10.4 °C

Brede school in G'klooster-Stroobos

Publicatie: 18 sep 2009, 10.59

 

REACTIES

zo dat is rond en nu dan eindelijk eens een keer de schep in de grond en bouwen maar met die hap."we"hebben er nu lang genoeg op gewacht.en wat betrefd de gebouwen van de haan zonwering en de oude supermarkt,geef daar eindelijk maar eens een sloop vergunning voor af.

tilly uit Gerkesklooster

 

ja tilly en anders gooi je er maar een luciferstokje in,

homar uit ergens

 

@homar.wat een onzin reactie,er is nl een projectontwikkelaar die geweldige plannen heeft met de grond zodat "ons" dorpje weer wat mooier en leefbaarder wordt.alleen is er hier in het dorp een probleempje dat geluidsproblematiek barkmeier wordt genoemd en mede daardoor er tot nu toe voor de beste man geen vergunningen af worden gegeven.bij 90% van de bevolking hier is "de haan" een doorn in het oog.en hopenlijk komt daar ook nu schot in na de positieve beoordeling voor de brede school.

tilly uit Gerkesklooster

 

Zozo @Homar Wat een doeloze opmerking,Je zult je nu vast wel helemaal geweldig stoer vinden! Uit ergens.......... Stoere kerel!!!!!!! Ik ben blij dat het nu eindelijk gaat gebeuren.Mooooi vo0or het dorp.

buizerd uit Gerkesklooster

 

dat weet je toch als je in dit dorp wilt/gaan wonen dat niet alles bij de deur is

ikke76 uit burgum

 

even goed lezen mensen uit G klooster,ik heb niet gezegt dat ze hem aan moest steken he,hahhahahah,

gelijk op de teentjes getrapt,en een grapje is daar ook al niet gewenst,

het beste maar weer,

homar uit ergens

 

@ikke76,tot een aantal jaar geleden hadden "we"alles hier in het dorp.diverse winkels,rabobank en veel bedrijven .nu er grote bedrijven (oa zonwering de haan)zijn vertrokken en de winkels(op een enkeling na)zijn opgehouden te bestaan is het sinds de laatste paar jaar pas dat het hier aan het verloederen is met de gebouwen waar dus eerst bedrijven inzaten.de meeste hier zouden graag zien dat die gesloopt worden en er nieuwe huizen,bedrijven voor in de plek komen.maakt de leefbaarheid ook beter.

tilly uit Gerkesklooster

 

Prima plan, het duurt altijd lang om goede plannen te smeden, maar dan heb je ook wat. Hoop wel dat Rehoboth en de Geref.Kerk in hun huidige staat behouden worden, stukje cultuur en historie. Nu nog een supermarktje, en we zijn er bijna weer.

maan1 uit Gerkesklooster

 

Eerst zien,dan geloven.
Zal wel weer een eeuwigheid duren.....
Maar het begin is er

woestewillem uit Gerkesklooster

 

Dan zul je het toch eerst moeten kopen als je over een ander zijn eigendom wil beslissen, daar verdienen ze nou hun geld mee, beslissen over over een ander zijn eigendom. ambtenaars....

visboer uit Gerkesklooster

 

Gelukkig wordt er eindelijk wat meer verloedering in het dorp aangepakt. Maar ben nog altijd van mening: een beter dorp begint bij jezelf! je eigen huisje en tuintje netjes houden, want dat scheelt er nog wel eens aan en een winkel had ook behouden kunnen worden als mensen niet zo gierig waren. De mensen met de meeste centen vliegen naar de Liddl. Om de belangrijke dingen in het dorp te behouden kun je allemaal best wel wat investeren door daar je boodschappen te doen!

djdv uit Gerkesklooster

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan