypotheses zijn er al genoeg. Hier schiet niemand iets mee op.......

nokkerbeantsje uit Uithuizen

 

Juist nokkerbeantsje uit Uithuizen, hier draait alles om, het OM wil geen DNA van Ali '2' afnemen, want dan gaan er koppen rollen! Dankbaar ga asjeblieft door en negeer idefix want we willen allemaal graag (vooral vader en moeder Vaatstra), dat dit opgelost wordt.En U bent heel dicht bij de oplossing denk ik.

waldpiek uit Twijzelerheide

 

Het draait om wel meer: Het OM wil ook geen groepsfoto van Ali 2 afgeven:

http://rechtiskrom.wordpress.com/2011/02/10/groepsfoto-met-ali-hassan/

wimdankbaar uit overveen

 

Het draait om wel meer: Het OM wil ook geen groepsfoto van Ali 2 afgeven:

http://rechtiskrom.wordpress.com/2011/02/10/groepsfoto-met-ali-hassan/

wimdankbaar uit overveen

 

@Wim Dankbaar
Jou vraag [Geloof jij eigenlijk dat Stephanie verkracht is door Feik? Wat vind je er dan eigenlijk van dat hij een jaar later regulier als verblijfsvergunninghouder in Nederland werd gehuisvest?]
Wat er gebeurt is weet ik niet,maar de aangifte heeft er wel voor gezorgd dat Feik DNA heeft afgestaan in relatie met de moord op Marianne.
En dit kwam niet overeen met het DNA van de dader .
De werkelijke reden dat Feik het AZC verliet is dat het O.M de veiligheid van hem niet meer kon garanderen door de hetze die was ontstaan door de plaatselijk bevolking.
Zover ik het kan bezien zijn er nu twee kroongetuigen n.l Geke en Stephanie ,bij Geke ging het gerucht dat zij een hersenbloeding had gehad en bij Stephanie ,zij had een hartoperatie had gehad .
Wat daar van waar is ligt bij het O.M ,met de reden dat ze door de media met rust moeten worden gelaten.
Verder is mijn persoonlijke mening dat er geen doofpot in deze zaak is maar wel een complot .

aquarius uit Kollumerzwaag

 

Geke heef nooit een hersenbloeding gehad. Dat is een ontzenuwd gerucht.

Wel een complot maar geen doofpot? Hoe krijg je dat voor elkaar?

Stephanie kende Ali goed. Vraag je af waarom de ze vraag vermeden wordt: Klopt het, Stephanie? Dat het OM de verkeerde Ali in Turkije heeft opgepakt?

wimdankbaar uit overveen

 

De werkelijke reden dat Feik het AZC verliet is dat het O.M de veiligheid van hem niet meer kon garanderen door de hetze die was ontstaan door de plaatselijk bevolking.

+++++++++++++++++

O, is dat de werkelijke reden? Op welke datum "verliet" Feik het AZC volgens jou? En waarom juist hij en alleen hij? Wist de plaatselijke bevolking dan dat hij verdachte was in de moord van Marianne en/of de "verkrachting" van Stephanie?

wimdankbaar uit overveen

 

Beste Wim Dankaar,

Wat bent u toch een zielige man!

feanblomke uit 't Fean

 

Feanblomke,

Nou, dat is weer eens een constructieve reactie zeg. Kun je ook gemotiveerd uitleggen waarom je mij zielig vindt? Jij vindt Stephanie zeker ook een slachtoffertje van mij? Laat jij je lekker inpalmen door de propaganda van Jantien de Boer. Vraag jij Stephanie anders even of het OM de goede verdachte heeft opgepakt, of zij durft de bevestigen dat het OM de waarheid vertelt, of Stephanie al 11 jaar lang de waarheid onthoudt aan de ouders van Marianne. Waarom ze haar verhaal aan de LC doet, en Bauke en Maaike niet onder ogen durft te komen. Vraag dat eens en durf dan nog eens te zeggen wie er hier zielig is. Stephanie of ik?

Mail me maar op dank@xs4all.nl dan geef ik je het emailadres van Stephanie, kun je het zelf vragen. Daaarna heb je recht van spreken.

Tot die tijd noem ik jou zielig, deal?

Wim

wimdankbaar uit overveen

 

t.a.v. Wim Dankbaar:
Uw antwoord bevestigt nogmaals uw zieke geest.
------------------------------
t.a.f. de minksen fan Wâldnet:
Sa as earder sein,it is d'r fier by troch en beskamsum wat guon minsken hjir doarre te skriuwen!

feanblomke uit 't Fean

 

Feanblomke,

Nou, dat is weer eens een constructieve reactie zeg. Kun je ook gemotiveerd uitleggen waarom je mij zielig vindt? Jij vindt Stephanie zeker ook een slachtoffertje van mij? Laat jij je lekker inpalmen door de propaganda van Jantien de Boer. Vraag jij Stephanie anders even of het OM de goede verdachte heeft opgepakt, of zij durft de bevestigen dat het OM de waarheid vertelt, of Stephanie al 11 jaar lang de waarheid onthoudt aan de ouders van Marianne. Waarom ze haar verhaal aan de LC doet, en Bauke en Maaike niet onder ogen durft te komen. Vraag dat eens en durf dan nog eens te zeggen wie er hier zielig is. Stephanie of ik?

Mail me maar op dank@xs4all.nl dan geef ik je het emailadres van Stephanie, kun je het zelf vragen. Daaarna heb je recht van spreken.

Tot die tijd noem ik jou zielig, deal?

Wim

wimdankbaar uit overveen

 

Wat moet volgens jou Stephanie vertellen ?
Nu kun je wel zeggen de waarheid ,maar over welke waarheid hebben wij het dan ,leg mij dat nu eens uit in een Jip en Janneke taal.......
Volgens mij weet jij al de waarheid maar dat moet Stephanie bevestigen,zodat jij met de eer kan strijken ,want daar gaat het bij jou om ,net zo als Peter r de Vries,de heer Nijwijn ,de show van het zesde zintuig en nu jullie nog.
Ik heb daar een woord voor .....

aquarius uit Kollumerzwaag

 

Jouke, jonguuh... wat moet je nou nog meer weten, dan wat er geschreven is op http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/category/vaatstra-files

Als je dat al niet begrijpt, wat kan Wim er dan aan doen, dat het gemiddeld IQ hier in N.O.F. niet hoger is, dan dat van de gemiddelde Trion-medewerker?

thechamp uit Kollumerzwaag

 

thechamp ,riooljournalistiek noem ik deze site van de heer Dankbaar meer inhoud heeft het niet.
Dat jij deze site hoog in het vaandel houd zegt iets over jou IQ helaas.
Verder ben je echt wel een toffe peer hoor ,lees je reactie altijd met een glimlach .

aquarius uit Kollumerzwaag

 

@aquarius... 'k mag jou ook wel,én ik lees ook jouw reacties ook graag... (op andere fora, waar we ook beiden wel es een kijkje nemen)

Jouw mening mbt. tot de klokkenluiderssite, respecteer ik.. Maar ik ben het niet met je eens.

Je moet toch toegeven, mbt. het verhaal Stephanie, dat het voor haar een kleine moeite is, de ouders van Marianne face2face te woord te staan, en dan HAAR "waarheid" te vertellen. Dit doet ze niet. Simpelweg, omdat ze dat niet kan. Diep in haar hart wil Stephanie dat wel, maar ze MAG het waarschijnlijk niet. (Immers, dan zal ze in de rechtbank waar moeten maken WAT ZE WERKELIJK DEED, EN WAAR ZE DAT DEED OP 30/4/99)
Ook het feit dat ze haar aanklacht tegen Wim Dankbaar introk (als die er al was)geeft reden om te twijfelen aan haar "waarheid".

Er zitten zoveel hakenen ogen aan de verklaringen van voornoemde getuigen. Er zijn gewoon mensen die hun bek nu eindelijk es moeten open trekken.

thechamp uit Kollumerzwaag

 

Het is grappig dat mensen denken de waarheid te kunnen begraven onder beschimpingen als stalking, vuilnis, riooljournalistiek, egotripperij, etc.

Stephanie zou op zijn minst moeten vertellen dat het recente rapport van het OM een leugen is. Zij kende de Ali waar het omgaat namelijk. Zij weet dat dit niet de Ali is die in Istanbul is opgepakt. Sterker, dat heeft ze in 1999 al tegen haar vader gezegd.

Het feit dat ze nu niet zegt dat het OM liegt, betekent dus alles. Ze doet mee aan de leugen. Maar heeft zichzelf er ook in gevangen. Want als ze ze bij de bakker of de supermarkt komt, bestaaat altijd de kans dat iemand vraagt: Klopt het, Stephanie, dat jij weet dat het OM liegt? Ze denkt dat zwijgen iets anders is dan liegen.

Om dezelfde reden kan ze geen smaadklacht doorzetten.

Overigens is het IQ in N.O.F. niet lager of hoger dan elders. De mening van Aquarius is allesbehalve representatief.

http://jfkmurdersolved.com/stephanie

wimdankbaar uit overveen

 

Het is grappig dat mensen denken de waarheid te kunnen begraven onder beschimpingen als stalking, vuilnis, riooljournalistiek, egotripperij, etc.

Stephanie zou op zijn minst moeten vertellen dat het recente rapport van het OM een leugen is. Zij kende de Ali waar het omgaat namelijk. Zij weet dat dit niet de Ali is die in Istanbul is opgepakt. Sterker, dat heeft ze in 1999 al tegen haar vader gezegd.

Het feit dat ze nu niet zegt dat het OM liegt, betekent dus alles. Ze doet mee aan de leugen. Maar heeft zichzelf er ook in gevangen. Want als ze ze bij de bakker of de supermarkt komt, bestaaat altijd de kans dat iemand vraagt: Klopt het, Stephanie, dat jij weet dat het OM liegt? Ze denkt dat zwijgen iets anders is dan liegen.

Om dezelfde reden kan ze geen smaadklacht doorzetten.

Overigens is het IQ in N.O.F. niet lager of hoger dan elders. De mening van Aquarius is allesbehalve representatief.

http://jfkmurdersolved.com/stephanie

wimdankbaar uit overveen

 

Wat een stel achterlijke lui hier jullie hebben even veel hersens als jullie koeien. Moet je die opmerkingen lezen triest

jansenzh uit Den Haag

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan