Account
Logo
Zoeken
Zoeken
25.1 °C

RvS: milieuvergunning Sonac deugt niet

Publicatie: 30 jan 2008, 22.10

 

REACTIES

flikker alle slachtafval bij de raad van state neer,wedden dat de vergunning dan wel deugd.

mercedes uit Zwaagwesteinde

 


Haal de papieren van mer en dergelijke maar door de versnipperaar.

De fabriek moet voor mij gewoon aan de hoogste eisen voldoen die er mogelijk zijn.

Het mag dan een particulier bedrijf zijn, het heeft in Nederland een monopolie positie, dus geen concurrentie wat dus ook inhoud dat zij de hoogste norm kunnen aanleggen.
weethetbeter uit Surhuisterveen

 

sneu hoor nu is er weer iets negatiefs over sonac en dan is het weer van sumar en als het goed nieuws is hoort het bij burgum smerig hoor en over topic die vergunningen moet die raad van state lekker in hun aars stoppen stelletje nsbers

autizmo uit zwaagwesteinde

 

Dr is neat mis mei dizze fabryk. RvS hat al earder klage sûnder wat te klaaien te hawwe. Sy foldogge wol oan de eisen en wat as sy aansens harren nocht krije en nei in oar plak yn it lân ferhúsje? Dan stean dr hiel wat minsken op strjitte. Mar dat seit dizze RvS neat want dy ha allegear moaie baantsjes. It is allegear ynport wat klaget. Ophâlde mei dat geeamel!

pyt uit Burgum

 

steltsjuh dikkuh miegers dear!!!! se matte us kappe mei ol dot geseik!!!

oppers uit Sumar

 

Die geitewollensokken met sandalenclub is weer bezig, genaamd gezond tytsjerk-seradiel. Van deze mensen spreekt er geen een fries en woont er geen van allen in burgum of sumar. deze voormalige westerlingen waren destijds zo naief te denken dat er in friesland alleen boerderijen stonden. Helaas voor hen is hier ook enige industrie. en juist dat willen ze de nek omdraaien. stel stumpers!

ica uit drachten

 

wat nog beter is,die lui van RvS eens met de koppen er doorheen halen.ze zijn nu al jaren bezig dit bedrijf de nek om te draaien met hun oeverloos gedram en gezeur om eigenlijk niks.echte bergumers ruiken het niet eens meer!alleen met evenementen in de regio dan hoor je ze niet,want als sponsor zijn ze wel welkom!.mensen die er last van hebben maar snel koffer inpakken en wegwezen zou ik zeggen.
maar fijn in het westen gaan wonen met hun chemicaliendampen an alle rommel eromheen!

virtualizer uit Burgum

 

Ik ben letterlijk geboren met deze fabriek. Weet niet beter dan dat het soms eens een luchtje achterlaat. Maar wordt je minder van een vies luchtje? En vertel mij dan eens; Laat diegene dan nooit een scheet die stinkt? Is er ooit een geval van ziekte geregistreerd n.a.v. deze fabriek? Houdt toch eens op met dat gezeur. Denk eens aan al die gezinnen die er van moeten eten. En als hij dan wel wordt verboden, wie wil er dan wel bij in de buurt wonen? dit is wel stof om over na te denken, dunkt mij.

inrasechtesumarder uit Sumar

 

LAAT DIE WESTERLINGEN TWEE WEKEN MEEDRAAIEN BIJ RENDAC DAN ZIJN ZE AAN DE LUCHT GEWEND,DAN ZEUREN ZE NIET MEER.

heho47 uit Tijnje

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan